A Vas és Baranya megyei Rendőrfőkapitányság közös programjának keretében szakemberek erőszakolják majd meg a tiniket, ezzel rámutatva viselkedésük következményére.

eroszak program.jpg

A programban minden állami működtetésű iskolának kötelezően részt kell venni. Továbbá az intézményeknek össze kell majd állítani egy listát a náluk tanuló kacéran viselkedő fiatal lányokról, hogy a jövőbeni eseteknél könnyebben azonosítható legyen az elkövető (régiesen szólva: az áldozat).

A nemi erőszaktevésen keresztül a kacérkodás áldozatává váló férfiak és fiúk mellé kirendelt pszichológus költségeit az elkövető családjának kell állnia, ahogy a perköltséget is” – áll a “Te vagy a hibás, ribanc!” elnevezésű rendőrségi program közleményében, amelyet valószínűleg elmebeteg, hímsoviniszta pszichopata állatok írtak.

24 KOMMENT

  1. Nagyon helyes! Ezekre a mai fiatalokra bizony ráfér a nevelés, mert az elmúlt nyolc évben botrányos mértékben elkacérodtak, az elmúlt nyolc év gyalázatos ultaliberális oktatáspolitikája végett! Tanulják csak meg, hogy egy keresztény illiberális munkaalapú országban élnek, ahol dolgozni kell, nem kacérkodni!

    #ezekamaifiatalok #elmúltnyolcév #arbeitmachtfrei

  2. @fátum: A Miniszterelnök Úr legutóbbi iránymutatása alapján ideje túllépni azon a meghaladott neonyugati vadkapitalista gondolaton, hogy az számít munkának, ami kielégiti az ügyfeleket! Ez a feslett erkölcsű felfogás vezetett 2008-ban a gazdasági válsághoz! Az az új állam, amit Magyarországon építünk, illiberális állam, nem liberális állam, mindenkinek azt kell tennie amit a Miniszterelnök Úr mond!

    #meghaladott #feslett #idevezetett #parancsuralom

  3. @Gerilgfx:
    légy üdvözülve, Messziről Jött Utazó!
    ülj le közénk és mesélj: milyen nálatok a társadalom, azon a távoli bolygón? mi figyelünk majd tapasztalt és bölcs szavaidra, és bárcsak (óóóóh, BÁRCSAK!) hasznosítani tudnánk a hallottakat, hogy nálunk se legyen többé nemi erőszak. sem nemtelen.

  4. Drága virágszálai a nemzetnek, akiknek megtiltani ugye nem lehet,
    bizony mondom néktek: burka, erényöv, hárembe tömörülés, csak az véd meg benneteket biztosan az erőszaktól, és persze a nem erőszak általi, förtelmes, bűnös, élvhajhász bujálkodásoktól is.
    Mera kacér köcsög addig jár a kútra, amíg meg nem találja a foltját.

  5. pedig ezt a problémát (is) meg kéne oldani, ez így nem mehet tovább!

    az utólagos nézeteltérések elkerülése végett javaslom, hogy MINDEN szexuálisnak induló akció előtt a felek (továbbiakban: Felek) hiteles közokiratban (tehát közjegyző vagy ügyvéd által ellenjegyzett, illetve legalább két tanú által hitelesített kézírásos dokumentumban) rögzítsék, hogy jog- és cselekvőképes állampolgárok (ezen állítást igazoló dokumentumok hiteles másolata mellékelendő), illetve, hogy a (minden fontos részletre kiterjedő leírással pontosan meghatározott) aktust, mint akaratukkal mindenben megegyezőt, jóváhagyólag kezdik el, folytatják, majd fejezik be.
    talán már a vágyakozást is szabályozni kéne, most nem tudom, vitassuk meg frakcióülésen.

    és persze szerencsés lenne, ha egy Kormányhivatal és sok kedves tisztségviselő segítené az állampolgárok kezdeti nehézségeit leküzdeni ebben az új, tiszta és átlátható rendszerben.
    kéne továbbá egy központi nyilvántartás is.

    na, ennyire egyszerű!

    kommunikáci jó!!! én mondom, a szent gyógyír minden bajra.

  6. @Perde Dóra: “kezdik el, folytatják, majd fejezik be.”

    Úgy örülök, hogy nem azt írta, hogy “kezdik el, folytatják és/vagy fejezik be”! Ekkor ugyanis az elkezdés nélküli befejezés esete úgy fennforogna, hogy sípolna a fordulatszámtól. Ennek a fordítottja, a befejezés nélküli elkezdés is aggályos, amennyiben aggkorúaknál halmozottan fordulhat elő. Ronda, illetve undorító egyedeknél előfordulhat, hogy az elkezdés és a befejezés egyaránt hiányzik.

  7. @kittrabi:
    ásó, kapa, nagy harag
    figyejj, Trabi!
    pont erre jutottam én is… ahogy leírtam, elküldtem, aztán meg, jééé, Huba szaki, ez pont olyan, mint a házasság! (amit ellenzek)
    (de aztán meg: ááááá, nem, mégse, mer éppen a lényeg, hogy nem holtunkiglan. határozott idejű szerződés. különben is csak nyilatkozat. pláne, hogy vicc az egész)
    de télleg asszociáltat. na erre jön az összeesküvős elmélet elme:
    ….áhhh, nem tudom most itt kifejteni, hosszú, összetett, gordiuszi, mint a képed, (jaj, a vágy, kicsomózni!) majd elmondom egyszer, ha lesz alkalom.
    (egyik kedvenc témám, háromnapi hidegélelem legyen nálad…)

  8. @tobias2:
    örülök, ha van kedve beszállni a formanyomtatvány és/vagy űrlaptervezési projektbe! szükség van/lesz az Ön érzelem-mentes tiszta, széles spektrumú logikájára!
    ha végig vesszük a lehetőségeket, négy további esetet kell vizsgálni:
    az elkezdés és folytatás nélküli befejezést
    az elkezdés nélküli folytatás* és befejezést (folytatás javítandó: tevékenység)
    az elkezdés és befejezés nélküli folytatást*, illetve
    a befejezés nélküli elkezdés és folytatást.
    (a magam részéről a folytatás nélküli fojtatást is belevenném, de csak mert javíthatatlan lírikus vagyok)

    na, kedves t2 kartárs, ezeket legyen szíves az Öntől megszokott preci Zitával kidolgozni, nekem most mennem kell a 4D valóvilágba

  9. @Gérard Duchemin: Sajnos régen jártam már iskolába, kedves fiatalember, meg van már kopva a memóniám, ezért nem tudok mindig helyessen írni. Szedék Cavintont, de az elmúlt nyolc évben nagyon felment az ára, az elmúlt nyolc év gyalázatos neokapitalista egészségügyi politikája végett, és nem telik rá a nyugdíjamból, az elmúlt nyolc év gyalázatos vaddekadens nyugdíjpolitikája végett!

    #memónia #elmúltnyolcév #elmúltnyolcév #elmúltnyolcév