A nagyon hasonló nevű “Közqép Zrt.” nevű kínai cég építhet hidakat, utakat, és nemzeti kínai büféket.

kozqep.jpg

 A Közgéphez megtévesztésig hasonló nevű “Közqép Építő- és Tendernyertes Zrt.” az idén már több milliárd forint értékű megrendelést kapott az államtól. A cégjegyzék szerint a Lee-Yos Xi Mingza nevére bejegyzett cég eddig főleg pamut zoknit, szecsuáni csirkét és világító Hitler-bajuszos Máriát árult, ám most hidakat, utakat és egyéb infrastrukturális beruházásokat kell lebonyolítaniuk.

A Közqép nyerte el többek között a Budapestet elkerülő M0-ás autópályát elkerülő autópálya építését. Az ehhez szükséges utat Kínában az iPhoneokat is gyártó Foxconn gyáraiban készítik el, majd szállítják Magyarországra. A beruházás részeként két darab Duna hidat is kell építenie a Közqépnek. Ezeket főleg bambuszból, purhaból, ragasztószalagból és emberi fogyasztásra alkalmatlannak talált gyerekjátékokból építi fel az egyébként a Józsefvárosi Piacon bejegyzett kétszemélyes Bt.-ként üzemelő cég.

Az üggyel kapcsolatban próbáltuk megkeresni a Közgép tulajdonosát, de nem találtuk.

22 KOMMENT

  1. valóban hallani olyanokat, hogy a népnemzeti & félázsiai bolse-viktor keze is bent van a dologban, SŐT… – állítólag a keleti nyitás további “hozama”, hogy az EU magyarországot elkerülő autópályát is építtet a kínai simicsk, illetve talicskával

  2. “Ezeket főleg bambuszból, purhabból, ragasztószalagból és emberi fogyasztásra alkalmatlannak talált gyerekjátékokból építi fel “

    Piaci barter eredményeképp a híd oldalára művészi alkotások készülnek műanyag flakonokból, a korlátok parafadugókból lesznek összefonva, és a járdát műanyag fröccsöntött lámpák sora fogja megvilágítani.

  3. @room_101: Remélhetőleg egyetlen évre sem térnek már vissza a politikába az elmúlt nyolc év hazaárulói! Ezért is nagyon fontos, hogy április elsején mindenki menjen el a Fideszre szavazni, és mindenki vigyen magával még egy embert, hogy ne térhessen vissza az elmúlt nyolc év, és hogy Orbán Viktor Miniszterelnök Úr folytathassa a szabadságharcot, a rezsicsökkentést és a stadionépítést!

  4. Lee-Yos Xi Mingza – ez bazmeg eddig 2014 termesenek legfenyesebben csillogo ekkove! 😀

    @room_101: az elmult 8 evbol, amibol meg kb 20 hatravan.

    amugy – es ismerjuk be barataim oszinten – ezert is Gyurcsany a hibas. Nepunk es kormanyunk elcsapata nem tehet semmirol, hiszen nem is csinalnak semmit.

  5. Tetves fele- Barátaim! Cégem a Közpép és az én jelszavam: Tenderre magyar, ahogy mint a legnagyobb nemzeti érzelmű, vagyis én, alias Simlis ka is megmondtam. Ennek ellenére, (vagy ezért?)- még azt is megnyerem- nem mint egy nyeretlen féléves – amit mások mindig elvesztenek. Mi mindenhez értő fülekre találunk. Ajánljuk magunkat s ajánlatunkat mely olyan magas színvonalat képvisel, amit nem lehet el-és oda-vissza utasítani. Nem is vagyunk háládatlanok. A szokásos és kialkudott összeget szinte hiány nélkül átutaljuk, odaátra, ahol még a madár is off shortra száll. Most is olyan alkotásra alkuszunk – mert mi ki-mindenhez értünk: hogy csak egy példát mondjak, amely példátlan a magam nevében. Felcsútra föld alatti reptér, ahová még repülős világbajnokunk is alá-és felszáll, ahol még a gázt is a mi legkedvesebb földbérlőnk szereli. Ez a mi világ- szabadalmunk, amellyel újabb csapást csapásra mérünk Brüsszel ellenében ahogy ezt egy igazi stróman, azaz, showman teszi, mert ahogy ezt nagy nemzeti forradalmárunk- nomen et omen – és nagy barátom kérése parancs számunkra.

  6. A nagyobb negatív publicitás elkerülése és a közfigyelem elterelése (detour) végett a Közgép Kőzgép néven leányvállalatot hoz létre, amely többek között a Himalájára vezető sílifttendert fogja megnyerni. A Holdra vezető kötélpálya tenderére ketten fognak pályázni, és az nyer, amelyik előnyösebb. A hátrányosabb a Föld közepe táján megépítendő sokmilliárd terawattos termofor erőmű projektjének lesz a nyertese — jelentette ki a két …gép vezetése és a tenderek kiírója egymás között.