Drága barátaim, bérlettulajdonosok, ellenőrök, magyarok, a beléptetőkapukon innen és túl! Lássuk, milyen HÉV-et is hagyunk hátra, és milyen HÉV áll előttünk!

hevertekelo.jpg

Zöld – mondhatja bárki egyszeri szemlélő. De mindez csak első látszatra igaz. Zöld. De tudjuk, drága barátaim, a zöld a kishitűség lilája, amit csak a bizalom kékje festhet narancssárgára. Mert ez a zöld, a mi zöldünk, a magyar emberek zöldje. Ez a HÉV a mi HÉV-ünk, a magyar emberek HÉV-je. S bár egy a HÉV, mégis több. Valakinek 5-ös, valakinek Soroksárra megy, de az Örs vezér térieknek inkább 8-as, vagy 9-es.

Ez a HÉV, a maga koszával, késésével, mégis a miénk: mindannyiunk kosza, és mindannyiunk késése ivódott műbőr kárpitjának szakadtságaiba. Volt úgy, hogy a HÉV nem lesz a miénk, és ezt is megszerzik maguknak a bankokkal karöltve a rezsiemelő hazaárulók. Volt úgy, hogy a HÉV a miénk lesz, de nyáron is bekapcsolják benne a fűtést, hogy ne akarjuk használni. És van a Most, amikor a HÉV jön, mert jönnie kell. Jön, mert a magyar nép akarata hajtja a felsővezetékben az elektronokat, mint az egyszeri bojtár hazafele a juhokat, akit megkérdez egy városi ember kiszállva a Mercedeszéből: hát te meg mi a kurva anyádért nem viselsz láthatósági mellényt, baszom a szádat? De félre a tréfával! A HÉV persze még nem tökéletes. De négy év alatt nem lehet mindent kijavítani. És a jó gazda, nem is négy években gondolkodik, hiszen négy év alatt a jószág még csak éppen megellik, de barommá csak tizenéves távlatban válik. És mi barátaim, mi nem ilyen gazdák vagyunk, és Önök nem ilyen jószág.

Nekünk a HÉV nem egy projekt, nem egy kerekeken zötyögő doboz, ami elvisz Á-ból, B-be, hanem egy érzés, ami elvisz az Álomból a Békességbe. A HÉV az, ami miatt mindenki minket irigylel, magyarokat, ami miatt még Kína is tág szemmel tekint ránk. Nemrég jártam éppen pekingi barátainknál, ahol az egyik vezető azt mondja nekem: “Viktor, I HÉV an idea”, mire mondom neki “OK, but please, beHÉV well!” És ezen együtt nevettünk, mintha nem lenne holnap. De van holnap, drága barátaim. Van holnap, s a holnapnak HÉV a lelke, sín az ere, talpfa az igazsága és áram a hite. De ehhez az is kell, hogy a magyar nép még egyszer összefogjon, megvegye gyűjtőjegyét vagy négyéves bérletét a 14-es HÉV-re. Ez lesz az a HÉV, ami elvisz minket a rezsinövelő, bankárkiszolgáló, nemzetgyomorító kiszolgáltatottságból az atomtisztaságú jövőbe, ahol néha még a röghözkötöttség gravitációja is kikapcsolható néha-néha.

Hajrá Magyarország, hajrá pályafelújítási munkák!

35 KOMMENT

  1. Ándeszép beszéd volt ez!Csak addig hagyom abba az állva tapsolást,amíg ezt leírom.Hiszen,ez közös kincsünk,amit óvnunk,védenünk kell.Hajrá Magyarország,hajrá mogyorók!

  2. aki a hazaáruló ellenséget választya az TÉV úton jár
    aki nemzeti HÉV-vel jár, az RÉV -be ér…

    van egy dakota mondás
    a vasúton a mozdonnyal sose fordujj vissza, vissza…
    kedves barátaim vissza !
    mert a vonat vagy keletre vagy nyugatra de mindenképp tart valahova !
    valahova !

  3. hévtelenséget kérő tudósítónk szerint
    O.Viktor (ejcsd: nulladik viktor) szerint a kötöccségeket nem tűri a magyar !
    ezért a HÉV szerelvényeket kiszabadíttyuk a nemezetközi multik diktálta rabságukból !
    ezentúl a HÉV szerelvények nem lesznek kötve a sín és a felsővezetŐk diktálta kényszerpájához !

    dakota barátaim ! bodzások !
    a réz felsővezetőket vihettyük a MÉH-be !
    ezentúl nem gazsilálunk senkinek !

  4. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Gratulálok a Miniszterelnök Úrnak a kiváló beszédhez! Egyszer én is utaztam a HÉV-vel, még a régi szép időkben, mikor úttörőtáborba mentünk Szentendrére. Valóban nagy nemzeti kincs, nem csoda, hogy még a kínaiak is irigyelnek miatta! Most is szívesen mennék HÉV-kirándulásra, de sajnos mostanában nincs rá pénzem, mert az elmúlt nyolc évben rendkívül sokat csökkent a nyugdíjak vásárlóereje, a hazaáruló nyugatbarát vadliberális gazdaságpolitika végett! Remélem, már sosem térnek vissza hazánkba az elmúlt nyolc év szörnyűségei! Köszönöm Miniszterelnök Úrnak a munkásságát, kívánok erőt, egészséget, további sok kiváló beszédet!

