De lehet jelentkezni e-úttörőnek, lesz Gulyás@Gulág fesztivál, Putyin elnök pedig spontán módon fog megküzdeni egy rezsiellenállóval. Ezek is részei a Pak(s)tumnak.

moszkva.jpg

Újabb részleteket ismerhettünk meg a Paks II építéséről szóló megállapodásból, illetve annak háttéranyagából. Ezek szerint az orosz félnek több kérése is volt a magyar kormányhoz. Elsőként is a Széll Kálmán teret vissza kell nevezni Moszkva térre, ugyanakkor a tér felújításához nem ragaszkodnak, ami nagy megkönnyebbülés mindannyiunknak.

A kulturális kapcsolatokat, egymás értékeinek megismerését is fontosnak tartják kormányaink, ezért a Sziget fesztivál részeként kerül megrendezésre a Gulyás@Gulág fesztivál. A gulágokat idéző hidegről és embertelen körülményekről a műjégpálya fog gondoskodni, a gulyást pedig Benke Laci bácsi szervírozza 3700 forintos büntető áron. A szorosabb ideológiai kapcsolatok ápolásának céljából elindul a mobilos e-úttörő rendszer is, amihez új pontokat is készítettek. Például:

  • Az úttörő, ahol tud iPadezek.
  • Az úttörő szorgalmasan tanul, különben semmire sem megy Londonban Moszkvában.
  • Az úttörő szereti és védi a Közgépet.
  • Az úttörő bátor és fegyelmezett, a Katit nem keveri LSD-vel.
  • Az úttörő edzi testét, különben kinevetik a diszkóban.
  • Az úttörő igazat mond és igazságosan cselekszik, LOL.

Még nem biztos, de lehetséges, hogy maga Putyin elnök is hazánkba látogat a paksi megállapodást megünnepelendő és spontánul, félmeztelenül megment egy túzokot a kihalástól, egy rezsiellenállóval pedig teljes meztelenül fog megküzdeni.

Sokan nem örülnek az újonnan jött nagy orosz barátságnak, és attól félnek, hogy ha, például, az Apple megjelenik az okosórájával, megint visszatér hazánkba a “Davaj iWatch!” korszaka.

25 KOMMENT

  1. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy újra olyan vezére van Hazánknak, aki hangsúlyt fektet az ifjúság megnevelésére! Amikor én fiatal voltam, nekünk kívülről kellett fújni az úttörők 12 pontját! De viszont ezek a mai fiatalok sajnos nagyon el vannak kanászodva, az elmúlt nyolc év vadliberális oktatáspolitikája végett, nem tudják már, mi a fegyelem! Remélem, mire az én kisonokám úttörő lesz, már nem az elmúlt nyolc év hazaáruló imperialista nyugati iskolapolitikája fog érvényesülni, Orbán Viktor Miniszterelnök Úr szabadságharcának köszönhetően! Áljda meg az isten a Miniszterelnök Urat erővel, egészséggel, adjon neki kitartást a szabadságharchoz!

  2. Tisztelettel !

    Az úttörőknek 12 pontja volt. A kisdobosoknak volt hat. Javaslom még hozzáírni 6-ot vagy egyszerűen átmínősíteni kisdobossá a tisztelt nagynemzeti együttműködőket. (Bár a nyeretlen kétéves mégjobb lenne…)
    Van ebben a posztban még potenciál bőven.

  3. Rezsipartizánok garázdálkodnak Budapest belvárosában.
    Elrabolják, vagy aljas trükkökkel kicsalják szerencsétlen nyugdíjasok rezsiszámláit és a feltüntetett megtakarításokat saját pénzükből befizetik. Szándékuk szerint a költségvetés és a kormányzat így nem tud érdemi eredményt felmutatni.
    A háttérben a Mesterházai rohamosztagot valószínűsítik.

  4. @VÄINÄMÖINEN: Kimaradt néhány pont, hogy felelős a NER megvalósításáért, védi a turul becsületét, gyarapítja egyes léhűtők vagyonát, hű barátja a vallás oktatónak, szeret a természetben aludni, és úgy viselkedik, hogy méltó legyen a Fidesz tagságra.

