Kokain, speed, varázsgomba és endorfinkúp tartozik az M1 Híradó szerkesztőinek napi menüjébe.

riado.jpg

Az Áttetsző.hu tényfeltáró oldalhoz eljuttatott videofelvételek és áfás számlák tanúsága szerint a hírösszefoglalók készítése előtt ezeket veszik magukhoz a jóhír-szerkesztők, hogy könnyebb legyen az optimista, boldog híreket létrehozniuk. A rossz hírek írására szakosodott kollégák, akik főleg LSD és horrorfilmek hatása alatt alkotnak, ezzel szemben depresszánsokat, ürmöt és kininport rágnak, hogy ezzel segítsék elő a Nemzeti Együttműködés Rendszerével szembenálló, kártékony csoportok felderítését és leleplezését.

A külpolitikai csapatnál nem ritka a vodkás uborka rektális felhelyezése, vagy a heresatu hobbiszintű alkalmazása, amennyiben oroszellenes államokról kell tudósítást készíteniük. „Méz és korbács, ez a módszerünk.” – mondta el egy ember, aki sem arcát, sem annak következményeit nem vállalta.

14 KOMMENT

  1. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Fogadja mély hálámat a Miniszterelnök Úr, amiért gondoskodik róla, hogy a közszolgálati médiában közszolgálati híradó legyen! Én kizárólag csak a közszolgálati televíziót nézem, mert nem vagyok kíváncsi a kereskedelmi adókból áradó ultaliberális nyugatmajmoló mocsokra és vadkapitalista popagandára! Nekem amúgy is hiába reklámoznak mindenféle termékeket, mert sajnos nincs pénzem megvenni, mert az elmúlt nyolc évben rengeteget csökkent a nyugdíjak vásárlóértéke! Áldja meg az ég a Miniszterelnök Urat erővel, egészséggel, hűséges közmédiával!

  2. A költségek, melyek a hatalom fittogtatására pazarétoltatnak, e hatalom alapjait ássák alá. De a legrosszabb, legszemtelenebb kormány, ha azon kívül csapás nem éri , sokáig nem tartathatja fel magát!”Eötvös József Eszmék, gondolatok 1876. sorszámú gondolat.

  3. @azbesztos: Hát igen, általában jobbak szoktak ők lenni. Ez most nem lett túl vicces. Mindenesetre a téma nem rossz, és a megközelítés is igaz. Csak éppen az amúgy elkeserítő valóságot ezúttal nem tudták elég iróniával és gúnnyal megspékelni. De amúgy más baj is van a mondanivalójukkal?

  4. Ó a Híradó az marha jó! Néha a hasamat fogom a röhögéstől olyan jó! ….pl a múltkor is az a hatökör bemondó ….no hát az marha jó volt azt ecseteli ,hogy mennyire nő a gazdaság …. no és az a másik aki amúgy tök alkesz de mondja hogy a Zemút …. na és a szerencsétlen tágra nyitott szemű …ilyenkor még a szomszédot is áthívom mert Ő sohasem nézi ezeket …. elkezd …. na huuu nem is mondom, de Qrva jó az egész!

  5. @azbesztos: Te nézed azt a szemetet??? Te Én imádom, sőt még rögzítem is hogy éjjel ha fölkelek újra megnézhessem. s tudod úgy nézem néha ,hogy közben meg a Halász Zsuzsa és a Kocsis Éva szól egy másikról! Néha még a Hevér Lórántot is lejátszom Te ….az aztán a csúcs Már arra gondoltam teszek egy készüléket a WC-be s ott csak a Hevér Lóránt szól majd meg az Obersovszky! Azoktól majdnem összeszrom magamat, ….. akkor legalább nem kell fosató tablettát szednem ha szorulásom van.

  6. @hcs:
    Azért marad le ennek a cikknek (is) a címének egy része a főoldalon, mert a .post div overflow: hidden. Amennyiben az ebben lévő h2 tagre is beállítanátok a width: 192px; értéket, onnantól gondtalanul élvezhetném oldalatok a továbbiakban is. Ellenkező esetben azt fogom gondolni, hogy elírás, ne adj’ isten, hogy az indexen vagyok, és még a végén komolyan veszem amit látok!!!