Csak szabadidejében készít olimpiai installációkat Jevgenyij Uranov, egyébként professzionális atomreaktor építő. Már nagyon várja, hogy Pakson dolgozzon.

atom.jpg

Jevgenyij Uranovnak nem telt jól a péntekje, miután az általa készített öt karikából csak négy gyulladt fel teljes egészében a téli olimpia megnyitóján, pénteken, Szocsiban. Uranov az eset után több halálos fenyegetést is kapott, sőt kétszer meg is halt, de már jól van. Egyébként nagyon sajnálja a történteket, és azzal próbál védekezni, hogy ő csak hobbi olimpiai ötkarika készítő, így a négy karika nem is rossz eredmény. „Ismerek olyat, aki jó, ha egy karikát meg tud csinálni, de az sem mindig kerek” – mondta el Uranov lapunknak.

Megtudtuk azt is, hogy főállásban valójában atomreaktorokat épít, és nagyon várja már, hogy mikor állhat munkába Pakson. „Érdekes dolog egyébként, hogy az atomreaktoroknál pont fordítva vannak a dolgok, mint az olimpiai karikáknál: a karikánál, akkor mérgesek, ha nem gyullad fel, a reaktornál meg akkor, ha felgyullad. Nehéz mindenkinek a kedvére tenni.” – mondta el Uranov, aki az olimpiai záróeseményre a Y.M.C.A. hetero változatával készül, reméljük sikerül neki.

4 KOMMENT

  1. Normális? A fekete karika hogy világítson már?
    Amúgy is önmagában ellentmondó, hogy téli olimpián mit keresnek a zafrikaiak?
    Nem is tudják, mi az hogy tél.
    Naugye!

  2. Nem kell ám félni annyira Paks II.-től! Nem lesz abból itt semmi.
    Olyan lesz ez is, mint Bős-Nagymaros. Mire majdnem kész, rájövünk, hogy nem is kell.
    Főleg, ha Gyurcsány is elkezdi támogatni, akkor a béketábor azonnal sarkon fordul, és lerombolja.
    Tudja ezt Putyin, meg Orbán, nem is arra kell a pénz igazán. Csak kamu.
    Majd molyolnak valamit, aztán a népnek engedve lebontják az álcát.
    A csókosok viszont kurva jól járnak. Meghiúsult a projekt, ja, akkor viszlát.
    Majd havonta beugrunk a kötbérért.

  3. a labbal hajtott ceruzahegyezok napjan magyar atommal jatszani szerencset hoz. Nincs Ketto Negy Nelkul, avagy miert jo ha nem vilagit az otodik karika! Nem jo, igy sikerult, de mostmar akkor ingujjat feturni es kezdodjon a MUTYI II beruhazas, elvatrsak most nem konyulhatunk sok sok penzt kell ellopni, a vegen meg egy atomeromu lesz a mellektermek. Ahogy boxmeccs alatt a nezoteren sem tor ki soha foci, ugy kozpenzlopas kozben sem fog eromu letrejonni, megha atom akkor sem. 56′ ban mar nyitottunk kelet fele, a mostani szerzodes is kb 30 evre szol. Ismet egy regi kinai mondashoz nyulnek: ” a Jangce vize elobb valik Gere 2006 Couvee ve minthogy Putyin ne kerjen valamit.”