A futár éppen átadta a 4 négyzetméteres, 76 szeletes családi hawaii pizzát a Klaudiának a titkársági pultnál, amikor a Klau ráprüszizett. A srác először levegő után kapkodott, elvörösödött, majd úgy halt meg, mint a hercegfiú a Trónok Harcában…” – osztotta meg a tragédia részleteit a sajtóval egy marketing gyakornok, K. Jázmin.

halal_pizza.jpg

Az országban tomboló influenzajárvány gyors terjedésének egyik oka a nagyon sok helyen alkalmazott, egy légtérben történő munkavégzés. Ezt a fajta, idegen szóval irodai munkát, a magyar nyelv open office workspace job-nak hívja. Ezeken a munkahelyeken veszélyes vírus-mutánsok alakulhatnak ki az aurán belüli egymásra tüsszentések, taknyos kézfogások, liftes dörgölőzések és meeting-taperolások miatt.

Az ÁNTSZ olyan open office vírust is talált, aminek hatására középvezetői szint felett a döntéshozók koponyája megnövekedett, péniszalakúvá vált, majd mocsárszagot kezdett árasztani. Sokan erre a „mindig mondtam, hogy egy büdös nagy faszfej ez a főnök” mondattal reagáltak, majd elmentek kezet mosni.

Az ÁNTSZ fokozottan kéri a higiéniai előírások pontos betartását különös tekintettel az office vírusokra, így mielőtt bárki ekszelhez, vördhöz, póverpojnthoz nyúlna, igyon unicumot, vagy áldozzon egy rendszergazdát.

3 KOMMENT