A Disney népszerű revüsorozatában idén Lars von Trier legújabb, kétrészes filmjét dolgozzák fel.

disney nympho.jpg

A történetből, amely egy nő nimfomániássá válásáról szól, nem is volt olyan nehéz gyerekeknek szóló zenés-táncos jégrevüt készíteni” – nyilatkozta Doris Harrison, főkoreográfus. Mint kiderült az ötlettel a rendező kereste meg a Disney-t akik azonnal igen mondtak az ötletre. Mint elmondta, egyedül a korcsolyák okozta sérülések jelentettek gondot a szexjelenetek forgatásánál. “Reméljük tetszeni fog a gyerekeknek, bár a korhatáros besorolás miatt nem jöhetnek be a nézőtérre” – tette hozzá Harrison.

A dán film fenegyereke és a mikiegeres cég közötti együttműködés folytatódik tovább: valószínűleg rajzfilm készül majd Trier Birodalom című sorozatából az Antikrisztus című filmjéből is.

6 KOMMENT

  1. Hova fajul még a világ? A dekadens nyugati kereskedelmi televíziók az általuk árasztott kúttúrszennyel tönkreteszik a gyermekkort! Amikor én gyerek voltam, nekünk nem volt semmi dizni, örsi órák voltak meg úttörőtábor! Az volt az igazi gyerekkor! Ezek a semmirekellő mai kölkök nem tudják milyen az! Kérek mindenkit, hogy április elsején menjen el a Fideszre szavazni, és vigyen magával még egy embert, hogy Orbán Viktor Miniszterelnök Úr megnyerhesse az imperializmus elleni szabadságharcot, hogy a kisonokámnak ne kelljen ilyeneket nézni!

    #hovafajul #dekadens #azvoltazigazi #április1 #kisonoka