A miniszterelnök javított, 1.4-es kiadása számtalan új funkcióval rendelkezik. Ezek kifejezetten jól jönnek majd a kampányhajrában.

atadott orban.jpg

Ma délután vágta át saját mellkasán a nemzetiszín szalagot a miniszterelnök (a képen az első próbaátadás látható). A fejlesztéseknek köszönhetően Orbán Viktor többek között gyorsabban lesz képes ezután avatni, több pálinkát tud majd meginni és napi két árvíz mellett is képes lesz metrót vezetni. Valamint sikerült a hangját is úgy átkalibrálni, hogy egy Che Guevarával kevert jóllakott Kádár Jánost juttasson mindenki eszébe, aki hallja őt beszélni.

Az emberiség írott történelme során ez volt az első miniszterelnöki önátadás. Rosszakarói szerint erre azért volt szükség, mert Orbán Viktor gyakorlatilag már mindent átadott az országban az elmúlt két hétben.

28 KOMMENT

  1. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Gratulálok a Miniszterelnök Úrnak a Miniszterelnök Úr átadásához! Nagy szükség volt már hazánkban egy olyan miniszterelnökre, mint a Miniszterelnök Úr, mert az elmúlt nyolc év alatt sajnos ultaliberális hazaárulók vezették az országot! Miattuk tart most itt az ország! De majd a Miniszterelnök Úr rendet tesz az országban! Adjon Isten a Miniszterelnök Úrnak erőt, egészséget, további sok dicsőséges átadást!

    #grat #elmúltnyolcév #hazaáruló #viktormajdrendettesz #erőtegészséget

  2. Szép esernyő. 🙂

    A keleti széllel érkezett és nem beszélt sokat.
    Azt mondta, míg megfordul a szél, köztünk marad.
    Csodás dolgok történtek, míg Viktor velünk volt,
    El sem hinné az, aki még soha sem álmodott.

  3. Az enyészetnek adná már át magát Orbán.
    Szeretném már méltóságteljesen (andante) újratemetni. sőt újra és újra temetni könyékig pátoszban meg ilyenek.

  4. @dr kíváncsivagyok: irtam én ilyet, hogy kívánom e nagyszerű ember halálát?! én csak újratemetném – tőlem akár élve is 😀
    (hehe – ha valami szép a magyar nyelvben, akkor az ez.)
    De igazad van, ne temessünk, nézzük viktort ahogy ismerkedik az alpesi klímával és a havasi gyopárral és a thorazine-nal. 😉
    Való Világ X. meg ilyenek. Nyitott vagyok az új dolgokra.

  5. @Nemzeti Orbántroll: Összeszámoltad-e már a szavazatokat? Semmi hír. Eltusolják?
    Valami kis exit pollt azért nyomhatnál az informániákus közönségnek.Valami szenzációsat.
    Hányan haltak bele, hány fülkét gyújtottak fel, hány ellenőr gyilkolta halomra egymást, ki kapott
    savat a pofájába? Valami ilyen közérdekest, nem olyat, hogy Gizi néni átment a zebrán, és túlélte.
    Reméljük nem kell megismételni az április elsejei szavazást, mert volt aki biciklivel ment,
    rövidnadrágban, csapzott hajzattal.

  6. @kittrabi: Nézem a híreket, de még nem mondták sehol az eredményeket. Úgy látszik, még mindig tart a szavazatok összeszámlálása, annyian szavaztak Orbán Viktor Miniszterelnök Úrra és a folytatásra! Az én exipollom szerint mindenki a Fideszre szavazott, beszéltem a trafikossal, a CBA-sokkal, a plébános úrral, mind azt mondták, hogy a Fideszre szavaznak! Én is rájuk szavaztam volna, de sajnos a lumbágóm miatt nem tudok ennyi ideig sorba állni, az elmúlt nyolc év gyalázatos egészségügyi politikája végett!

    #április1 #folytatjuk #lumbágó #elmúltnyolcév

  7. Telefont loptak Orbán Ráhel esküvőjén, a rendőrség mindenkitől DNS mintát vett. Nem leányálom a rendőrségi technikus élete, elképzeltem ahogy gumikesztyűben feji a DNS mintát a lagziban…
    Ilyet előtte csak legénybúcsúban láttam….:-))