Balog Zoltán miniszter úr szavai jeges tőrként hatoltak szívünkbe és ébresztettek fel minket több évtizedes álmunkból” – nyilatkozta Werner Faymann osztrák kancellár.

kocsog.jpg

“Arra, hogy mennyire nyomasztanak még minket a II. világháború árnyai, jó példa a magyarországi romák esete. Eddig nem tudatosult bennünk, hogy miután vonattal szervezetten kiutaztatták magukat hozzánk egy nagy, közös nyaralás keretében, mi elárultuk és a haláltáborok poklába küldtük őket” – áll az osztrák kancellári hivatal közleményében.

Kapcsolódó hír, hogy utólagosan is Kossuth-díjat kaptak a németek és a magyarok által meggyilkolt romák, így már a jövőben is be lehet mondani a megemlékezéssel kapcsolatos híreket a közmédiában.

4 KOMMENT

  1. “Kossuth-díjat kaptak a németek és a magyarok által meggyilkolt romák, így már a jövőben is be lehet mondani a megemlékezéssel kapcsolatos híreket a közmédiában”

    A hír hallatán jelentősen megemelkedett a Kossuth-díjak forikánó árfolyama.

    Egyébként ezentúl az időjárásjelentést is csak Kossuth-díjas meteorológusok olvashatják fel!

  2. Ki a dajcsom az Werner Faymann, hogy én erről egyáltalán nem is tudok?
    Nem verekszik, nem lát nagyokat, nem tartja egyedül a gátakat, nincs baja az agresszív norvégokkal, nem volt a vébé döntőn, csak úgy csendesen megvan.
    Nem is lenne jó magyar miniszterelnöknek, az biztos.
    Kinek kell az ilyen vezető?

    Egyébként a magyar zsidóság deportálása is Csehszlovákiából történt, mert onnan mentek a vonatok a táborokba.
    Ha nem lett volna Csehszlovákia, nem lett volna deportálás sem.
    Naugye.

  3. “__Balog Zoltán miniszter úr szavai jeges tőrként hatoltak szívünkbe és ébresztettek fel minket több évtizedes álmunkból” – nyilatkozta Werner Faymann osztrák kancellár.__”

    Mondád te.

    Helyreigazítás:

    Nagyságod, Pista Úr ne asszociálgasson velem a humor palástjába burkolózva! Vegye, sőt vásárolja meg tudomásul, ha másként nem megy, még tévedésből sem, mitöbb, önkívületi állapotban sem hatoltam olyan helyekre, melyeket a kancellár úr szájába adván sejtetni méltóztatik. Pláne hírcsárdailag!
    Amennyiben én behatolok, ott már nincs ébredés, sem ébresztés. Sem évtizedek múlva, sem azonnal. Csak a miheztartás végett. Mindazonáltal maradok tisztelettel

    Jaegtoer.