Az albánok után a kazahoktól is elhoztuk a három pontot a Barátságos Meccsek Világbajnokságán

kazah harom pont.jpg

Történelmi, 3:0-ás győzelmet aratott a magyar válogatott Kazahsztán ellen a tegnapi barátságos mérkőzésen, ami a Barátságos Meccsek Világbajnokságának második mérkőzése volt. A Barátságos Meccsek Világbajnokságát a brazil vb-re ki nem jutott csapatok játszák egymással, és mindezt tét és érdeklődés nélkül.

Mivel az albánok elleni barátságos meccset is hoztuk, így már 6 ponttal állunk a barátságos tabella élén. Pedig nem voltak jók az előjelek, hiszen a mérkőzést Pintér Sándor Béla Attila váratlan idegösszeomlása miatt tartalék szövetségi kapitánnyal kellett játszanunk, ami a Puskás Stadionban megjelent tartalék nézőket láthatóan nem zavarta.

A magyar csapat a Skorbut, Vörheny, Sipoly, Krup, Mumpsz, Skarlát, Szifilisz, Nátha, Aids 2, Viszér, Kanyaró kezdősorral már az első félidőben megszerezte a vezetést, nem mintha ez számított volna. A második félidőben még nagyobb sebességre kapcsoltak a fiúk, de mindez nem volt elég, mert a kazahok is belejöttek a gólgyártásba, és sorra rúgták a gólokat maguknak.

Szép meleg este volt.

11 KOMMENT

  1. A sorok között is átlátó, rutinos olvasónak, a végén az a megjegyzés azért mutatja
    a buzilobbi erős jelenlétét a magyar labdarúgásban is.
    Ennyi betegség között Rákosi mé’nem jáccott?
    Mikor költözik a Zemelesz is vidékre? Mondjuk Csányra, még a dinnye szezon előtt.
    Mert Ő is rajta van a képen, na persze a pixelek között.

    A kazak testvérek jól láthatóan öregek és fáradtak voltak.
    Három napja virrasztanak az Asztana sétányon Csingiz… izé… Derszu Uza……
    megvan, Abay Kunanbajev szobra mellett.

  2. @kittrabi: Bunda vót! Az 100. Nem is akár milyen! karakül bunda! PVC-ből vagy valamilyen Nejlon. A bíró már velünk van …. s aki velünk akkor ki ellenünk? …s persze nem játszott a Devecseri .
    Ilyen körülmények közt csak nyerhettünk! S ott vót még a ZÓttó meg a Gyula …és a Sanyi is a Csányi is no meg a Győző a Zorbán ….vagy a Viktor a zaranycipős vagy azt még nem? Pedig megérdemelné.
    Hajrá magyarok, hajrá Magyarország.

  3. Már készülnek a tervek Kerényi legújabb monumentális színdarabjára, amiben a főhős a buzilobbi előli kalandos és kényszerű menekülése közben kivándorol, és befogadásra, megmentőkre lel a Lukasenkó féle új jobbágyság egyik barátságos, és szabad légkörű közösségében. Mellesleg életfogytig biztos, stabil munkahelyet is talál, és megtanulja, kinek kell hálásnak lennie sorsa jobbra fordulásáért.

  4. Most hallottam, hogy Ózdon már nem kutyaviadalok a menők.
    Magukat sportegyesületként bejegyző egyedek, új norvég kölyköket eresztenek egymásnak ketrecben.
    Törnek a bordák, repednek a csontok, és a zsernyákok sem tudnak semmit kezdeni a fogadókkal.
    Hamarosan már stadionokat bérelnek ki, annyira megy az üzlet.