Az Első Magyar Chemtrail Művekben natúr, ízesített és paleolit csíkokat is gyártanak majd antigravitációs technológiával.

201408_szeleschem.jpg

Széles Gábor a hamarosan elkészülő, a rezsicsökkentést egészen a negatív számok tartományába taszító antigravitációs erőműve mellett újabb projektbe fogott. Az Első Magyar Chemtrail Művekben minden repülőgéptípushoz alkalmas chemtrail-csíkokat fognak gyártani ősi magyar recept alapján. „A chemtraileket már az ősmagyarok is ismerték, és egész Európában rettegtek a magyarok chemtrailjeitől, amiket hátulról spricceltek repülő lovakról, mivel a gravitációt már akkor ki tudták kapcsolni” – írta Széles Gábor egy Amanda Lear videót tartalmazó Facebook-posztban, csak mi kijavítottuk a helyesírási hibákat, és beleraktunk értelmes szavakat.

A chemtraileket hordós kiszerelésben fogják árulni, különböző ízben, színben és mintában. „Egyelőre a nugátos, a puncs és a Dunakavics ízű tűnik a legjobbnak, de erről többet majd csak az Echo tévében mondok” – titokzatoskodott Széles egy másik bejegyzésben, amihez egy olyan képet csatolt, amin éppen a Batthyány Kastélyszálló újonnan épült UFO-leszállópályáját adja át magyartalan kifejezések közepette.

14 KOMMENT

  1. Tisztelt Széles Gábor Oligarcha Úr!

    Gratulálok az Oligarcha Úrnak az új pojekthez, és köszönöm, hogy munkásságával hozzájárul az illiberalizmus építéséhez! Nagyon helyes, hogy ősi magyar recept alapján fogják gyártani a kemtéleket, nem pedig dekadens imperialista stílusban, mint ahogy azt az elmúlt nyolc év idegenszívű nyugatmajmolói erőltették! Adjon Isten az Oligarcha Úrnak erőt, egészséget a munkásságához!

    #grat #kösz #dekadens #elmúltnyolcév #majmol #erőtegészséget

  2. Nagyon komoly hiányt pótol ezzel most nemzetünk, hiszen végre büszkén, emelt fejjel köphetjük le az eddig importált kínai bálás chemtrail-t, amire rá voltunk fanyalodva. Ráadásul abból nem is volt nugátos, csak tutti-fruttis.

  3. Én kinder akarom mindani turul-tojásos kiszerelést szeretnék.
    @dr kotász: viccösz baszod,de lesz itt olyan unortodox politika, ha Orbán beleéli magát az atikrisztus szerepébe, hogy egész antivilágot teremt, antiimperialistástúl, antigravitációstúl, antienergiástúl hogy Magyarország helyén egy fekete lyuk marad.

  4. @tobias2: Előbb azért az országon belüli járatokat kellene meszervezni, mint pl. Szeged-Hódmezővásárhely és csak azután lehetne gondolkodni a külföldi viszonylatokban. Persze erről a Sólyommal is meg kellene egyezni, nehogy már egymás bizniszét zavarják.

  5. @béla a görög: “viccösz baszod,de lesz itt olyan unortodox politika, ha Orbán beleéli magát az atikrisztus szerepébe, hogy egész antivilágot teremt, antiimperialistástúl, antigravitációstúl, antienergiástúl hogy Magyarország helyén egy fekete lyuk marad.”

    Itt lesz a világ régiségkereskedési központja, tele antikkal.

    A Magyarország helyén létrejövő új képződményben pedig az általánosan elfogadott fizető eszköz a (fekete) lyukas garas lesz.