„Mexikóhoz hasonlóan TSZ-rendszerben termesztjük a remek magyar gandzsát, ami ugyebár hungaricum” – nyilatkozta Farkas Péter kenderügyi kormánymegbízott.

201401-futerm.jpg

A kormány stratégiai partnerségi megállapodást kötött a következő cégekkel: Kiskunmajsai Bob Marley Mgtsz, Sztondulat Szövetkezet Hatvan, Sárisápi Török Kör Tsz, Híí Gecó Bt. Békásmegyer. Az országimázsközpont már meg is kezdte akcióját Montevideóban, ahol a „Cipőt a cipőboltból, marcsát Magyarországról” szlogennel hódítja meg a lakosságot.

9 KOMMENT

  1. Ez megint ballib hazugság.
    A kormány nem stratégiai megállapodást köt hanem államosít majd reprivatizálja a fideszesek között a cégeket.
    Méghogy stratégiai megállapodás kötni… zsidó ármány. 2/3 van gecó. ha mi nem akarjuk a fű sem terem. Törvény is hoztunk róla. Ha meg akarjuk akkor meg a mienk. Arról is hoztunk törvényt. A törvényről is hoztunk törvényt. Mert mi falusi parasztjogászok jobban tudjuk. (irónia)

  2. @béla a görög: Az irónia az barátom keveseknek adatik meg. Olvastad a hírt és benned ezek a gondolatok születtek meg? Kicsit meseterkéltnek tűnik ezért csekkollak 🙂 : jogász professzorhoz van szerencsénk? A “van”- tól félsz? rasszista vagy? amúgy jól vagy? valami érzelgős, családi drámás történtet is szeretnék hallani, lehetőleg olyat ami a magánnyugdíj pénztáraddal, vagy a devizahiteleddel történt 🙂 előre is köszönöm :
    P.K.

  3. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Üdvözlöm a statégiai megállapodást! Nagy megkönnyebbülés az elmúlt nyolc év után végre olyan országban élni, ahol a miniszterelnöknek statégiája van, nem ultaliberális hazaáruló pogramja! Adjon Isten a Miniszterelnök Úrnak erőt, egészséget, sok sikeres statégiát!

  4. @Nyilas Mise: Tévedés, a Spanyol Armada félrevezető propagandájának eredménye.
    A marihuána hungaricum! Ősi, magyar sámán hergelő adalék.
    A neve, a “Szűz Mária népe a hunok” nemzeti alap tézisből vezethető le.
    Mária, azaz Mari, hozzá a hunok = mari hunjai.
    Rendszeres, tömeges kábulatba esésük vált világhírűvé, ami marihuána néven terjedt el a világban.
    Tiltása a magyarellenes világ összeesküvés jellegzetes része.

  5. @kittrabi: ja ja… most látom hogy vannak pontosabb ujabb kutatások

    amikor régebben én ezt olvastam, akkor a HUN vonal még csak sejtés volt…
    persze akkor volt a sötét elmútnyóccév… mostmár a tudósok is bátrabbak, nyitottabbak az IGAZSÁGra

  6. @Nyilas Mise: Japánban is most fedezték fel az egyik rovásírásos feliraton az ősi főváros alapkövére vésve, hogy “köszönjük a magyaroknak ma-rihu-anát”.