A köztévé új hírcsatornájának „Akkor. Amikor.” szlogenjét több helyről támadták, így úgy döntöttünk, segítünk a március 15-én induló Hír TV-pótlék stábjának.

201502m1-640.jpg

1. Az új szlogen egyszerre ütős, és magyarázza meg érthetően a megújult útdíjrendszert. Tökéletes választás még akkor is, ha főként a budapestieknek szól.

201502m1-01.jpg

 2. Maksa Zoltánt ezért a szóviccért nem csak 100 ezer forintra büntetnék.

201502m1-02.jpg

3. Direkt üzenet, ha esetleg a Fidesz-szimpatizánsok nem értenék, mi folyik körülöttük.

201502m1-03.jpg

4. Mert az M1 mégiscsak a jó hírek hozója!

201502m1-04.jpg

5. Index, 444.hu és egyéb kommunista ármányok ellen.

201502m1-05.jpg

6. A tévébe’ a Németh Bali áutfitje? NAGYON OTT VAN!

201502m1-06.jpg

7. Az esetleges átrendeződésekre felkészülve eleve cenzúrázhatnának egy-két elemet. A Nő arcát nem takartuk ki, mert ő úgysem megy el – mindenki tudja, hogy a nőknek nincs lelkiismeretük.

201502m1-07.jpg

8. Főként nyugdíjasoknak és gyerekeknek szól ez a változat, de Kerényi Imre talán ezt festené meg leginkább.

201502m1-08.jpg

9. A magyar közönségsiker filmet többtízezren látták, ha ennyien néznék a köztévét, az már Rákay Philipet is boldoggá tenné.

201502m1-09.jpg

10. A legdirektebb üzenet, azért tökéletes, mert külföldön is értik.

201502m1-10.jpg

16 KOMMENT

  1. @Pop40: Nem messzi tájak fölfedezője

    Pógári mennyországban járt, ki se küldött munkatársunk: Békés Gábor

    Határtalan önbizalmú ország! Itt minden nagyon jó, nagyon szép! Az újságban, Rádióban, Tv-ben! Külön dervisek, szervilisek mantrázzák a nagy vezető csodálatos képességeit, a régijóba (mostmá Európa régijó!) jól bevált szocializmus hagyományai szerint! Háttérből a jól képzett nagy öregek, önmagukat is felülmúlva koptatják a fényező smirglit!
    Dícsértessék Orrbán Viktor! Pártunk és kormányunk! Kizsákmányolásunk „jobban teljesít!”
    Az életszínvonal naponta emelkedik, a hazugság gátjának átszakadása folytán! Az elöntött lakosság, Vagy futva menekül a parttalanság okán, más, határon túli vidékekre, vagy éhségtől fuldoklik, mint levegőtlenségnél megszokott! Kap néha némi élelmiszer segélyt, a romló halálozási statisztika feljavítása okából, de ez nem csökkenthet a költségvetési csalók, lopók jövedelmét! Se a hivatalban ülők hivatalos kvótáját a plusz jövedelemhez jutást illetőn!
    Államforma az új feudalizmus! Mint tudjuk a „hű béreseket” búsásan jutalmazzák! Nagybirtok, nagy ház, (palota) nagybeosztás, nagy lehetőség! „minden szinten, szinte minden” virul akár a korrupció, napról-napra nő a „porció”! Egyre vörösebb, véresebb, csak arcuk nem pirul belé! Ők genetikailag szégyentelenek!
    A szaga ugyan kellemetlen, mint az erőszakos duggatással szaporított (mostpántlikájé) régi neve muskátli, de, az parasztos! Nem menő a paraszt most! Színe is gyengécske halovány kék! Erősebbnek kék lenni! A vöröset áhítók szavazataikkal bekavarnak így a kék, nem tud kékülni, ahogy kék!
    Valutája a vízgőznél illékonyabb Forint, százmilliárdos tételbe képes köddé válni, és svájci bakszámlákon „kicsapódni” a „becsapottak” kárára! Az ügyletnek „ügyintézője” felelőse, szintén fellelhetetlen, vagy tisztes őszapó képében jelenik meg, aki segítséget nyújt, fiának házvásárlásakor!
    A pórnép, a porban fetreng, és a múlt ködén mereng! Régen is loptak! De a lovak hullajtásán éldegélő veréb népesség is kapott zabot, hogy zabos ne legyen! De az új lovak, az istálló padlásán lakva, nem látják a szürke a verebeket tartanak beöltözött vérebeket, akiket arra treníroznak, hogy uraik „rendje, rend a lelke mindennek” „Miképp a mennybe (kelepcéjükbe) menj be, azonképp a földön is!
    2015-02-26