Az MSZP elnöke és tegnapig miniszterelnök-jelöltje elmondta: vállalja a felelősséget a bukásért és levonta a konzekvenciákat.

end of story attila.jpg

Képtelen voltam megszólítani és elfogadható alternatívát nyújtani a Fidesz politikájából és arrogáns hangvételéből kiábrándult magyar embereknek, ezért a felelősséget vállalom és lemondok minden pártbeli tisztségemről. Bebizonyosodott, hogy vezetésemmel nem tud a párt megújulni és négy év múlva méltó ellenfele lenni a Fidesznek. Új emberek és új célok kellenek. Továbbá a politikától is visszavonulok és a civil szférában próbálom ki magam ezután” – áll Mesterházy közleményében.

Pfff. Leszarom” – reagált valaki a Fideszből. 

22 KOMMENT

  1. Az egész ellenzék mondjon le! Magyarország miniszterelnöke Orbán Viktor Miniszterelnök Úr, aki ellene van, az nem igazi magyar! Az ellenzéket terheli a felelősség az elmúlt nyolc év gyalázatos hazaáruló ultaneoliberális vadkapitalista politikájáért, ami Magyarország most csak jobban teljesít, és nem a legjobban!

    #mondjonle #nemigazimagyar #elmúltnyolcév #hazaáruló #jobbanteljesít

  2. ugyan már, egy kis lemondás még nem a világ… Gyurcsány is lemondott annak idején, és tessék már megint itt van, ráadásul most Trabanttal dudál. Ahogy a Coupling-ban mondták, unflushable 😀

  3. A Fidesz az egyetlen párt az egész magyar palettán, aki a 80-as években tapasztalt hagyományos elavult “reklámozgatási, meg sajtótájékoztatási” őskövület gondolkodáson túllépett, és tejhatalmat adott egy professzionális MÁRKAÉPÍTŐNEK BAZMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Hogy a többi párt hogy lehet annyira fogyatékos, hogy ezt nem bírja meglépni, azt a mai napig nem értem.

    Ennyire hülyék ?
    Ennyire retardáltak?
    Ennyire begyepesedett hülyék?

    – merül fel a kérdés.

    Mert bazmeg senki nem gondolja normálisabb országokban, hogy MÁRKAÉPÍTŐ PROFIK nélkül (és az ő maximális ********vezetésükkel*****, igen bazmeg VEZETÉSÜKKEL) lehetséges egy politikai pártot, vagy vezért eladni a népnek.

    Kiváncsi vagyok mennyi év kell még a sok retardáltnak hogy rájöjjön, hogy nem csak autót, és joghurtot nem lehet eladni a tömegeknek profi márkaépítés nélkül: DE VILÁGNÉZETET SEM!

    A Fidesznek ott van Habony Árpád (akinek még Orbán sem mond ellent), meg a 3-4 külföldi stratéga + egy komplett itthoni, és külföldi csapat.

    Na, kíváncsi leszek.

  4. @egyújságíró:
    TEJhatalmat? Jah, közpénzből nem volt annyira megterhelő nekik. Túlléptek a reklámozgatási (szerinted) őskövületen? 🙂 Tényleg, nem is láttam Rogán Pottert mindenről rám vihogni az elmúlt fél évben. És a felfelé irányuló mínuszolós nyilakat sem. Ja de.

    Ha szarkazmus volt amit írtál, akkor sry, de nem jött át. 🙂 Ha nem, akkor /facepalm.

  5. Negy ev mulva mar nem lesz ellenzek, a Hazafias Npefront fogja kijelolni kire lehet szavazni. Valasztasi koronkent egy ember lesz jelolve, de ahol nem varhato legalabb 97%-os reszvetel ott gyoztest hirdetnek mar a valasztas elotti penteken.

    reszlet a Magyar Ujsag ( ez az egy kereskedelmi forgalomban kaphato ujsag 2017tol Magyarorszagon, – a szerk.) 2018. majus elsejei szamabol:

    ” Nem adhatunk teret a reakcios nyugati karvalytokevel tamogatott ellenzeki eroknek, nem engedhetjuk meg hogy sorainkba befurakodva meglazitsag ezer eves kotelekeinket, gyozni fogunk most is ahogy gyoztunk a Nagy Palinkafozesi Harcban is vagy ahogy legyoztuk a Rezsi Manot!” – mondta beszedeben Nagyfelcsuti Orban Viktor fokegyelmessege, majd a beszed hatralevo reszet oroszul elmondva elhelyezte koszoruit az ujaepitett Osztyapenko szobrnal.

  6. Ne bass.átok má! Én meg azt hittem Gyurcsány a hibás. Ép most olvastam valami Béndek blogon hogy a drága Bolgárúr meg a Gyurcsi.
    No ezek után aztán tényleg megvagyok. Teljesen ki vagyok hogy ez is előfordulhatott ..
    .. de többet nem az biztos mert ezek után Én csak a Schmuck Andorra meg a Szili Katira szavazok. ….onnan van még mit fejlődni.
    Föleg a Schmuck-ra …. mert az pl. a villanyt is lekapcsoltatta a Kövérrel …. a Kövér meg a sötétbe maradt (jól kibszott vele).
    Akár hogy is fáj itt a Schmuck a király!!!
    Schmuck for president! Szili Kati for presidentné!

  7. Gyurcsány tudta,hogy nem tudja pozicionálni magát,igy fölhasználta a gyenge karakterű Mesterházyt, akivel törvényszerűen taknyoltak egy kurrrva nagyot! Bizonyám…

  8. A szocik ha becsűletesek lennének minden szővetségűsűknek adnának annyi képviselőt.hogy a frakciójuk meglegyen, frakció támogatásból tudnák épiteni a pártjaikat, A fidesz is a méretlen klérikusoknak csinált frakciót.
    Jobb-tól nem szégyen tanulni
    Kormányváltó_,-4 frakcioból áljon

  9. @visszakettopadlogazl: Ha normálisan vitatkoznátok NEM ORDENÁRÉN –NORMÁLIS EMBER /szimpátiátol függetlenül/ tisztelné tek az ország MINISZTERELNÖKÉT –talán többen szavaztak volna rátok. Ez a stílus nem vezet sehova, csak a bukásototokhoz. Nem FIDESZES vagyok!