A Nemzet Sportolójánál jobb helyen lesz a 200 milliárdos vagyon, amit életjáradék formájában kap majd meg – közölte az NGM.

schmitt high life.jpg

„Keresve sem találhatnánk alkalmasabb embert a magánnyugdíjpénztárak pénzének tárolására, mint Schmitt Pál. Igaz, nem is kerestünk” – indokolja a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) közleménye, hogy miért pont a volt államfőnek utalják át a tagok megtakarításait. A tájékoztatás szerint Schmitt megbízható, remek párbajtőrvívó, emiatt sokkal inkább jogosult a pénzre, mint a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből kilépők.

„Meg kell mentenünk az emberek pénzét, hiszen látható, hogy 2010 óta ezek az intézmények több mint 3000 milliárd forintnyi vagyont tapsoltak el. Hová tűnt az a pénz? Miért nem számoltak el vele?” – kérdezi a közleményben az NGM, majd hozzáteszik: az eset kínosan emlékeztet az RTL Klubbal történtekre, akiktől úgy tűnt el több mint 4 milliárd forint csak ebben az évben, hogy az a cég fejlesztésein, műsorain ez egyáltalán nem látszik meg.

A 200 milliárd forintot Schmitt Pál egyébként a havi 500 ezer forintos életjáradék formájában kapja majd meg. Az NGM szerint így 400 ezer évig finanszírozni tudják majd a Astoria szálló volt igazgatóhelyettesének a megélhetését, ami indokolt, ugyanis Schmitt Pál elég jó formában van.

13 KOMMENT

  1. Hajrá Ex-(az Igaz Magyarok számára mindenkori) Köztársasági Elnök Úr! Gyorsan szeretném kifejezni hálámat és tiszteletemet mielőtt az ÉMÁSZ ki nem kapcsolja az áramot, a bank el nem viszi a házat, a UPC le nem lövi a netet és a végrehajtó le nem nyúlja a kompjútert (a FŐGÁZ bekaphatja, már rég nincs fűtés). Csak Ön boldoguljon drága K.E.Ú., ez a lényeg.

  2. A második bekezdés nagyon ütött : ) : ( Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy szerintem a tescót stb is meg fogja kapni 2 év múlva.
    Indoklás:
    A tesco veszteséges
    Lám-lám SP a lemondásakor megígérte, hogy megcsinálja a doktorit és lám meg is csinálta.
    (Gyengébbek kedvéért: azóta sem kezdett bele.)
    ui: SP élő példája annak, hogy egy tulajdonképpen köztiszteletnek örvendő személy, hogy tudja magát sorozatos lépésekkel egyre lejjebb küzdeni magát. Na persze kivéve az anyagiakat.
    uui: A következő nemzet sportolója cím erősen kinéz Szíjjártónak, aki akkor már “közfelkiáltással tiszteletbeli 60 éves lesz”

  3. Tisztelt Schmitt Pál Nemzet Sportolója Úr!

    Nagy örömömre szolgál, hogy a kizsákmányoló szélsőimperialista neokapitalistáktól a Nemzet Sportolója Úrhoz kerül ez a sok pénz! Áldja meg az Úristen a mi Miniszterelnök Urunkat Orbán Viktort, amiért gondoskodik róla, hogy végre hazai kezekbe kerüljön a nemzeti vagyon! Kívánok a Nemzet Sportolója Úrnak erőt, egészséget, jó szerencsét a pénz elköltéséhez!

    #nagyazöröm #kizsákmányol #istenáldja #hazaikézben #erőtegészséget

  4. Mostanában folyton nadrágzsebet varrok,mert a kinyíló bicska folyamatosan felszakítja! Ezért raktam tizen egypár évig a pénzemet? Na meg a nagy büdös….rádiházi mén pacialkatrészét neked, palika! A főnöködnek meg a párját! A jelszó kiadva, fiúk: Nyergelj, fordulj, és fuss,amíg teheted!