Újra nyilatkozott Simon Gábor, aki fekete gyökereiről vallott. „Engem is elhurcoltak, mint Kuntakintét” – vont párhuzamot az elnökhelyettes a Gyökerek főhőse és maga között.

201403-simong.jpg

„Egy nap éppen fát kerestem Bissau-Guineában, hogy dobot készítsek, amikor rajtam ütött egy magyar csapat és Sopronba hurcoltak. Mivel albínó fekete vagyok, akit farkasok, egy makákóraj és mostohaanyám, Gitta neveltek, hamar beilleszkedtem a magyar környezetbe. Most, amikor meghurcolnak azért, mert fény derült valós identitásomra, értetlenül állok az események előtt. Afromagyarként kikérem magamnak, hogy megkérdőjelezzék a guineai identitásom, amitől erőszakkal fosztottak meg.” – mondte el Simon kérdés nélkül.

Simon ügyvédje szerint ugyanakkor egyáltalán nem állt fenn az előzetes letartóztatás elrendelésekor az elrejtőzés veszélye, hiszen Bissau-Guineában nagyon könnyű lett volna észrevenni védencét a sok fekete között, mivel fehér.

 

11 KOMMENT

  1. Szívesen olvasnék a Hírcsárdában egy hasonló stílusú irományt arról, hogy a mutyivezér apukája és testvére milliárdos haszonnal működtet tőzegbányát természetvédelmi területen.

  2. @István Tamasi: “Szívesen olvasnék a Hírcsárdában egy hasonló stílusú irományt arról, hogy a mutyivezér apukája és testvére milliárdos haszonnal működtet tőzegbányát természetvédelmi területen.”

    Nem probléma. drága Tamási doktor:

    A Hirrcsárda szerint a mutyivezér apukája és testvére milliárdos haszonnal működtet tőzegbányát természetvédelmi területen. A tőzegbánya Koszovóban bejegyzett, arubai bankszámlával Észak-koreai törvények szerint működő kft, a magyarorrszági bábpártok által alkalmazott üzleti modell szerint.

    Így megfelel?

  3. @István Tamasi: ezer hasonlót lelhet bárki bárkiről, kivéve az elvakult agymosott fóbiás trollokat. a humorérzék meg nem képernyőről átterjedő tulajdonság, úgyhogy kendnek végképp kár idejárnia, keresse meg az ennél test(é)hezállóbb oldalakt inkább.