Az érintettek egyedül a HírCsárdának nyilatkoztak az ügy hátteréről.

201503-szanyi.jpg

„Hú Tibi, de jól sikerült a plasztikai műtéted, fiatalodtál úgy másfél évet! A hajadat ugyan elég hülyén ültették be, de azért hadd cirmantsalak le – és már térdelt is a lábfejemen egy fiatal, vadidegen lány.” – mesélte a HírCsárdának a még mindig sokkos állapotban levő újságíró, Szombathy Pál.

Egy közeli ismerőse állítja, nem ez volt az első ilyen eset. Egyszer a Hegedűs Gyula utcában – nem messze az MSZP-irodától – beült kávézni egy helyre, amikor egy szintén fiatal gyakornok „Kapitány, ó kapitány!” felkiáltással felugrott az asztalára, majd hasra vetette magát és hopp leszopta.

Schutz Vera szakpszichológus szerint csak egy megoldás lehet: „Szanyi úr szépen folytatja, és még szottyadtabbra issza az arcát, miközben Szombathy Pál megkeresi Lendvai Ildikó plasztikai sebészét! Soha többet nem keverik össze őket.”

8 KOMMENT

  1. Szörnyű, hova fajul ez a mai világ! Az elmúlt nyolc év ultaliberális oktatáspolitikáját terheli a felelősség ezért az erkölcsi fertőért! Ha a Fidesz és a Kereszténydemokraták lettek volna hatalmon a neosátánista hazaárulók helyett, akkor most teljesen más világ lenne! Bele kéne írni az Alaptörvénybe, hogy a Magyarországon a Fideszen és a Kereszténydemokratákon kívül más párt nem lehet hatalmon!

    #hovafajul #elmúltnyolcév #kdnp #alaptörvényesdiktatúra

  2. @Szalacsi_Dezső: Sajnos nagyon is aktualítása van, ezek a mai fiatalok mind ilyenek! Mikor iskolába viszem a kisonokámat, látom, hallom, hogy a felsőb évesek milyen ondenáré módon beszélnek és viselkednek, sajnos hallomásból sem ismerik az erkölcsöt, a tiszteletet, az elmúlt nyolc év végett! Én csak annak örülök, hogy az én kisonokámat már a mi áldott jó Miniszterelnök Urunk tanítja, nem ilyen feslett erkölcsű vadsátánista hazaárulók!

    #ezekamaifiatalok #onoka #ondenáré #elmúltnyolcév #éljenorbán #hazaáruló

  3. Ez a két utolsó poszt, ez nem megy annyira. Miért?
    Kiegyensúlyozottság. Értem én. Hánem? Háde!
    Azt hittem, legalább átveszi a Nemzeti HírTV, mint kormánybarát humort.
    De semmi. Pedig illene a koncepciójukba.
    Kapcsoljuk Angyal Bandit: ellenzéki párteseményt közvetít, élőben.
    Sisa Pista: Tóbiás a pártklotyóban, azaz, a kommunisták már a budiban vannak, nemzeti oknyomozó riport.
    Ekkora ziccert kihagytak.Tényleg amatőrök.

    Mondjuk nem nézem, de olvastam volna róla valahol, az biztos.
    Esetleg volt is, csak elhallgatják?

  4. @kittrabi: Gondolom rájöttek, hogy a 99999-edik hülyeorbánkdnp-s móka még egy Gyurcsánytetkós rajongót sem érdekel már túlságosan. 2010 előtt jó hely volt a ‘csárda, adtak jobbra is, balra is, és még a poén is megvolt. Aztán elkapta őket a küldetéstudat és a pártfegyelem.