Újabb szenzációs történelemhamisítást tárt fel a független Századvég Zrt. Független Történelemhamistítástleleplező Intézete (FTI).

201401-pele.jpg
„A legutóbbi kutatásaink már bizonyították, hogy a tehetséges Puskás fivérek, Tivadar és Ferenc is Felcsúton születtek. Ferenc volt fiatalabb, így lett Öcsi. Ezt követően találtuk meg a Puskás Akadémia archívumában Pelé úr születési anyakönyvi kivonatát” – avatott be a részletekbe Móz Áristom Simon kutatási igazgató.

A kis Pelé eredeti dokumentumait az ’56-ot követő megtorlások, vagy a 2006-os rendőri atrocitások során semmisítették meg. Mint kidereült, Pelé eredeti neve Mészáros Lorenz Lajos volt.

„A közvélemény újabb meglepő hírre számíthat, egyik kutatónk ugyanis az Alcsúti Arborétumban találkozott egy rőzseszedő asszonnyal, akit a helyiek csak Ronaldó néninek hívnak” – tette hozzá Móz.

7 KOMMENT

  1. Akkor most már nem csak Puskás Akadémiának építenek stadiont hanem lesz egy Pelé Akadémiánk és Stadionunk is Felcsúton?
    Valószínűleg csak egymás mellé lehetne építeni, hogy a Fővezérlő a kerti budiból is rá tudjon látni.

  2. Pelé az természetesen felcsúti …. no de Puskás? Ez nem igaz! Puskás az köztudottan Kántorjánosiba való! Innen a neve is!!! A helyi plébános az nagy vadász volt na őneki az unokahúgának a keresztfia a Puskás. … Peti. A nagybácsija mondta Öcsinek ,de amúgy a Puskás Géza lett volna a neve csak Ferencre keresztelték …
    Ronaldó az igen …… de csak a C. Ronaldó! ….meg a C. Viktor is. S ott van még a C. …..na ki is ??, ja a C Messzi!
    ….mert Messi az nagyon Messzi ….valami argentin mint a pápa aki Ferenc! ….de nem minden Ferenc pápa, sőt még a pápai Ferenc sem pápa és a pápai László sem pápa csak Kövér de ezt minden kövér ember letagadja ….. s ma már állítólag a pápaiak is letagadják kövért …. mert olyan Messi!

  3. ez titkos futball imado korokben eddig is nyilt titok volt, ugy latszik most a valasztasok elott mar ez is elokerul. Felcsuton orzik egyebkent Beckenbauer gyerekkori koponyajat is de az majd a 2018-as valasztasok elott fog nyilvanossagot kapni.