Nem vizelet-, hanem szövegértési vizsgálatot tartana a fideszes politikus a fiatalok és az újságírók körében.

201412-pisa.jpg

„Sokat olvasunk mostanában a drogokról, de nem értjük meg a szövegeket. Ezért szeretném, ha minden tanuló, újságíró és politikus kitöltené a PISA-tesztet” – magyarázta meg a Facebookon korábbi bejegyzését a polgármester. Kocsis szerint félreértették a szavait, de valószínűleg csak olyanok látták a javaslatot, akik nem értették, miről olvasnak.

„Valahol olvastam, hogy rosszul állunk a PISA-pontok tekintetében, ezért gondoltam, hogy javíthatnánk a helyzeten. Meg azt hallottam, hogy a fiatal fiúk vizelete fiatalosan tartja az arcbőrt, de ezt ne írják le az interjúban” – fogalmazott a posztjában Kocsis, aki egyébként az apákra is kiterjesztené a vizsgálatot, mert az utcán fültanúja volt, ahogy egy nő azt mondja a gyerekének, hogy „úgy viselkedsz, mint apád”.

A KDNP máris jelezte, hogy készek beállni a javaslat mögé, és örülnek is, mert végre egyszer ők lehetnének hátul.

27 KOMMENT

  1. Na akkor ideteszem,amit -feltételezem sajátkezűleg-kiírtál az oldaladra,most döntsük el, akkor vagy most vagy tudatmódosító hatása alatt? 😀
    “Szinte minden nap olvasni droggal kapcsolatos híreket. A téma körül komoly viták bontakoznak ki, mert egyre több társadalmi réteget érint. Megdöbbenve olvasom sokszor, hogy számos “szakértő” drogpolitikát emleget, ugyanakkor sokan vagyunk, akik inkább drogellenes politikáról szeretnénk hallani. A drog ugyanis életveszélyes, féltjük tőle a gyermekeket és a jövőnket is. Szerintem érdemes lenne bevezetni a rendszeres drogkontrollt a legveszélyeztetettebbek, a döntéshozók és a közvélekedést formálók számára. Így a 12-18 év közöttiekre, a választott politikusokra és az újságírókra vonatkozhatna az évenkénti kötelező drogteszt. Javasolni fogom az országgyűlési frakciónak, hogy a közeljövőben tűzze napirendre a kérdést és a részletszabályok megvitatása után készítsen jogszabály-tervezetet.”

  2. Szerintem sokkal egyszerűbb, ha a gyerek jól van nevelve, és nem érdekli a drog! Persze ehhez ügyes szülő is kell, aki szépen formálja a gyerek tudatát, valamint jutalmaz, ha a kölyök megérdemli! Én pl azt csináltam, hogy a gyerek minden nap, mikor nem drogozott, szépen kiültünk vele este a konyhába, rágyújtottunk és ittunk egy felest. Míg alsós volt, termesztésen csak valami kevert szerű “körömlakkot” kapott, felsőben már rumot!

  3. A kijelölt PISI Pontokon kell majd KDNP politikusok felügyelete alatt produkálni vizelet mintát. A sikeres mintát adó gyermek a felügyelő politikustól cukrot kap.
    A KDNP politikus kérésére a mintaadást meg kell ismételni.
    A gyanús gyermekektől széklet mintát is vesznek, hogy kimutassák, mennyi kaviárt és lazacot fogyasztottak az elmúlt héten.
    Húgyos Máté és Kakán Tóni

  4. Elsőként a Parlament női WC-jét kamerázzák be, ott alakítanak ki politikus pisi leadó helyet. Emelt díjas telefonon lehet szavazni majd, ki hagyja el a leadó helyet, amelytől a költségvetési hiány mérséklését is várják.
    Ha döntetlen alakulna ki, párbajoznak a kiesésért, a pankráció nyertese ingyenes sminket és parókát kap. Ha KDNP-s akkor parókiát is és bűnbocsánatot.

  5. Én inkább IQ tesztet iratnák veletek, had tudják meg a VÁLASZTÓID mekkora agy lakozik bennetek. Orbán helyében én azt tenném, aki nem üti meg a mércét, sem választott sem választó nem lehetne többet. Olcsóbb is, jóval gyorsabb is,ésszerübb is az egész.

  6. Vegyük kérem komolyan a dolgokat!!! Először is a nemzeti magyar irodalmárokhoz fordulok….. a Hugyos Józsi igaz története után ideje lenne megírni a Hugyos Máté igaz történetét is.
    Másodszor pedig valaki írja már meg azt a regényt amely a “Józsi a kurva anyádat!” kezdő mondat helyett a “Máté a kurva anyádat!” kezdő mondattal indul!

    Amúgy már vártam hogy mikor jelenik meg valami hasonló ötlet mint amit Kocsis/Hugyos Máté talált ki. S ezek után talán megalakul a Fidesz pedofil tagozata is ….. Nekem úgy tűnik ketten már vannak az egyik a veszprémi fideszes cserkész vezető a másik ez a Kocsis/Hugyos Máté.

  7. Szerintem a vizeletminta vételét a zindex munkatársaival kellene kezdeni… A következő mondatot ma sikerült összehozniuk:

    “A helyzeten az éjszakai lehűlés segíthetnek, hiszen ezt ne kedveli a betegséget terjesztő törpeszűnyog.”

    index.hu/gazdasag/2014/12/09/marha_nagy_bajban_van_a_husexportunk/

    A munka szerintem túl erős kifejezés az ilyen produkcióra. Lehet, hogy székletminta adással foglalkoznak egész nap? Magyarán szarnak az egészre?

  8. Az igazi görög ildemokráciában, Spártában, el is vették a gyereket a szüleitől 7 éves korában, és csak 20 évesen engedték szabadon, ami nagyjából stimmel ezzel az elképzeléssel.
    A gyengéktől, betegektől, korcsoktól, “kocsismátéktól” viszont ugye rövid úton megszabadultak.
    Na ez védte őket az ilyen izéktől.
    Bravó, Budapest VIII. kerület, önök nélkül ez nem jöhetett volna létre!
    Ezzel a spártai szigorral az egész kerületet ki lehetne irtani, de magyar se sok maradna.

  9. A Rogán-Kósa testvérpár megvette a brüsszeli Manneken Pist, a világhírűvé vált Nyócker Citynek.
    A Corvin közbe állítják fel, a puskás, forradalmár kisiskolás mellé, akit hamarosan átszobroznak, mert neki is tudni kell majd pisilni.