Disney-hercegnőként folytatja Selmeczi Gabriella

13
6,804

A szakpolitikus már nem lesz tagja a parlamentnek a következő ciklustól: valószínűleg a párizsi Disneylandben kap majd munkát.

disney gabriella.jpg

A korábban szenátorként is tevékenykedő Selmeczi elmondta, Hófehérke vagy Csipkerózsika karaktere áll hozzá a legközelebb. „De tetszik Mulan és Pocahontas harciassága is, bár ők nem magyarok, ahogy a nevük is mutatja” – tette hozzá. A fideszes politikus beszélt az elvégzendő munkáról is: valószínűleg a családos szülők magánnyugdíj-megtakarításaira kell majd vigyáznia, amíg a felnőttek a gyerekekkel töltik el az időt a park területén.

Kidoboltatik

Paks ügyében pedig felelős döntés született és egyébként sem az emberekre tartozik ez” – zárta a sajtótájékoztatót Selmeczi Gabriella.

A hírhez lazán kapcsolódik, hogy csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán Wittner Mária.

13 KOMMENT

 1. Tisztelt Szakpolitikus Úriasszony!

  Gratulálok a Szakpolitikus Úriasszonynak a kinevezéshez, és egyben szomorkodásomat szeretném kifejezni, amiért a Szakpolitikus Úriasszony itt hagy minket! Örülhetnek Párizsban a szülők, hogy a Szakpolitikus Úriasszony vigyáz a nyugdíjukra, mert itthon is nagyon jól vigyázott rá, ellentétben az elmúlt nyolc év neohazaáruló ultaliberális bandájával! Remélem, a lányomék kijutnak majd egyszer a kisonokámmal Párizsba, nekem sajnos ahhoz sincs pénzem, hogy Budapestre utazzak, nemhogy ilyen messzire, az elmúlt nyolc év gyalázatos nyugdíjpolitikája végett!

  #grat #elmúltnyolcév #hazaáruló #onoka

 2. Egy biztos HIÁNYOZNI FOG a naccsága! Ollan kedves embörfia-lánya vót hogy megfogjuk (ha tuggyuk) síratnyi!
  …. mert ezön túl ki véddi mög a zemberek kicsinyke vagyonkáját a balliberálbolsevista imperiókriticizmuson nevelkedett nemzetre támadóktól? Heee?

  Huuuu a zannya de kár érte!

 3. A jelenlegi ciklus utolsó ülésén Gabika megkapja a “Fidesz szépe”gyémánt fokozatát és a 12-mondatot amit szóvivöként használt arany kötésben adják ki

 4. Szerintem a Tüszó panoptikumba kap majd helyet.
  Szépen leöntik viasszal, hogy ne károsodjon tovább és kap egy kicsi táblát, hogy a némber akinek a kezéből kicsusszant 10 milliárd euró (13 milliárd dollár) – bagatel, piha. kap kicsi lufit is.