Az EP-képviselő szerint civilekként látja vendégül a National Policy Institute rendezvényét.

201410-szanyi.jpg

„Nem töröltük a konferenciát, találkozni fogunk Budapesten, ugyanis megnyertünk egy fogadást” – jelentette be Richard Spencer, a National Policy Institute amerikai fajvédő szervezet vezetője a konferencia honlapján. A betiltott rendezvénynek végül Szanyi Tibor adhat otthont, aki állítása szerint civilként fogadja a résztvevőket.

„Nem szeretném kommentálni az ügyet, de a lényeg, hogy a srácok csak úgy beugranak, nem az eurázsiai felsőbbrendűséget szeretnék hirdetni. Egyszerűen tetszik nekik a város” – nyilatkozott az ügyről az MSZP-s EP-képviselő, aki állítása szerint semmi rosszat nem lát abban, hogy otthont ad a konferenciának.

Az üggyel kapcsolatban egyébként megszólaltak a Gój motorosok is, Facebook-oldalukon kijelentették: a hétvége folyamán Szanyi háza körül fognak hangosan berregni, hogy elriasszák onnan Pintér Sándort.

7 KOMMENT

  1. ””’Az üggyel kapcsolatban egyébként megszólaltak a Gój motorosok is, Facebook-oldalukon kijelentették: a hétvége folyamán Szanyi háza körül fognak hangosan berregni, hogy elriasszák onnan Pintér Sándort.””’

    A szúnyogriasztó hatásosabb lenne….

  2. Felháborító, hogy a hazaáruló balliberálisok megint álcivil külföldiekkel szövetkeznek hazánk lejáratására! Meg kell vizsgálni, hogy miért pont ennek a konferenciának ad otthont Szanyi Tibor, aztán fel kell függeszteni az adószámát!

    #hazaáruló #álcivil #koncepciósper

  3. Szanyi Tibor fogadóirodát nyit Brüsszelben. “Sokba vannak nekem ezek a részegen kötött idióta fogadások, a ház meg mindig nyer, mint tudjuk” – nyilatkozta.
    “Legutóbb is elmentünk páran itt egy helyi csehóba vegyülni a helyiekkel, ami minden EU képviselőnek kötelessége egyébként. Szó szót követett, és az lett a vége, hogy fogadtam szabadnapos bálnavadászokkal, hogy a harántcsíkos lápi pöcsmög pusztítóbb, mint Falus Ferenc. Erre másnap feltette a vödrös videót a youtube-ra. Esélyem sem volt. Két láda EU-s whiskey-m és doboz sprotnis praliném bánta a dolgot.” – indokolta döntését Szanyi