A netsemlegesség és a Fradi is szóba került a megmozduláson.

201410-ostrom.jpg

A vasárnapi tüntetés előtt máris lezajlott egy tiltakozás a Kossuth téren az internet szabadsága mellett: a tiltakozók szerint ugyanakkor fontos átgondolni azt is, hogy a Ferencváros melyik bajnokságban játszik. Az eseményen mintegy háromezren vettek részt, a beszédek után pedig együttesen felgyújtottak pár autót.

„A netsemlegesség számunkra fontos ügy, a szélessávú internethez ugyanis mindenkinek alapvető joga kellene, hogy legyen. A közösségi tudást, az azonnali információszerzést nem lehet adókkal terhelni, mert a digitális írástudatlanság már így is komoly problémákat okoz az országban.” – nyilatkozott a megmozdulás szervezője, a futballdrukker-körökben csak Csöpiként emlegetett vállalkozó. A tiltakozók azt is kiemelték: a Ferencvárosnak az NB1-ben kéne játszania, bármilyen nemzetgyűlést kellene már tartani, Varró Dani pedig semmiképpen sem költő.

„Gyurcsány Ferenc, kurva anyád, ne mocskold a Szent Koronát!” – indokolta meg részvételét egy idősebb hölgy, majd mécsest helyezett el a Betyársereg által felállított fakoporsó mellett.

25 KOMMENT

  1. Egy munkaalapú társadalomban nem tüntetni kell, meg nem is internetezni, hanem dolgozni! Régen aki tüntetni ment, azt elvitték Szibériába, ott megtanulta, hogyan kell egy munkaalapú társadalomban viselkedni! Most miért nem lehet ezt megcsinálni?! Ideje lenne már szakítani ezzel a meghaladott vadnyugati ultaliberális eszmével, hogy az embereknek joga van hozzá, hogy ne tetsszen nekik, amit a Miniszterelnök Úr kitalál!

    #arbeitmachtfrei #régiszépidők #meghaladott

  2. Azért azt vegyük már észre, hogy legalább egy közepes méretű baloldali médiabüfé kifosztása nélkül, valamint legalább 80dB-es zsidózás nélkül a megmozdulás NEM legitim.

  3. A képen láthat, igen tiszteletre méltó, fiatal keresztény értelmiségi nevében tiltakozom
    és követelem képi megjelenítése azonnali törlését!!!

    Tisztelt hírcsárda.blog.hu Szerkesztőség!

    Azzal a tiszteletteljes és határozott kéréssel fordulok Önökhöz, hogy a továbbiakban mindaddig,
    míg esetlegesen közszereplővé nem válok vagy ráutaló magatartást nem tanúsítok, ne közöljenek
    velem foglalkozó cikket. Semmilyen, erre Önöket feljogosító szerepkört vagy tisztséget nem töltök
    be, feladatot nem látok el, ezért nyomatékosan kérem a tisztelt Szerkesztőséget, hogy ezt a
    kérésemet tartsák szem előtt.

    Köszönettel: Orbán Gáspár, magyar állampolgár…vagyis..izé…Tóth 23 Béla krumplihámozó.

  4. Amerika támadja az országot, a nemzet Superman-je vért izzadva küzd értetek, ti meg ilyen szarsággal foglalkoztok? Nem tudjátok felfogni a csökött agyatokkal, hogy ha nem perkáltok, akkor nem lesz pénz feltölteni Peti medencéjét sóderral? Ááááá, bele keveredtem! Mondtam én, hogy hülyék vagytok! Na, mindegy, fizessetek, mert köll a pénz, oszt’ kuss!

  5. Ezek a piszkosszemét liberálbolsevik külföldi lapok elkezdenek kitiltott neveket felsorolni. Egyszerűen nem értik, amit vezéreink mondanak, hogy ezt egyszerűen nem lehet tudni. Mert az amerikaiak nem mondják meg. Nem mondanak semmit, mert ez nem publikus, az okokra meg még tippelni se mer senki. És akkor most erre jönnek a nevek.
    Az a szerencséje baracknak, hogy Árpád is rajta van a listán (a külföldi lapok szerint), így nem tud odamenni, véletlenül nyugdíjasnak nézni őt, és megfejelni, mint vasorrú bába a mágnesasztalt.

  6. @legeslegujabbkor: Nem is tíz!! Hehehe. ….hogy pontosan mennyi az nem nyilvános de ma még nem érte el a százat.
    Amúgy Én Vida Ildikó helyében nem szívesen lennék ….. még utóbb a nyakára tekeredik a TEK. …vagy úgy jár mint a Weisz Tamás.

  7. gondolom a hanyatló nyugat majd erre is kitalál valamit, hogy itthon így meg úgy nem jó, pedig soha sehol nem volt még ilyen jó (talán É-Koreában, de mondjuk ott nem is buziskodnak ilyen “alapvető emberi jogok” nevű libsi kreálmányokkal)

  8. Bruce Willis forgatja a Die Hard 2006-ot Bukarestben, vagy hol.
    A képen a legkedvesebb, jól láthatóan magyar származású dublőre látható, amint rágyújt egy cseppet.
    Hajrá Steaua! Románia a románoké!

  9. Maradi a magyar ember! Régen volt a Kossuth adó, Petőfi adó. Senkinek semmi baja sem volt velük. Most csatlakozott hozzájuk az Internet adó, és mindenki hörög. Embörök, hogy lehet így viszonyulni a haladáshoz?!?