Ismét eltelt egy év, és csak úgy mint 2012 végén, most is megkértük rezidens szakértőnket, hogy mondjon pár szót a 2013-as évről.

pista 2014.jpg

Vége egy újabb évnek és most sem unatkoztunk. Már három éve dolgozik a portálunknak. Mit tanult az utóbbi három évben?

Hogy kurva kevés pénzed van, fiam. Itt az Ibolya presszóban nem volt válság, mindenki ötezerért iszik azóta is, téged meg egyre ritkábban látlak itt, akkor is csak a hülyeségeket kérdezgeted. Na de ezt a kört te fizeted. Én meg megiszom. Négy Hubertuskát a bácsinak.

Budapest végérvényesen is startup nagyhatalom lett idén. Ön ismer valami izgalmas kezdeményezést?

Hát az a kis Heni, na az izgalmas kezdeményezés, ha érted, mit mondok, fiam. Amikor bejön a kis kivágott fehér felsőjében, én is nagyhatalomnak érzem magam, mondjuk én az is vagyok. Itt bárkit megkérdezhetsz, kezdeményezésekben simán híres vagyok, én találtam ki a tripla Hubi-sör akciót!

Megnyiltak a trafikok idén, csak ott lehet cigarettát kapni. Hogy befolyásolja ez az életét? Gondolkozik a leszokáson?

Sejj, én mindig mondom, a Pista bá csak akkor megy tejüveges helyre, ha amögött nők vetkőznek. Meg ha más fizeti, mondjuk itt is meg szokott esni mindkettő. A trafikosoknak meg a kurva anyját, amióta a kocsmából el kell bicikliznem három utcát egy pakk Főnixért, már nem csúszik annyira. Mondjuk itt jön jól, hogy az Igorék törzsközönség, náluk csak úgy potyognak a dolgok a Wartburg csomagtartójából. Már, ha érted. Én megfogadtam a nyáron, hogy nem gazdagítom ezt a rablóbandát – mármint itt nem az Igorékra gondolok, velük nincs baj.

A magyar futball katasztrofálisan szerepelt idén. 8-1 a hollandoktól és egy új szövetségi kapitány. Van még remény bejutni az európai élvonalba?

Hát már ott vagyunk, nézd meg, a Puchner nem tudja annyira csalni a közmunkát, mint ahogy ezek mímelik a futást. De én már régóta nem nézek focit, ezektől a belőtt hajú diszkós kis parasztoktól a rüh is kiveri a karomat. Régen még voltak nagy játékosok, azok még tudtak inni! Ezeket meg feldönti a szél, megverik őket a románok, aztán kapunk egy győri kapitányt, hát. Mondjuk az legalább rendesen tolja a malbit, és nem sajtszagú mint azok a külföldi parasztok…

Öröm az ürömben hogy rengeteg szép új stadionunk lesz. Melyiket várja a leginkább?

Lehugyozom én mindet, fiam! Ingyenes sztripklubot építenének, akkor az összes biciklis suhanc befogná a pofáját, nem lenne tüntetés, csak lengő cickók tonnaszám. Persze azért ott is kiírnám a pályázatot, csak jó sunák jelentkezhetnének, biztos van a polgármester úrnak is valami jó ropogós egyetemista lánya, már ha érted, hogy mondom, szendvicsbe.

Nem volt velünk kegyes a természet az év első felében. Előbb hóviharok aztán árvízek. Önt érintette valamelyik veszélyhezet? Segített a védekezésben esetleg?

Ótvar egy év volt ez, hallod. A globális felmelegedés is csak annyiban volt igaz hogy egyre többen hordják ezt a buzis kivágott pólót, hogy fagyna ki a seggük márciusban. De ha jövőre is lesz vegyes-ászok akció itt, akkor én befogom a pofám, meglesz mindenem, érted.

Mit vár 2014-től?  Vannak tervei?

Egy jó szarás, fiam. Hidd el, annál nem kell több. Na, jön már az a kör Hubertó, vagy Pista bának megint intézkednie kell?

13 KOMMENT

  1. Az idealizált volt tanácstitkár, Komcsi Pista bácsival………………
    Aki most egy szociális otthon megbecsült lakója. Tavaly került be,mert családja minden tagja 2014 január -tól aktívan kampányol a Bö.Gyurcsány-Libajnai-B.i.Fodor -Sz.házi összegyúrásán.

  2. @centenárium:
    “Komcsi Pista bácsival”
    Annyira vicces ez a vad komcsizás Pozsgai elvtárs Alkotmánya és megannyi államosítás után. 🙂

    “Bö.Gyurcsány-Libajnai-B.i.Fodor -Sz.házi”
    Ne rövidíts, írd ki rendesen, dolgozz meg a fizetésedért! (b+, percekig gondolkoztam, mi az a Bö. Gyurcsány, rákérdezhetek? Böszme!?)

  3. Orbán Viktor síelt. Victory márkájú síléccel. Magyar termék.
    Csak egy baj van vele. Ajándéknak kapta, csak elfelejtette a vagyonbevallásában feltüntetni.
    Szerintem adócsaló is lehet, mert hacsak nem közvetlen rokona a gyártó, akkor a 100000 forint árú síléc bizony adóköteles lenne.
    Halál a mocskos adócsalókra!!!!:-))))