  5. @tobias2: Ez volt a legelső pont, mint a legalapvetőbb, hogy a turulpörkölt meggyalázói ellen (hamisítják) minden esetben a leghatározottabban fel kell lépni. (jelenteni névtelenül az úttörővezetőnek)

  6. Éljen a Szovjet Magyar Megbonthatatlan Testvéri Barátság! Újra behívni az Oroszokat,több mint hőstett! Владимир Владимирович Путин Orosz Magyar vezető!

  7. @gin74tonic: Máramennyiben mértékadó napilap lehet az, ami csak kullog az események után. Már 3 éve nem tudnak akkora baromságot/aljasságot kitalálni a Hírcsárda szerzői (pedig van hozzá vénájuk), amit ezek az elmebeteg komcsik ne tudnának megcsinálni.

    Lehet, hogy csak az üveg bor teszi, de most éppen Navracsics tanár úrról jutott eszembe, hogy ha egy jogot tanító szakember visszamenőleges törvényt szavaz meg, az pont olyan érzés lehet, mint amikor az ember fajtalankodik a saját gyerekével…

  8. @gin74tonic: Mert a szar emberség az nem iskolázottság kérdése. Annyiban talán bejátszhat az iskolázottság, hogy ezeket sokkal nehezebb, szinte lehetetlen utólag lesittelni. Konkrétan végzett jogász az összes mostani bűnöző, nem túl sanszos, hogy mennek majd a börtönbe.

    Egyébként meg, ha láttál már élő fideszes kádert, általánosítva kicsit, jogászt közelről, tudhatod, hogy a szakmájukon kívül (jobb esetben) mennyire nem értenek semmihez, ha létezne ilyen fogalom, ők az univerzélis anti polihisztorok. Meg is látszik ez most az országon.

  9. @Dr. (cath.univ.) Adofizeto: Ismerve a formám, tuti Te is jogász vagy és vérig sértelek… 🙂

    Anno, az ezredforduló környékén, amikor sokat tapasztalt öreg -éppenséggel közgazdász (az egy fokkal jobb:)- mentorom egyengette a “karrieremet”, vissza-vissza térő párbeszéd volt közöttünk:
    – Nem létezik, hogy nem értik!
    -Márpedig hidd el, nem értik.
    🙂

  10. Putyin elvtárs új és egyúttal nem régi javaslattal állt elő a magyar miniszterelnökkel folytatott egyezkedő tárgyaláson.- Fájó pont nekünk mondta- majd folytatta – hogy önök, kedves Orbán elvtárs átkeresztelték a Moszkva teret a kereszténydemokraták legteljesebb támogatásával. A további paksi bővítés függvénye, a korábbi elnevezés részleges módosítása. Kompromisszumos javaslatom: a tér új neve legyen mondjuk Moszkvai- atomszéll tér. Kedves Putyin elvtárs! – Hajlok erre a javaslatára kedves Putyinom, de egyúttal nekem is lenne egy: A mi Nagy Honvédő Rezsi-harcunkhoz az Önök szövetségére és támogatására lenne szükségünk, a megbonthatatlan magyar-orosz barátság jegyében. Vagyis önök olcsóbb áron gázosítanának el minket a nyugati-multi és hazai szövetségeseikkel folytatott rezsi-harcunk sikere érdekében. Mi pedig az atom árában kompenzálnánk ezt. -Én is hajlok erre, kedves Orbán rezsi elvtárs. – Kérésem, hogy ezen titkos tárgyalásunkról csak a rádióaktivitás szivárogjon ki, kedves Putyin atom elvtárs. – Ezután a felek a felezési időn belül fejezték be a rendkívül szívélyes és rádió-aktív tárgyalásaikat, mindkét fél legnagyobb megelégedésére.Ezt követően sugárzó arckifejezéssel,sokáig rázták egymás kezét.

  11. Sanghaj tér lesz az, akárki meglássa, ha bejön a 6 000 milliárdos kínai nem hitel,
    a Budapest – Záhony átrakó (keleti főkapu) mágneses lebegő vasút építéséhez.
    (közvetlen csatlakozás Baku, Ulanbator, Alma-ata, Novoszimbirszk, Kamcsatka felé)
    További 10 000 milliárdos, a nemzeti adósságot egyáltalán nem növelő hitelt is adnak, az időközben,
    a rubel-forint árfolyam drasztikus romlása, és az építési költségek emberi ésszel előre nem látott
    növekedése miatt megváltozott összegű, magyar-orosz államközi megállapodás, átmeneti fedezésére.