A végeredmény egészen meglepő, csak nem találják a PDF-et.

201503-grafik.jpg

Az Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) 6 422 900 forintért rendelt nem rég egy tanulmányt, amiben a hatástanulmányok hatásának elemzését kérték. A dokumentumot ismerő belső forrásaink szerint a tanulmány megállapítja, hogy a hatástanulmányok alkalmasak lehetnek döntések előkészítéséhez, döntések indoklására, és adott esetben a hatások predesztinációjára.

Ezen három tulajdonsága miatt a hatástanulmány a hatástanulmányok készítését és felhasználását nem ajánlja a kormánynak, ezért magát ezt a tanulmányt is egy eltűnő karakterkészlettel készítették, majd a Recycle Binbe helyezve juttatták el a minisztériumhoz.

Kérdésünkre az NGM szóvívője azt álította, hogy semmilyen tanulmány nem készült, és egyáltalán nem azok vannak benne említve, amiket mi állítottunk.

8 KOMMENT

  1. Felháborító, hogy ilyen cikk jelenhet meg ma Magyarországon! A Nemzetgazdasági Minisztérium nemzetünk gazdaságának letéteményese, nem kéne felelőtlenül pocskondiázni! Ide vezetett az elmúlt nyolc év vadkapitalista médiapolitikája! Be kéne tiltani az összes hazug kereskedelmi újságot, helyettük elég egy közszolgálati hírlap, amelynek Igazság a címe, mert mindig az igazat írja! A fejlett Oroszországban ez kiválóan bevált, róluk kéne példát venni a hanyatló Nyugat majmolása helyett!

    #elmúltnyolcév #tilcsákbe #közszolgálat #pravda #majmol

  2. Ezt most miért kell itt csinálni, nemzettársak?
    Miért kell beleesni az ellenség uszályába, szekeret tólni?
    Ezzel a 100000., blőd kdnp-trágársággal nem lehet már visszacsalogatni a megcsömörlött publikumot.
    Még szerencs, hogy alig látszik.

    Már hallom is:
    50. Simon: Jól látható, hogy a magyar emberek között mekkora a népszerűség.
    Kiafaszomaza: De ez még mindíg jobb, mintha kitörne az ebola és a bubo pestis.
    Bubo Budairól nem is beszélve, ami azért még lappang közöttük.