„Belátom, hibáztam, többet nem fordul elő” – nyilatkozta a botrányos reggeli műsorról a műsorvezető.

201408-balazs.jpg

„Sajnálom, ha nők tízezreit megbántottam, nem kellett volna ezzel viccelődnöm” – utalt új frizurájára Sebestyén Balázs. A Class FM műsorvezetője rendkívüli sajtótájékoztatón kért elnézést mindenkitől, akinek nem tetszett a másik oldalra fésült haja, amit a hétfő reggeli Morning Show adása alatt próbált ki.

„Súlyos etikai problémákat vet fel az, ha nem akar minden nő egyből rámugrani, vétettünk a tökéletes külsőm ellen” – nyilatkozta Balázs, aki elmondása szerint egy időre vissza is vonul a médiától, és faxon át dolgozó informatikusként keresi majd a kenyerét.

Az esetet a Class FM vezetősége nem kommentálta, igaz, le is szarták.

35 KOMMENT

  1. úgy látszik az olvasók nem akarnak rákapni az index által kitalált véleményformálásra, úgyhogy most jön a második fázis, mikor elkezditek blogokon meg egyéb helyeken nyomatni a hazugságot.

  2. Amikor én ennyi idős voltam, a botrányos viselkedésért nem volt elég elnézést kérni, hanem Szibériába kellett menni munkaalapú önkritikát gyakorolni! Most is oda kéne küldeni mindenkit, aki nem járul hozzá az illiberalizmus építéséhez!

    #régiszépidők #arbeitmachtfrei

  3. “faxon át dolgozó informatikus”

    Az csak egy velejéig hamburgerzabáló, Coca-Colát ivó és fűzfői Nike-cipőben Disneylandbe járó terhes tinédzser mikroszoftista informatikus lehetett!

    #ρεφορμκορ

  4. namost ha valaki rákeres a Balázs régebbi tévé szerepléseire, már akkor is kőkemény bunkó volt. Olyan igazi paraszt beszólásai voltak és suttyó viselkedése. Nem vártunk tőle most sem mást, hozta a formáját.
    Azért – ha lenne elhetőség rá – meg kellene kérdezni, ha az ő lányát erőszakolták volna meg, akkor is vitzeskedett volna? Esetleg ha más kollégája poénkodott volna a lányával történtekkel, akkor miképpen reagálta volna le? Mert gondolom akkor neki lett volna a legnagyobb szája, hogy mégis, hogy képzelik ezt blablabla…
    Vannak dolgok amikkel nem illik poénkodni, és egy ilyen helyzet pontosan az. Ennyit illene már tudnia egy x éve a médiában dolgozó arcnak, de úgy látszik a feljebb már említett tapló stílus elő jött megint.

  5. Mi van beszólt a Balázs az indexnek, vagy mi ez a lejárató kampány ellene? Már a gólyatáboros cikk is egy bődületes nagy hazugság áradat volt, most meg már blogon kontráznak az álhírekkel. Hihetetlen meddig süllyedhet még a magyar “média”.

  6. BREAKING NEWS: Sebestyén Balázs ma almás pitét evett az irodában, tovább alázva a megerőszakolt lányt és családját.

    Az esettel kapcsolatban megkerestük CLASS FM vezetőségét, akik nem tudtak magyarázattal szolgálni a műsorvezető tettére.

    Valódi hírek csak a Zindextől.

  7. @dr kotász: A faxolás már nagyon régi, megbízható és bevált technika. Már az első világháborúbban is bevált, ahogy Jaroslav Hašek: Švejk Egy derék katona kalandjai a világháborúban című regényében olvashatjuk:

    Estig összeírod nekem az összes többi fogoly nevét! Te fogsz menázsit faxolni nekik

    Katonának mindent lehet,
    minden kislány minket szeret,
    pénzt eleget faxolunk,
    nincsen gondunk és bajunk…
    Cá rará… Ein, zwei…

    aludni a legénységgel fogunk, kávét szintén a legénységi konyháról kapunk, és dohányt is a legénységgel fogunk faxolni.

