Csupán melegek, zsidók, négerek, nácik és cukiság kell hozzá az űrben.

oscar.jpg

Brit tudósoknak sikerült szuperszámítógépek segítségével szintetizálniuk a tökéletes és verhetetlen Oscar-díjas film forgatókönyvét. Íme az eredmény:

“Meleg kovbojnak öltözött néger rabszolgák elsüllyednek egy óceánjárón a világűrben, miközben egy római arénában hobbitok óriás kék lényekkel megküzdve kiszabadítanak Iránból egy csónakba ragadt tigrist és a Legyen Ön is Milliomost megnyerő indiai AIDS-beteget, aki nem engedélyezett szerekkel meggyógyít egy dadogó királyt, aki egész életében csak fut, míg végül egy kínai bicskával levágja a saját kezét, pedig csak képzeli, hogy Nobel-díjas közgazdász létére robbanás történik a Hold felé tartó űrhajóján, valójában csupán egy érckalapáccsal kiássa magát egy szigorúan örzött fekete-fehér némafilmből, amiben John Travolta egy injekciós tűt döf egy zsidómentő lőszerhüvelygyártó agyevő kannibálba, és mindezt vicces 3D-animációban gyerekeknek. Plusz indokolatlan tánc.”

9 KOMMENT

  1. Aki nem engedélyezett szereket használ, annak börtönben a helye! Orbán Viktor Miniszterelnök Úr és a kormány megvédi az ifjúságot a nem engedélyezett szerektől! Sajnos az elmúlt nyolc évben ez nem volt jellemző, ezért tart most itt az ország! A haza jövője érdekében mindenki menjen el április elsején Orbán Viktor Miniszterelnök Úrra és a Fideszre szavazni, és mindenki vigyen magával még egy embert, hogy nehogy visszatérhessen az elmúlt nyolc év, és hogy Orbán Viktor Miniszterelnök Úr folytathassa a munkáját!

    #börtönbenahelye #akormánymegvédi #elmúltnyolcév #ezérttartittazország #április1

  2. Jól látok szilikonüveg szemeimmel?
    Tán csak nem a Szilikon-völgy a szilikon hölgy szilikon dombjai között?
    Modern idők: nem csavarok, hanem szilikon száj, szilikon segg, szilikon punci.
    – Megcsíptük Oszi!
    – Meg, Dezső bátyám. Elkaptuk, mint tuareg a szilikózist.
    – Na, akkor adjunk neki a szilikon dildóval, Oszikám!
    – Hú, Dezső bátyám, ez nem a Lángúr, hanem a Szili Káti!
    – Oszi, az egy másik sorozat! Így sosem leszel alezredes50! Gyere vissza egy óra múlva Bors Mátéval, de ne a szilikonossal.