A hazai bűnözői körökből elindult őrületet már több országban másolják.

falus jegesvödör.png

 A dili lényege, hogy a teljes munkaidős bűnözők nem öntik le magukat az előre odakészített vödörnyi jéggel, vagy jeges vízzel, viszont pénzt vesznek el a hozzájuk legközelebb álló (vagy fekvő), amiotrófiás laterálszklerózisban (ALS) szenvedő embertől, majd le is öntik jeges vízzel.

Hasonló őrületről számolnak be nyugati országokban is: egyre népszerűbb az underground jegesvödrözés. Ennek lényege, hogy ALS-ben szenvedő betegek fogadnak arra, hogy melyik szánalmas, magamutogató celeb vagy polgármester-jelölt kap először tüdőgyulladást.

Amerikában már mentális betegségnek tekintik a jegesvödrözést. Egy fiatal rapper annyira a megszállotjává vált, hogy már nem is várta meg, hogy elolvadjon a jég, egyenesen a mélyhűtőt öntötte magára. Az Anonim Jegesvödrözők Klubjában többen arról beszéltek, hogy legszívesebben Southamptonból indulva nekimennének egy jéghegynek. Egyes amerikai főiskolai kollégiumokban pedig terjed az ultimate ice bucketing, amelynek a lényege, hogy ebolás betegeket öntenek a fejükre a fiatalok.

Kínában pedig hamisítják a jegesvödrözést: valójában langyos kakaóval öntik le magukat a párttagok.

7 KOMMENT

  1. Felháborító! Ide vezetett az elmúlt nyolc év nagy liberalizmusa! Ezek a mai fiatalok jó dolgukban már nem tudják, mit csináljanak! Kérek minden jó érzésű igazi magyar embert, hogy október 31-én menjen el a Fideszre szavazni, hogy a Miniszterelnök Úr emberei végre rendet tehessenek minden magyar településen!

    #elmúltnyolcév #ezekamaifiatalok #okt31 #viktormajdrendettesz

  2. egyenesen a mélyhűtőt öntötte magára

    Logisztikai nehézségek miatt a Menyországban átmeneti férőhelyhiány jelentkezett, s ezért Szent Péter úgy döntött, hogy egyelőre csak azokat engedi be, akik kivételesen peches körülmények között haltak meg aznap.

    „Kérem a következőt!” – szól ki a fülkéből. Jön az első jelölt. „Na, regélje el, milyen napja volt” – mondja neki Péter.

    „Szörnyű volt, kérem. Tudtam, hogy a feleségem megcsal, ezért korábban mentem haza, hogy rajtakapjam. Tűvé teszem a lakást, de sehol sem találom a szeretőjét. Kimegyek az erkélyre – a huszonötödiken lakunk – és látom, hogy ott lóg egy krapek az erkély szélén, az ujjaival kapaszkodik a nyomorult. Kihoztam a bontókalapácsot és lebontottam az ujjait az erkély széléről. Leesett, de felfogták a bokrok, s életben maradt a kurafi. Erre fogom a hűtőszekrényt, ráborítom az erkélyről, meg is hal. De én is, mert a sok erőlködéstől szívinfarktust kaptam.”

    Szent Péter látja, hogy ez tényleg nagy pech, beengedi a manust.

    Hívja a következőt.

    „A halálom napjáig nem felejtem el ezt a napot. Ja, bocs! Szóval aerobikozok a huszonhatodik emeleti erkélyemen, amikor kimegy a bokám, átesek a korláton. Sikerül megkapaszkodnom az erkély szegélyén egy emelettel lejjebb, amikor jön egy krapek és szétkalapálja az ujjaimat. Szerencsére a bokrokba esek, de akkor meg ez az őrült rámdob egy hűtőszekrényt. Így haltam meg.”

    Péter belátja, hogy ez az ember is megérdemli a Menyországot.

    Szólítja a harmadikat:

    „Neked milyen napod volt, fiam?”

    „Ne is kérdezd, atyám. Hihetetlen! Ülök meztelenül a hűtőszekrényben…”

  3. Hiteles kocsmai körökben már régóta terjed az „Akárhányszor lehánylak, ha akarod”- mozgalom. Ennek lényege: a mértékkel ivott alkohol továbbfogyasztásával az alkoholizáló delikvens (AD) egy megállapított időhatáron belül sűrű öklendezés kíséretében adja vissza gyomorsavval kezelt italát. A szerencsés partner, más-néven lehányt delikvens (LD), ha nem megfelelő távolságot tart, lehányva érezheti magát. Ha túl sértődékeny, akkor gyakran felhánytorgatja italos felebarátjának, hogy latrina helyett őt találta meg, és joggal kérdezi partnerét: hányadán is állunk cimborám?

  4. Csütörtökön a jégvödrözés elterjedése miatt elzárják Budapesten a vizet.
    Ivóvizet az állandó lakosok lakcím kártya bemutatása ellenében a Polgármesteri Hivatalokban igényelhetnek, az igények elbírálása soronkívül ,két héten belül megtörténik.

  5. A jegesvödrözést a híres és gazdag emberek találták ki egymásnak. Most a még gazdagabb emberek kitalálták a még érdekesebb változatát: az aranyvödrözést. Befizetnek 1 millió dollárt egy jóindulatú alapítványba, vagy magukra öntenek egy vödör olvasztott aranyat. Legyen nekik könnyű az arany.
    Az aranyvödrözés nem tévesztendő össze az aranyoskám vödrözéssel, amikor a nagyi megkéri az unokát, hogy hozzon a kútról egy vödör vizet mielőtt a diszkóban gajra issza, majd hazafelé jól összetöri magát.