A Terrorelhárító Központ (TEK) vezetőjét azután kérték fel, miután kiderült, hogy a szolgálat munkatársai fejenként legalább hat energiaitalt ittak meg minden nap a tavalyi árvízi védekezéskor.

testosteron 2000.jpg

A Testosteron 2000 elnevezésű italhoz már a szlogen is elkészült (Velünk jobban megy a terrorelhárítás!). A gyártó tudományos kutatáson alapuló tényeket is közöl majd a dobozon az állítás igazolására. Két példa: “Az ital citrus-glükarmolát tartalmának köszönhetően havonta 30%-kal több terrort el lehet hárítani!”, “A Testosteron 2000-rel heti három árvizet is le lehet gyűrni!”. Az italból valószínűleg rendelni fog az iráni és az azeri terrorelhárító szervezet is.

Ezzel párhuzamosan Hajdú János cáfolta, hogy az árvizi mentésben résztvevő TEK-esek azóta vesedialízisre kényszerülnének.

16 KOMMENT

  1. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Gratulálok a Miniszterelnök Úrnak az árvízi védekezéshez! Felháborító, hogy az imperialista nyugat megpróbálta elárasztani hazánkat! De hála a Miniszterelnök Úr hősies szabadságharcának, Magyarország jobban teljesített az árvíznél! Adjon Isten a Miniszterelnök Úrnak erőt, egészséget, április elsején ugyanolyan dicsőséges győzelmet a hazaáruló ellenzék fölött, mint tavaly tavasszal az árvíz fölött!

    #grat #szabadságharc #jobbanteljesít #erőtegészséget #hazaáruló #április1

  2. @Nemzeti Orbántroll:
    Hááátt…, igen. Április 1. szerinted a bolondok napja?
    Szíria elfoglalva. Lelőve egy félelmet keltő fekete ruhás. Brókerek elűzve. Láttuk ki a legény a gáton.
    “Ez a harc lesz a végső ..” éneklése a rezsi leküzdése közben.
    Szerinted akkor többet gázsit lehet kérni reklámarcként?

  3. Mint azt jól tudjuk, az évezred árvize végig pusztította Ausztriát, Szlovákiát, Szerbiát,
    Romániát és Bulgáriát. Mindet elmosta, de Unios, IMF-es parancsra titkolják.
    Csak mi menekültünk meg, mert a környék kimagaslóan legjobb miniszterelnöke a saját kezébe vette népe
    megvédését a rátörő katasztrófától. A többieket látni sem lehetett, még a gátak közelében sem, nemhogy
    alvás nélkül, éjjel-nappal a tévében, Bennyvel, Kjelddel, a háttérben Yvonnal (nem az Olsen banda, nem az).
    Hajtotta nem magánjellegű dandárját, a TEK-et, mert a katasztrófa az a természet terrorja.
    Csoda, hogy csak így bírták vele a tempót? Még jó, hogy bele nem léptek.

  4. A tünetek közül legtöbben zaklatottságról, ingerlékenységről, valamint felfokozott idegállapotról, nyugtalanságról, álmatlanságról számoltak be, előfordult még szédülés, hányinger, hányás, valamint szapora szívverés és TEKen szúrás is.Az energiaital azért is különösen veszélyes, mert átmenetileg felpörget, növeli a teljesítményt, de utána még erőteljesebb fáradtságot okozhat, amely újabb és újabb fogyasztásra ösztönöz.Az energiaitalok Rubint Rékát és más, a Norbi hatását felerősítő összetevőket is tartalmaznak.A nagy mennyiségű koffein fogyasztása előidézheti a koffein-túladagolás tüneteit: erős hányingert, hányást, mellkasi fájdalmat, szapora pulzust, nyugtalanságot, álmatlanságot, esetenként pánikrohamot is.

  5. De jó is ez. Más országnak, plusz gyártó/feldogozó/szolgáltaó kapacitása van, nekünk felesleges plusz antihumán kapacitásunk.
    Bérbe adhatjuk a TEK-eseket!
    Kapitalizmus van, ne b…a már meg a fene, hogy itt ne csináljon semmit az a kapacitás menjen veszendőbe. Öljön és lövesse szét magát bérbe. jaja.

  6. Mivel letartóztatásokkor gyakran tévedésből az aktuális terrorista szomszédjához törnek be és őt verik bilincsbe meg agyba-főbe, fennállt a veszélye annak, hogy esetleg árvízkor is a szomszéd folyónál kezdenek el védekezni. Szerencsére azonban minden folyó áradt, így mindegy volt, hogy melyikhez mennek. 🙂
    Ahogy a “Kezdő állatorvos” c. kétsoros költemény fogalmaz:

    Egyik tehén ellik,
    Csak nem tudom, mellik.

    fradyendre.blogspot.hu/2011/08/ketsorosok.html