Megváltoznak a csillagképek elnevezései is, a horoszkópokat egy állami intézet küldi majd ki.

joslas 2014.jpg

Az nem járja, hogy mindenféle jött-ment mondja meg a jövőt. Egy irányba kell haladnunk, ez a jobban teljesítés feltétele” – Budai Gyula horoszkópügyi miniszteri biztos. A horoszkópokat egy írókból, közgazdászokból, jogászokból és képzőművészekből álló elit csapat írja majd.

Íme egy példa: “Holnap egy kormányablak előtt várva egy rég nem látott Kerényi Imre-hasonmással fut össze, aki közli önnel, hogy jobban teljesít. A hónap végén pedig ne csüggedjen: váratlanul közpénz áll a házhoz egy közbeszerzés sikeres elnyerése miatt.”

Ezzel párhuzamosan új elnevezéseket is kapnak a csillagjegyek. Például aki, május 21. és június 21. között született, annak már nem Ikrek lesz a csillagjegye, hanem a Nemzeti Együttműködés. Még nem döntöttek mindegyikről, de az biztos már, hogy a Nyilast a Rezsiharcos váltja.

17 KOMMENT

  1. zseniális!!! odavagyok!!! jaj, de szeretem a Hírcsárdát!
    az Oroszlán lesz a Bölcs Vezér, a Rák a Jobban Teljesít, de bocs, nem az Ikrek lesz a Nemzeti Együttműködés, hanem a Bika.

  2. biztos, hogy elnyeritek a horoszkópok megjelentetésére vonatkozó kizárólagos jogot az igazságos állami pályázaton, ahol mindenki egyenlő eséllyel indul! (nyissatok rovatot!)
    +
    <suttogva: Budai Gyula előtt kicsit kimaradt az állítmány, skacok. persze lehet, hogy tök direkt, mert a magyar felsőbbrendű nyelv – mint az közismert – és a mondatnak nálunk nem kötelező eleme az igei állítmány.>

  3. A bika, mint közismert, elég ingerlékeny a vörös posztóra. Tehát egyértelmű, hogy a csillagjegy egy nemi szervét a hátán viselő, kdnp-s ló formájában ölt új alakot.

  4. nemzeti 1/2ázsiai 1gyik fülemmel (ja, a másik süket) hallottam, hogy a “szűz” csillagkép jegyet meg a “bébi bumm” vagy a “kufircoló Lüszeszíta” indo-népnemzeti csillagkép elnevezést kaphatja… – esetleg a “léggyel 1ütt” bekaphatja auch…

  5. @Dinkainka:
    <megnyugodva:> áh, értem, Fairlaine.
    <kedvesen:> azért állítmány így is van, csak nem igei.
    <hirtelen vidámsággal:> na, okoskodás helyett megyek inkább és belövöm a séróm, Saturday Night, yeaaaah!

  6. Ez jó , felteszem telefonszámomat ( persze 600 Ft / 10 mp ) és meghíidetem magam Kerályi Horoszképüzemeltető Kft-nél.

    Szomszéd a cégvezető , tőlem szerezték be Közbeszerzéssel a fekete kakasokat )))

  7. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Rendkívül helyeslendőnek tartom az ötletet! Sajnos az elmúlt nyolc év ultaliberális médiapolitikája végett nagyon elburjánzottak a kontár horoszkópkészítők, ráadásul mindegyikük mást ír, nem lehet tudni, melyiknek higgyen az ember! Ezért nagy szükség van rá, hogy megbízható szakértők írják a horoszkópokat, akiket a Miniszterelnök Úr jelöl ki! Adjon isten a Miniszterelnök Úrnak erőt, egészséget, jó csillagállást az ország vezetéséhez!