Annak, akinek legalább két egyetemista gyermeke születik idén szeptember 1-jétől, annak a háza fölött hetente elrepülnek a Gripen-vadászgépek.

jutalomgripen.jpg

A juttatás kötelező jellegű, vagyis mindenképpen megkapják a tiszteletkört az érintettek. Viszont azt ki lehet majd választani, hogy melyik hazai futballklub címere legyen a gépekre festve. A tervek szerint a vadászrepülőket különleges pilóták vezetik majd: az alkalmi feladatra már keresik a megfelelő jelölteket a Hír TV szerkesztőségből. “Nagyon szeretjük a Gripeneket, minden családi ebédet feldob” – nyilatkozta a tesztelésben részt vevő T. Enikő Borsod-Abaúj-Zemplén megyei lakos, háztartásbeli.

A munkából élő magyarok a baj idején is talpon maradnak, szóval egy kis Gripen-menetszél már meg sem kottyan” – nyilatkozta Orbán Viktor szavait használva Havasi Bertalan, majd több tucat mélyszegénység élő, és elég büdös honfitársa tekintetétől kísérve lefosott majd felgyújtott egy közpénzzel teli Louis Vuitton-bőröndöt.

8 KOMMENT

  1. Gondolom Kecskemét, Szolnok, stb. környékén fokozott hangerővel kell hívni a kutyákat, mert a gripenektől besüketültek, a macskák pedig egyáltalán nem reagálnak a Cccc kezdetű kifejezésekre. Viszont vakondtúrás sincs, mert a vakondok a triász réteg alá menekültek.

  2. Nagyon szeretném, ha az én házam fölött is elhúzna egy Gripen. De kérem a T. Illetékeseket, mielőtt ez megtörténne, legyenek szívesek értesíteni ! Szeretnék róla a NAGY családom jelenlétével még ünnepélyesebbé tenni az aktust. Szeretnék róla fotókat készíteni, és a majdan leendő 5. gyermekemet ha lehetne a Gripen névre keresztelni. Ha ez megtörténne, életem legnagyobb álma valósulna meg. Ez alkalommal is alázatos köszönetemet küldöm, annak a személynek, aki ezt a hatalmas élményt lehetővé tette a magyar emberek nagy örömére! S kívánok további jó egészéget ÁLDOTT VEZETŐINKNEK!
    -Hogy a szar egye ki a szemüket!-

  3. A Grippenek különleges légi futballt mutatnak be egy-egy bajnoki meccs után. Ennek lényege, hogy 11 Grippen játszik egy labdával töltött levegő-föld rakétával. A játék lényege: ki tud több gólt belőni az ellenfél, a Puskás Akadémia kapujába a felcsúti Pancshó-stadionban. Kapus, a jó-Isten seggedelméből: O. V. Bíró: Schmitt Pál, volt doktor és álamfőtt. Várható, hogy a légi bemutatók miatt, a színvonalas mérkőzések közben, nem hagyják el a szurkolók a stadiont.