Akik nem esznek rendesen, azoknak ne is adjon a Mikulás csokit és ajándékot – áll a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) javaslatában.

santa_harrach.jpg

A mi korunkban csak az kapott a csizmácskákba ajándékot, aki rendesen evett. A mai gyerekek kezdenek elkanászodni” – nyilatkozta a már meg is szavazott rendelet ötletgazdája, Harrach Péter. A javaslatot azután készítette el a KDNP, miután megtudták: sok ezer magyar gyermek úgy megy iskolába, hogy otthon előtte nem eszik semmit.

Ez egy rossz szokás, és a szülőknek nem kéne ilyen engedékenynek lenni a gyerekekkel” – tette hozzá a rendkívül szimpatikus, bár kissé féregszerű politikus.

A rendelet mától hatályos, és minden (áruházi, céges, iskolai) Mikulásra vonatkozik.

24 KOMMENT

  1. Tisztelt Harrach Péter Kereszténydemokrata Úr!

    Köszönöm a rendeletet a Kereszténydemokrata Úrnak! Igaza van a Kereszténydemokrata Úrnak, nagyon elkanászodtak sajnos ezek a mai fiatalok! Sajnos az én lányom is túl engedékeny a kisonokámmal, az elmúlt nyolc év gyalázatos ultaneoliberálimperialista oktatáspolitikája végett! Én feszt mondom neki, hogy rendszabályozza meg azt a kölköt, de sajnos rám nem hallgat! Most viszont, hogy a Kereszténydemokrata Úr betiltotta az engedékenységet, nem lesz más választása! Ennél szebb ajándékot nem is kaphattam volna Karácsonyra, hálásan köszönöm a Kereszténydemokrata Úrnak!

    #kösz #ezekamaifiatalok #onoka #elmúltnyolcév #xmasspirit #hála

  2. Kedves Hírcsárda
    ad1: abba kéne fejezni a mindenféle hírek gyártását, mert az eddigiek fényében ezek mindent megvalósítanak belőle.
    ad2: ti magunk vagytok a kormány és hírcsárda köntösben vezetitek be a törvényeiteket
    😀

  3. A javaslat valójában egy átfogó intézkedéscsomagot takar:
    – első lépésként a balosmulti és liberálcivil télapók minden vagyona felett Lázár Jánosnak kell rendelkeznie, akik önként nem ajánlkoznak fel KEHI vizsgálatra számíthatnak
    – Amelyik télapó nem megfelelő gyerekeknek ad ajándékot, vagy nem visz az amerikai és norvég követségekhez megfelelő mennyiségű virgácsot, annak különadót, un. puttonyadót kell fizetnie.
    – Államosítani kell a télapókat és a krampuszokat, hogy megszüntessük a nemzeti érdekeket sértő öncélú versenyt. Az állami télapók a központilag összeállított csomaglistának és virgácsjegyzéknek megfelelően látogatják meg a kiválasztott gyerekeket az országban

  4. @mennyémá: igen, de csak akkor, ha azt a szülő előzőleg fácánvadászattal kiérdemelte. Hiszen mint tudjuk “akinek nincs semmije az annyit is ér”.

    A hadüzenettel kapcsolatban én buta vagyok nagyon, azt csak olyan tapasztalt külpolitikai szakértők tudják megállapítani, mint Farkas Bertalan, de hogy Goodfriend virgácsot fog kapni az egészen bizonyos.

  5. Ezek egyre hülyébbek. Tényleg azt gondolják, hogy az emberek örülni fognak neki, ha nem járhatnak Tesco-ba, Achanba stb? Vagy, hogy ezek kivéreztetése valami jó dolgot fog szülni? tényleg azt képzelik, hogy az embereknek nem fog hiányozni az rtlklub? Tényleg azt hiszik, hogy a net megdrágítása támogatott cél? Mániájuk ez az alacsony egykulcsos szja, ezért száz másik helyről kell beszedni a pénzt. Teljesen átmentek szürreálba. Mintha sportot űznének abból, hogy minden hétre kell valami teljesen értelmetlen vagy felháborító ötlet.

  6. @vilagnezet.blog.hu: Ki ünnepli itt Jézust? Hol van az már?
    Ez az agyament, veszett vásárlások ünnepe.Mindenki tapos mindenkin.
    Allah, az igen. Azt ünneplik, mikor sikerül felrobbantani valamit.
    Buddhát ajánlom, meg Krisnát, azok olyan nyugis istenségek,
    nem nagyon gyilkolásznak a nevükben.

  7. Mocskos disznó ez a Haragh ,próbáljon meg havi 80 ezerből megélni,! Milyen dolog ez ha otthon nem tudnak reggelit adni a gyerekeknek-mert nincs miből,nem kapnak Mikulási ajándékot !!!! KDMP-undormány !!!!

  8. @mennyémá: Megvalósították! Idén már nem kaptak csokoládémikulást a gyermekek és az idősek, mert egyrészt cukrot tartalmaz, másrészt meg ellopták az arra szánt pénzt! Tavaly még a konyha vezetőjének fia szállította be a mikulásokat, de idén ez sokat egyszerűsödött, a fiú kpben megkapta a pénzt, a mikusokat meg elfeledték!