Bevezetik a “politikasérült-parkoló” jelzést, hogy Magyarország Miniszterelnökének ne kelljen tilosban parkolnia.

201403-fodrasz.jpg

A kormány jogszabálymódosítással válaszol a 444.hu felvetésére, miszerint Magyarország Miniszterelnöke időről-időre tilosban parkol, mert “oda” “jár” “fordrászhoz”. “A magyar kormánynak a jogbiztonság és jogegyenlőség elsődleges fontosságú, ezért az állampolgárok változó igényeihez igazítjuk a törvényeket” – mondta el Dr. Mákosi Albert a Közigazgatási és Igazságügyi minisztérium munkatársa, a fotózás előzetes hozzájárulásra vonatkozó passzusának kidolgozója.

A KRESZ módosítása ételmében a mozgássérült-parkoló mintájára bevezetik a politikasérült-parkoló jelzést, ami egy kék alapon fekete minibuszból integető öltönyös alak, firssen nyírt hajjal. A politikasérült-parkoló jel érdekessége, hogy nem lesz permanens, elég azt akkor felfesteni bárhova, amikor egy államtitkárnál nagyobb rangú politikus autója el kezd a járda fele indexelni.

A politikasérült-igazolvánnyal közlekedők a kártya mellé szolgálati flexet is kapnak, amivel a politikasérült-parkoló útjába akadó Demszky-karókat is ki tudják vágni, majd azokat meg is tarthatják.

15 KOMMENT

  1. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Köszönöm a Miniszterelnök Úrnak a KRESZ-változtatást! Büszke vagyok rá, hogy olyan országban élhetek, ahol a kormány és a miniszterelnök törődik a sérültekkel! Nagy szükség van a törődésre, mert az elmúlt nyolc évben az én lumbágómmal se törődött senki, mert azok a hazaáruló vadimperialisták csak a saját zsebük tömésével törődtek! Mindenki, aki törődésre vágyik, menjen el április elsején a Miniszterelnök Úrra szavazni, és mindenki vigyen magával még egy embert, hogy a kormány folytathassa a munkáját!

    #kösz #elmúltnyolcév #lumbágó #hazaáruló #április1 #folytatjuk

  2. Magánterület, oda áll, ahová akar. Hejl! van bőven.
    Örüljetek neki, hogy nem záratja le a belvárost Rogán helytartó.
    Jó hír a jobbereknek, hogy állami monopólium lesz a fodrászat, a pedikűr és a manikűr.
    A valkürt már négy éve kiadták koncesszióba, mind elkelt.

  3. @kittrabi: Így van, Magyarország a Miniszterelnök Úr országa, itt azt csinál, amit akar! Véget kell vetni ennek a romboló ultaliberális felfogásnak, hogy az alattvalók mondják meg az ország vezetőjének, hogy mit csináljon! Ez volt a felfogás az elmúlt nyolc évben, és mindenki látja, hova vezetett!

    #viktoréazország #ultaliberális #elmúltnyolcév

  4. @Nemzeti Orbántroll: Magyarország legyen a magyaroké! A lött. Megmonta? Meg!
    Még akkor megmonta, mikor a vekkert tanulta kezelni, meg a villáskúcsot.
    Kés, villa, olló……..odaadták neki. A baltát mondjuk azért visszaadta szépen.
    Bár az Orbán név albán származásra utal, de hol vannak itt már magyarok?
    Az a magyar, aki jobban kiabálja, jobban tele aggatja magát zászlókkal, címerekkel, jelvényekkel, látványos jelmezekbe bujkál.
    Valamit nagyon kompenzálnak, betegesen, hozzá egy kis üldözési mánia, és kész a kórkép.

  5. Most meg mi a baj??? Fodrászhoz jár …. és??? Még jó hogy nem a tehén nyalja föl neki a séróját! Igenis járjon csak fodrászhoz ….. mindenféle libsi meg komcsi meg a nemzetközi banktöke is jár fodrászhoz, akkor a magyar is járhasson. PONT!

  6. @Perde Dóra: @wantaan:
    Vonzódását a régi mesterségekhez talán magyarázza az, hogy tanulmányozni akarta a kovács munkáját, a patkó és kardkészítést, és a borbélyét, a sebek összevarrását, mielőtt kötelezően előírja az iskolai oktatásukat.
    Kitalálhatjuk tehát, hogy a stadionokban lovagi tornákat akar rendezni.

  7. sajnos még nem alakultak meg a Nemzeti Fodrász Üzletek…
    ezért egyelőre nem piros fehér zöld a haja, vagy nagymagyarország alakú…

    amugy a kocsit kényszerből használja?
    vagy ez már baráti keleti/kínai “fejlesztésű” népautó ?

  8. hülye pojáca ez. épp olyan, miint az elődei, 30, 40, 50 évvel ezelőttről. csak azok őszintébbek voltak. ez meg éppen őket fikázva lett pont ugyanolyan. darabkaka.

  9. ej ej ej elvtarsak mindenki nyugodjon le a picsaba!

    Aki a Mi Kedves Vezetonk vissza is allamosithatta volna a fodraszatot, szoval ismet galansan jart el.

    Eljen Orban Viktor, eljen a magyar-szovjet* ( javitva: orosz ) megbonthatatlan majkonzerv!

    ( milyen az orosz f@sz? Nagy, voros es verhetetlen! )