Az MLSZ döntött: 2032-ben a magyar válogatott ott lesz a futball világbajnokságon, és nem csak azért, mert 124 csapatosra bővítik a világversenyt, hanem mert játéktudásban is felvesszük a kesztyűt a legjobbakkal.

201503-mlszgec.jpg

Számos fejlesztési terv közül végül a vérfrissítés mellett döntött a szövetség. A forrás nem más, mint Horvátország. „Mi több mint kétszer annyian vagyunk, mint ők, és mégsem jutottunk ki az elmúlt 30 évben vébére, ezek meg ott játszanak a legjobb bajnokságokban, és ráadásul minden labdajátékban elbaszott jók. Látják kedves vendégeim: pont ennyivel gyengébb a magyar geci, mint a horvát!” – kezdte előadását az MLSZ géntechnikai és evolúciódinamikai szaktanácsadója, Nagy Tibor – azaz KálmiBá.

A horvát sperma legális beszerzését jelentősen nehezíti a MOL-INA ügy, ezért alternatív csatornákon fog az ország futballjövőjének zálogához jutni. Egyrészt spermabank rablásos – fagyasztott postgalambos módszerrel. Illetve elhanyagolt magyar turistafeleségek fognak a ’15-ös üdülési szezonban orálisan „anyagot” transzportálni – itt figyelni kell a hazaúton a folyamatos calippózásra, biztosítva a bal küllővel végzett szabadrúgást lehetővé tevő gének állapotának 100%-os megóvását.

Aktív válogatott játékosoknak is adnak majd a gazdag horvát spermából, hátha nem kell 20 évet várnunk és valami genetikai csoda folytán kijutunk 2018-ban is. Gyrosszal és úgynevezett befújásos technikával juttatják be az ondót a felnőtt focista szervezetébe. Az utóbbinál a focista felesége, kozmetikusa, vagy kutyája orális szex közben 3 bar nyomással fújja be az anyagot a barlangos testen keresztül.

Az MLSZ jól fizető állást kínál trombitás, gyöngyhalász és operaénekes hölgyek, urak, és kutyák részére.

1 KOMMENT

  1. “Az MLSZ jól fizető állást kínál trombitás, gyöngyhalász és operaénekes hölgyek, urak, és kutyák részére”

    🙂 marha…
    Nem tudom eddig mi lehett a baj, hiszen nekunk még a miniszterelnökünk is focista és ahogy Simicskától tudjuk ő maga is egy …