Az amerikai Starbucks-ok többségébe már be sem engedik azt, akinek csak iPhone 5S-e van, csak az ablakon át szolgálják ki.

 iphone6 riot.jpg

A hír hallatán több helyen egy DJ-kből valamint video-gasztrobloggerekből álló tumblr-közösség pedig nyilatkozatot adott ki, amelyben állítják: ők már 1 hete előjegyeztek az új telefonra. A bloggerek több kaliforniai nagyvárosban már megkezdték a sátrazást, egyes plázákban pedig már össze is csaptak egy másik, magát Steve Jobs Nemzeti Frontnak hívó radikális szervezettel, amelyik az iPhone 3-at tekinti minden jó és igaz forrásának.  

Az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa mérsékletességre inti a feleket, valamint felvetette, hogy észak-amerikai és nyugat-európai országokban osszanak az új iPhone leírását tartalmazó pamfleteket, ezzel csillapítva a kedélyeket.

7 KOMMENT

  1. A tömegek frusztrációját jól mutatja, hogy amikor az egyik társuk Windows Phone-kék tokban tárolt iPhonnal készített szelfit tweetelt a feldühödött társaság otthonában megtámadta, három helyen eltörte a gerincét, rágyújtotta a házát, majd életveszélyesen megfenyegette, hogy pakisztáni bérhekkerekkel feltöretik a facebook oldalát, majd a nevében lájkolják David Letterman és Nicolas Cage rajongói oldalait.
    A tomboló tömeg visszafelé menet random mészárlást hajtott végre egy közeli óvodában, kifosztottak egy McDonalds-ot, majd megalakították az Occupy iStore mozgalmat.
    Elfogott vezetőjük a bíróságon az alábbiakat mondta vallomásában:
    – STFU, NOOB!! OMFG ROFL, LMAO, YOLO!

  2. Már megint a hülyeség! Ahelyett, hogy a párttal, a néppel együtt a hazáért dolgoznának a fiatalok! Mi lesz így a világgal? Amikor én fiatal voltam, nem volt senkinek Áfonyja, ha telefonálni akartunk, bementünk a póstára, és megmondtuk a póstás elvtársnőnek, kit akarunk hívni! Miért nem lehet most is ezt csinálni? Akkor még rend volt, nem voltak semmilyen összecsapások! Az elmúlt nyolc év nagy liberalizmusa a felelős azért, hogy idáig fajultak a dolgok!

    #hülyeség #apárttalanéppel #régiszépidők #elmúltnyolcév

  3. Ez egy fantázia kép Budapestről, egy párhuzamos világból, ahol nem folytathatták.
    Óriásplakát alapkép az őszi választásokra, Orbán normálissá retusált fejét rámontírozva,
    szöveg: Csak a Fidesz!! Különben….

  4. De már készül egy kínai titkos összeszerelő üzemben az Iphon6e, a tökéletes hamisítvány, amit nagyon óccón 10$ (egy), 7$(sok) áron lehet az Ázsia Centerben a hivatalos megjelenés előtt egy héttel kapni.