Az új közösségi oldalra Tarlós Istvánt ábrázoló ételfotókat lehet posztolni.

pistagram.jpg

A Fövárosi Önkormányzat Startup Fejlesztési és Internet Megmunkálási Irodája január 6-án elindította a főpolgármester nevével fémjelzett Pistagram szolgáltatást. Az új közösségi oldalra bárki regisztrálhat, aki Tarlós Istvánra szavazott és nem szégyelli. A Pistagram lényegében egy fotós applikáció okostelefonra, amivel tarlós Istvánt ábrázoló, vagy hozzá kapcsolódó képeket készíthetünk és oszthatunk meg a többi felhasználóval.

A Pistagramon elsősorban Tarlós Istvánt ábrázoló ételfotókat küldhetünk be, vagy pirítósokat, amiken fokhagymázás után Tarlós István arca jelent meg, esetleg kátyúkat, amik úgy néznek ki, mint Tarlós István a Sziget fesztivál Metal Hammer sátrában, amit éppen élvezi a hangulatot.

10 KOMMENT

  1. Beküldhetem két kedvenc felvételemet? Az egyik teljesen fekete, a címe Tarlós István a hálószobában a takaró alatt, áramszünet idején. A másik teljesen fehér, az a címe, hogy A napra lehet nézni, de Tarlós Istvánra nem.

  2. “Tarlós Istvánra szavazott és nem szégyelli.”

    Na itt bukták el a dolgot, azt hiszem. Aki nem ismerte ezt a tahót Óbuda kiskirályaként, most már az is tudja, milyen alak.