Észak-Korea és Irán országimázs-turnéjának részekent akasztanak majd ottani elítélteket a tegnap átadott futballstadionban.


felcsút akasztós.jpg

Mint a tegnapi sajtóbejáráson kiderült, a stadiont megfelel a két ország kivégzési szabványainak, így semmilyen technikai akadálya nem lesz az eseménynek, amelyet várhatóan a nyári napfordulón rendeznek. A szervezők a gyerekekre is gondoltak: lesz ugrálóvár és EU-zászló-égetés is.

Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági ügyekért felelős államtitkár a hírrel kapcsolatban elmondta, valószínűsíthető, hogy a két baráti ország vesz majd magyar államkötvényeket, “nagyon sok pénzért“. Az európai turné egyetlen állomása lesz Magyarország.

14 KOMMENT

  1. ha a hír24-es műsorvezetőnőt leplezetlenül lekommunistázta a “milyen érzés, hogy az adófizetők a háza mellé építettek egy stadiont?” kérdésért, akkor utána mit fog mondani Kimi Dzsong Unnak, a kivégzések közben? vagy a riporternőt is ott fogja lengetni a szél a bitón, mert ő rossz kommer? nem értem… NEM ÉRTEM!!!

  2. @Steve Bibok:

    “Kohn minden reggel vesz egy újságot a helyi bódéból, átfutja a címoldalt és undorodva behajítja a szemétbe. Az újságárus egyszer már nem bírja tovább és megkérdezi. – Mondja, mi az amit keres? – Egy halálhírt várok. – De hiszen a halálozási rovat a 12. oldalon van! -Na hallja, amit én várok az tuti, hogy a címoldalra kerül!”

  3. Ma megint nagy segítség az LMP-nek a fidesztől…
    Öt emberük került be a Parlamentbe, de hogyan, milyen áron, mert tagságuk, támogatójuk, szakemberük nincsen.
    Kb. 700-800 millió közpénzt tapsoltak el haveroknak, rokonoknak, a kampány alatt. A taglétszámuk a múltkori választás óta 600-700 főre csökkent. Van olyan megye ahol 5-6 párttag él jól meg az állami pénzekből. Minimális a támogató, segítő, aktivista csapat, ezért 1000 forintos órabérért gyüjtötték nekik az aláírásokat.
    Komoly fideszes segítséggel jutottak be múltkor is és most is kellett a help. Lásd még frakcióalakítás lehetősége, óriásplakáthelyek átadása, stb…Gondolom, most is összejön némi segédlettel az EP aláírás. A jelöltjeik 20 %-a “kényszerjelölt” volt, Schiffer külön kérésére -hogy meglegyen a létszám- indultak el. Ha ő nem lenne, már rég nem lenne LMP. A szakadással szakemberek, kameraképes személyek távoztak ( Karácsony, Jávor, Szabó T. Szabó R, Scheiring…)mögöttük nagy az űr. Hány hiteles, szakmailag elismert szakembert tudtak felvonultatni a Róna bácsin kívül? A 2010-es maradék csapatból is sorra lepattantak ( Vágó, Osztolykán, Ertsey, Várnai..) Van azért pár lelkes, képzett, aktív emberük, de azokkal elég mostohán bánnak.
    A legnagyobb gond talán a párt vezetése, igazgatása, szervezeti kérdései. Vida titkár, Gál irodavezető, Horvai pénzügyi vezető, Angyal Károly pártigazgató szakmailag nagyon gyengén muzsikál. Ezt a pártigazgatót “a harkányi büfést”nem is tudni honnan kukázták. Indulni akart az EP listán is -talán érettségije sincs- mikor szóltak neki, hogy nem kéne. A választmány végre személyi változtatásokra készül, még az ÁSZ vizsgálat előtt. Az átláthatóságról, pénzügyi szabályosságról ne is beszéljünk Kifelé “üvegzseb”, belül trükközés, zsebbe pénzek, facebook hírdetések, felesleges kiadások. A pártigazgatót Baranyából hurcolják szinte két naponta ide Pestre. Mi pénz ez is? Van LMP, de milyen áron és meddig. Ki lesz az új Parlamentben aki megunja, oszt jó napot, kilép? Schiffer LMP András , Szél “duracell” Bernadett, Sallai Róbert “bioparaszt” Benedek, Schmuck “rutinos” Erzsébet, Ikotity “atya” István ? Mit tettek a zöldpolitika terén? Nem zöldek ezek , hanem csak zöldfülűek

  4. @Az LMP sek nem zöldek, csak zöldfülűek!: meselj meg. Amugy neked nem mindegy? Ha nem akkor miert?

    na de komolyra forditva a szot nagyon helyes hogy tobbfunkcios ez a gyonyoru magtarolo, lehet itt disznot vagni – tolteni, akasztani, de mostanabn fociztak is ahogy hallom. Amugy en sem ertem hogyan engedte meg a miniszterelnok hogy a haza melle a Felcsut egy ekkora batart epitsen de hat toleransnak kell lenni, ebben is jo peldaval jar elol a miniszterelnok.

  5. @Az LMP sek nem zöldek, csak zöldfülűek!: Köszönjük Emese, de ez most hogy is kapcsolódik a hírhez? LMP-sek igazából irániak észak-koreai bőrbe varrva, vagy őket fogják akasztani?

    Egyébként szerintem csúnyán kimaradt a hírből, hogy több azeri utánpótlás válogatott itt tarthat edzőtábort, hiszen a tárgyi feltételek teljes mértékben adottak. Különösen igaz ez az U21-es kötöttfogású baltás taglózó csapatra, valamint a női amputáló válogatott pedikűr-fejsze szakosztályára.

  6. @Megint meglett az LMP aláírás, érdekes nem?:
    ez a tortenet EPPEN tegnap esett meg velem es az en nagyszeru Annammal. a szokasos esti mozizasunkbol jottunk haza, amikor Anna meglatott egy huligant, aki keregetett. a huligan nagy volt es budos.
    Anna megszanta es adott neki HAROM pallert. de aztan egyet visszavett, mert rajott, hogy o is ehes. utana visszavette a masodikat is, mert meggondolta magat. az elsot mar nem kellett kernie, hisz az repult vissza fele.
    ugyanis BUDOS volt. de olyan budos, hogy olyat meg ezen a bolygon nem szagoltak. a kornyeken az osszes majom elajult. KET ember tulelte. az egyik viszont szinten BUDOS volt. a masik az Emilien.
    hat, ilyen az Emilien. szerintem hatalmas koponya!