    – Lajtnant úrnak jelentem alássan – felelte Švejk -, ha egy katona elveszti az egyenruháját, akkor újat kell hogy faxoljon.

    – Csakhogy mi a maga mundérját vesztettük el – mondta Vaněk tragikusan, miközben egy kezébe került csontból a velőt szívta, s a maradékot egy gyufaxállal kotorta ki belőle

  8. Nem hiszem hogy ennyit cikkezni kéne a “botrányról”. Nem lépi túl a megszokott szokásos Balázs színvonalat. Szegényke mindig is 5 centivel a föld felett lebegett, sokszor nem zavarják olyan apróságok, mint a valóság. Egyszerűen annyira buta, hogy nem fogja fel a szavainak a súlyát. (Több százezer ember hallgatja!)
    Nem veszi a fáradtságot, hogy legalább az alapvető információknak utánanézzen, mielőtt a véleményét hangoztatja. Mai eset: nem tudta, (úgy mondták el neki) hogy a gólyatábort mindenhol a HÖK, HK stb szervezik, nem az egyetem, főleg nem a “tanárok”. + összekeverte a felsőoktatási gólyatábort a középiskolással.

  9. amúgy ez milyen blog? mi a tartalma, mondanivalója ? tedd már fel nekünk a rádiófelvételt, ahol balázs elvtárs először, röhög ezen, aztán azt, amikor elnézést kér. meghallgatnánk. mert ez így, béna.

  10. menjen is a faxba ^_^ vagy diznilendbe
    Hogy jut idejük a magyaroknak diznilendre meg kóka kólára mikor már 6-7 évesen 8 órát kell elbaszarintanijuk ilyen nyomi dolgokat tanulva?

  11. Nem tudom mi a breaking news, nem hallottam a műsort de Balázs elég buta embernek tűnik + a műsorban néha annyira igyekeznek populisták lenni, hogy borzalmasan szar lesz az egész.

  12. Ez a balázs nem buzi véletlenül?
    Nem mondom, csak kérdezem.

    Ő is így szokott “kérdezni”.
    Lehet azért, mert egy gyáva fos alak?

    Nem mondom, csak kérdezem.

  13. @úgy látszik az olvasók nem akarnak rákapni az index által kitalált véleményformálásra, úgyhogy most jön a második fázis, mikor elkezditek blogokon meg egyéb helyeken nyomatni a hazugságot. $$$=$$$:

    Úgy van! Tiszta hazugság az egész. Balázsék világosan megmondták, hogy kifejezetten NEM a most megerőszakolt lány megerőszakolásán poénkodtak. Hogy a lány és állítólag apukája mégis összefüggést látott a két dolog között és megbántódott, hogy pont az ő esetük kapcsán hangzottak el az egyébként felejthetetlen poénok, csak fejletlen
    humorérzékük rovására írható.

  14. Ennek a mukinak tőlem speciel nem kell elnézést kérnie, mert már nagyon régóta egyáltalán nem is nézem. Na talán, esetleg, néha semmibe, mikor feltornázza magát, és már a Be Be TV sem elég színvonalas hozzá képest.

  15. @Dinkainka: Figyelem a hireket erősen. Ugyan nem Balázskáék kértek elnézést (ők csak fikázták az ujságírókat is), hanem a rádió vezetése, ha netán megbántottak volna valakit, Lehet, hogy a sértettől kellett volna. Előfordul egy reggeli ökörködésben, hogy elszállnak kissé, valójában errről szólnak ezek a műsorok, a baj az ha már nem is tudnak kijózanodni.

  16. @de Molay: Képzeld személyesen kértek elnézést!
    De mivel nem olvastad el a linket, bemásolom neked:
    “A rádió, a rádió vezetői, a műsor és személyesen Sebestyén Balázsék kérték a sértett Hölgy elnézését és bocsánatát.”
    Mondom csak olvasni kell.