Hírek a pártok európai parlamenti választásokon indított listáikkal kapcsolatban.

201404-putin.jpg

Vona Gábor pártelnök szerint az orosz államfő képviseli majd leghatékonyabban a magyar érdekeket Brüsszelben, ráadásul még orosz is, ami a politikus szerint „nem egy hátrány“. A Fidesz érdekes bejelentéssel állt elő: egy bomlásnak indult flamingót indul Pelczné Gál Ildikó helyett a Fidesz-KDNP EP-listájának első helyén. “Teljesen kurvára mindegy kit indítunk, ugyanis bárhogy meglesz a kétharmad Brüsszelben is” – nyilatkozta Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője, majd arconköpte a Hír TV egyik riporterét, aki emiatt hálát érzett.

Egy budai építkezésen pedig II. világháborús EP-listát találtak. A TEK ideiglenesen kiürítette a környékbeli lakóházakat, majd egy külterületre szállították a több tucat jelöltet tartalmazó listát és megsemmisítették.

Nem sokkal ezután Thürmer Gyula bejelentette, hogy posztumusz EP-listát indít a Munkaspárt, de a Füles rejtvénymagazin riportere ezt nem értette.

14 KOMMENT

  1. Putyin maximálisan alkalmas a feladatra, felkészült versenyző, ez már abból is látszik, ahogyan éppen szájbaveri a lovat a képen. Biztos vagyok benne, hogy Schulz vagy Cohn-Bendit is megkapná a magáét.
    Szerintem a politikai életen kívül is nagy eredményei lennének a dolognak, hozzájárulna a város sokszínűségéhez, gondoljunk csak az uborkás pralinéra, vagy a vodkás-ruszlis gofrira.

  2. “Izrael súlyos hibát követ el, amiért drágán meg kell majd fizetnie, ha nem változtat hozzáállásán a palesztin válság enyhítésében” – figyelmeztetett washingtoni sajtótájékoztatóján John Kerry, az amerikai külügyminiszter, majd hozzátette: “Oroszországot akartam mondani, basszák meg, Oroszországot akartam mondani, na!” Zavarát hosszan tartó kerregéssel leplezte, majd a pulpitust felrúgva kiügetett.

  3. @Sejk a derék katona: Ne bzdmá!
    De itt maradtak a Dzsobbikos meg a Fideszes zsidococlibsik! Állítólag a történészek most ép azon vitatkoznak, hogy a dzsobbikos fütyi ellenőrzés a Szegedi Csanád miatt volt vagy a Vona akart csak párt hettyem-pittyezni s a legszebbet választani magának.
    No és még mindig nem foglaltuk vissza Mandzsuriát sem.