A helyhatósági választások előtti országjárás során a miniszterelnök átadott egy felújított körösladányi lengőteke pályát, ezzel hivatalosan is elfogytak az átadható dolgok.

orban atadas.jpg

Kormányközeli forrásunk szerint, hamarosan külföldről kell majd importálni ünnepélyesen felavatható vagy átadható dolgokat. Többen már határátkelő állomásokon is láttak fideszes politikusokat, akik egymást taposva próbálnak hozzájutni az új dolgokhoz, hogy azután átadják azokat.

Komáromi Árpád Oszkár pszichológus szerint a jelenség nem túl gyakori, de gyógyítható ha időben kezelést kap a páciens. E nélkül azonban gyorsan súlyosbodhat és arra is sor kerülhet, hogy egy politikus ugyanazt a dolgot kezdi el újra és újra átadni.

9 KOMMENT

  1. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Gratulálok a Miniszterelnök Úrnak minden dicsőséges átadáshoz! Örömömre szolgál, hogy egy épülő, szépülő országban élhetek, ahol a dolgozó nép a Miniszterelnök Úr irányításával az illiberalizmus építésén serénykedik! Adjon Isten a Miniszterelnök Úrnak erőt, egészséget, további sok átadást!

    #grat #öröm #erőtegészséget

  2. Aksiproblémái óta egyre gyengébb a szellemi állapota szegény orálmuzsiknak,de előtte sem volt normálisnak nevezhető.Lassan már simicska elvtárs is ráébred hogy hazaárulásban lett bűnrészes.

  3. @Nemzeti Orbántroll: Ó még annyi lehetőség van akármi átadására a politikai celebek számára, például a felhők közt repülve a gólyák helyett is hozhatnák szájukban a gyerekeket vagy Mikulásként kéményeken ereszkedhetnének le átadni a telezoknikat. Persze elvenni azért sokkal jobban tudnak.

  4. “E nélkül azonban gyorsan súlyosbodhat és arra is sor kerülhet, hogy egy politikus ugyanazt a dolgot kezdi el újra és újra átadni.”
    Ettől majdnem bekakáltam, de csak puki lett.