“A Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye határán fekvő, 17 faluból álló kistérséggel színesedik majd a lemaradó Magyarországról kialakult kép” – nyilatkozta a miniszterelnök.

hatranyos orban regio.jpg

A régióba falunként telepítettek több tucat kisebbségi családot, elhagyott üzemeket és téeszeket, csődbement családi vállalkozásokat, valamint pénzhiánnyal küszködő önkormányzatokat. Továbbá 60% fölé lőtték be a munkanélküliséget. “Magyarország annyira jól teljesít, hogy szükségét éreztük ilyen térségek kialakításának. Hogy ne felejtsük el, honnan is indultunk négy éve kedves barátaim” – nyilatkozta Orbán Viktor, majd átvágta a térség egyetlen dohányboltjának villamos fővezetékét.

A falvakban ezután MSZP-s választási plakátokat helyeztek el valamint megnyitottak egy OKJ-végzettséget adó uzsorásképzőt.

14 KOMMENT

  1. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Gratulálok a Miniszterelnök Úrnak a kistérség átadásához! Örömömre szolgál, hogy olyan országban élhetek, amelynek vezetője törődik a hátrányos helyzetűekkel! Sajnos az elmúlt nyolc évben ez nem volt jellemző, ezért tart most itt az ország! Szívesen elutaznék megtekinteni a kistérséget, de sajnos a lumbágóm miatt már nagyon nehezemre esik az utazás, és pénzem sincs rá, mert az elmúlt nyolc év gyalázatos ultaliberális gazdaságpolitikája végett nagyon sokat csökkent a nyugdíjak vásárlóértéke! Kívánok a Miniszterelnök Úrnak erőt, egészséget, április elsején sok szavazót, hogy további négy éven át harcolhasson az elmúlt nyolc év öröksége ellen!

    #grat #öröm #törődik #elmúltnyolcév #lumbágó #ultaliberális #erőtegészséget #április1

  2. @legeslegujabbkor: Nem áskálódok én, kisaranyom, nem Orbán Viktor Miniszterelnök Urat hibáztatom a poblémákért, hanem a balellenzéki ultahazaáruló vadimperialistákat! Nekik köszönhetem a lumbágómat, miattuk nincs pénzem elmenni a Békemenetre! Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak is az ő örökségükkel kell szembenéznie, ezért ilyen nehéz a dolga! Ha az elmúlt nyolc év politikusai nem a dekadens nyugatot majmolásával lettek volna elfoglalva, hanem stadionépítéssel és rezsicsökkentéssel, akkor most nem lenne ennyire lemaradva az ország! Dehogy akarom én kihúzni magam a Békemenet alól, nagyon fontos, hogy mindenki, aki tud, szolidarítson a Miniszterelnök Úrral, hogy megvédjük azt, amit közösen felépítettünk!

    #hazaáruló #lumbágó #elmúltnyolcév #stadion #rezsicsökkentés #megvédjük

  3. Milyen jól mutatna itt, egy harmincezres stadion, vagy kettő, meg egy golfpálya.
    Nincs munka? Kezdhetik ásni az uszodákat! Önerőből. Minden faluba uszoda legyen!
    Nincs ásó? Éhesek? Mindegy, csak csináljanak valamit.
    Ha átvágta a vezetéket, akkor rezsimentesítette a környéket, az kormánybiztos.
    Hol vagy Szilárdkám, kicsi, nagyon okos, lángész tekintetű rezsibiztosom?
    Nézd meg mit csináltam! Ennyi az egész. Kész is van, oszt jó napot.
    Na, ezeket nem zsákmányolja ki senki, se rohadt bank, se szemét multi, nem is lettek gyarmat.
    De jó nekik.
    Rózsa majd küld alig használt népviseletet, abban kell a templomba járni, imádkozni,
    hogy megfelelően egészséges és erkölcsös maradjon a lelkük.
    A fő nemzeti erőforrásman majd karácsonyonként, emberségből, nemzeti összetartozásból,
    meghívja őket a Hiltonjába vacsorázni.
    Hasítunk vazzeg! Jobban már nem is lehetne.
    Ezek a (öreg)fiúk megérdemelnek további négy, vagy akár húsz év esélyt, vagy amíg meg nem halnak.

  4. @Nemzeti Orbántroll: Azt el tetszett felejteni, hogy április 6.-ára békemenetet szervezünk Brüsszelbe, hogy megmutassunk ezeknek a szélsőségesen Európai ultrademokrata, megapiacpárti, ellensúlyos fékeseknek, hogy nem hagyjuk magunkat. Mindenki, aki támogatja Orbán Viktor százszor szent honvédő hadjáratát, az legyen ott Brüsszelben éprili 5-én éjféltől, 6-a éjfélig.

  5. @kittrabi: Meg bizony, Báttyám! Régen az uralkodókat nem kellett négyévente újraválasztani, boldogan uralkodtak amíg meg nem haltak! Akkoriban még nem csúfították négyévente választási pakátok az utcaképet! Nem is volt ultaliberális balhazaáruló vadellenzék, mindenki tette a dolgát, rend volt az országban!

    #régiszépidők #hazaáruló

  6. wikipédia, feudalizmus :
    A magyar familiáris rendszer
    …. A szolgálatba fogadott nemes itt az úr családjának (famíliájának) tagja, familiárisa lett. A szolgálat fejében étel-, ruha-, fegyverellátást és fizetséget kapott. Ha a familiáris mégis kapott földet, annak jogállása megegyezett egyéb birtokainak jogállásával, azaz szabadon rendelkezett vele, bár kiköthető volt, hogy vissza kell szolgáltatnia, ha kilép a familiárisi viszonyból. Viszont előbb eladhatta, ekkor esetleg kárpótlással tartozott. Megjegyzendő, hogy az ilyen magánadományok királyi megerősítéshez voltak kötve, tehát nem sérült az az elv, hogy földbirtokot csak a király adományozhat.

    Az úr az általa viselt tisztségekhez általában familiárisai közül választotta ki helyetteseit (alnádor, vicebán, alországbíró, alispán, ítélőmester stb.), valamint várnagyait, gazdatisztjeit. Ez az alacsonyabb rangú nemesek és nem nemesek számára előmeneteli lehetőséget biztosított.

  7. @Nemzeti Orbántroll: …hej régen! Akkor volt ám szép világ. ….ó azok a vítézi idők ….azok a felségek és fenségek …. de szép daliás idők voltak.
    pl a Feudális Központi Statisztikai Hivatal szerint az ország jobban teljesített!!! Akkor pl az uralkodók 87% nem természetes halállal halt! 3% elmenekült ki tudja hol állt meg 10% az akiről meg nem tudunk semmit.
    A Feudális KSH szerint pl az uralkodók 55!%-át gyilkolták meg reggeli pitymalat és esti kuvik szó között!
    A meggyilkoltak mintegy 28 %-át pl több tőrdöféssel, 13%-át egyetlen kard csapással végezték ki.
    De pl nagyon érdekes ,hogy az uralkodók 32%-át haláluk után mérgezték meg.
    Tehát bátran állíthatjuk ,hogy aki nincs velünk az már halott vagy mi nem ott vagyunk ahol Ő van!