    #grat #régiszépidők #elmúltnyolcév #nyugdíj #hazaáruló #erőtegészséget

  5. @Dr. (cath.univ.) Adofizeto: Jól érzed. Miért ne éreznéd jól? Érző lény az ember.
    Érzel, tehát vagy, mondhatnád, ha te lennél Deszka Rtes a derék szög feltalálója.
    A HÉV 120 éves. Sokak érzelmeit vezeti félre a mindent elhomályosító emútnegyvenév, a rosseb egye meg,
    atomerőművestől, lakótelepestől, téeszcséstől, Malévostól, munkás-paraszt elnyomásostól.
    A HÉV tehát nem tévesztendő össze a trolival, az egy másik közlekedő edény, még az 1648. évi Pascal
    törvény szerint. A HÉV-re, az 1880. évi XXXI. törvény vonatkozik, amit Tisza Kálmán idején adtak ki.
    Jól érzed, még élt Karl Marx, a kommunizmus atyja, a rétvári kence és pasztagyár nagy szomorúságára.
    Még élt Kossuth Lajos is, aki utazhatott volna 1887-ben, a vadi új, soroksári HÉV-vel.
    Azt hiszem át kell érezned a dolgot a HÉV rohadtkommunisztikus mivoltával kapcsolatban.
    Örömteli érzés viszont, hogy már tizenkettedszer értékeli nekünk, ezt a szűk helyi érdekűvé vált létesítményt
    a mi egyetlen, igaz, és megdönthetetlen álom(ás) főnökünk.
    Az Isten irgalmazzon nekünk.

  6. @kittrabi: Most ne zavarj, teljes díszben ül a család a nappaliban és várjuk a Fideszes aktivistát, hogy aláírhassuk az ajánlószelvényt. Még csengőt is szereltem fel néhány napja a kapura, mert eddig nem volt.

  7. óóóóhhhhh, annyira átszellemültem, ahogy itt ültem…!!!
    és is állva tapsolok, olyan szépokos!
    kinyomtatom és kifüggesztem, vagy még inkább: beragasztom a kontaktlencsém mögé, hogy mindig lássam!
    mostmár tudom, kire szavazzak!
    köszönöm, Egek Atyja a JELET!

  8. Szép napot !
    Büszke vagyok rá, hogy Orbániában tengethetem hátralévő napjaimat, amiket még a Jóságos Igazságos Nemkorrupt NagyVezír engedélyez a számomra.
    Úgyérzem, hogy minden ember a Földön hálával és a nyugdíjpénztárba befizetett megtakarított pénzével tartozik a Vezérnek amiért Ő megvalósítja a nemzeti újraelosztását mások megtermelt javainak.
    Én magam már több demokrácia démona által megszállt, önálló gondolatokkal rendelkező, élni akaró szökevény hazaárulót vertem láncra és hoztam haza külföldről, hogy az éhezés és elnyomás adományát a Nagyvezér elképzelései szerint élje meg és értékelje. Orbániai Viktor az én pásztorom, nem szűkölködöm, és tudom, hogy idő kérdése csupán és engem is a kiválasztott különb emberek közé emel, és megkapom az örök dohányboltot!
    Itt az ideje, hogy szóljunk mindenkinek, aki még nem tudja, hogy Viktort akarja !

  9. Kedves szülők !

    “Kérjük” ajánlják fel saját és gyermekeik testnyílásait a Vezér számára !
    Mostantól ezt a kiváltságot átveszi a pápától, így védi a mentelmi jog, illetve a közerkölcs is.
    Hétezerhatszáznegyvenhét évvel ezelőtt pont ezen a napon alapította meg az ŐsOrbán a mezopotámiai birodalmat, hogy aztán SimCsicskájának hátán tovább lovagolva megalapítsa a’ Orbániát.
    Ennek tiszteletére egy igaz Istenünk szőke, barna és testileg deformált négyéveseket szeretne. A nagylelkűségi adó ezen formáját nem terheli plusz adó – ezt senki nem mondhatja – hiszen ennek az adónemnek az esetében az adó szót visszafelé kell mondani és írni és tetoválni, így tehát ez egy óda a mi Egy Igaz Viktorunk számára. Zengjétek az ódát, adjátok le gyermekeiteket megdolgozásra és átformálásra. Mert a saját képére formál minket a mi Istenünk!
    Alázatos szolgája az Egy Igaz Penetrátornak : Jézus Krisztus

  10. ez a zOrbán valami leszármazottja a Zor-bánnak vagy Jesus Christ :Kedves szülőkhöz irt levéléből lehet következtetni hogy a bevonuló hét magyar törzs mellett még létezett egy nyolcadik törzs is???l