A fővárosban szilveszterezőket nem csak koncertes bulik, hanem performanszok, kiállítások és egyéb kultúrális különlegességek is várják. 

szilveszter.jpg

Bambi szilvesztere

A Deák téren hóemberjelmezbe öltöztetett, jellegzetesen a magyar erdőkben őshonos vadállatokat lehet etetni, a bátrabbak keringőzhetnek is a kijelölt szarvasokkal. A szervezők kérik, hogy a gázdudáját senki ne hagyja otthon, aki szeretne forró lecsóval szemenönteni egy vaddisznót. Az etetés délután 3-tól látogatható.

Gejzírek az utcán

Idén december 31-én is megrendezik a kiváló gejzírkiállítást! A lopott katéterek főszezonjával egybeeső esemény nagyszerű szórakozás felnőttek, kloákák és gyerekek számára. Fellép DJ Tót Soma és a Vereckei Hágó. A rendezvény fő támogatója egy agyonvert ló. Belépő: 40 forint.

Szavak tánca

A Szöcske és Sajt gasztrogalériában élő, zenés performansszal mutatják be a Méltatlanul elfeledett Z betűvel kezdődő magyar szavak első három kötetét. Részt vesz a Perforált Merülőforralók Általános Kft. A rendezők elárulták, hogy nem hallgatnak Bryan Adamset, mert az nekik már túl kemény. Az esemény látogatása remélhetőleg ingyenes lesz.

Szilveszteri Nintendó lóverseny

A lósport és videójátékok szerelmeseinek kínál óévbúcsúztató elfoglaltságot ez az esemény. A verseny keretében lovakat kell hajtani egy Wii kontrollert használva ostorként. A versenynek némi GTA-s jelleget kölcsönöz, hogy a lovaknál is lesz ostor, vagy gépkarabély, de kérhetünk állatot teljes szado-mazo felszerelésben is. Figyelem! Az eseményt 6 éven aluli gyermekek csak Hitler-bajuszban látogathatják.

Száz csiklandós puli táncest

Szerettel vár minden birsalmasajt és áspiskígyó iránt érdeklődőt az újévkor megrendezett tánc- és fotoszintézis-estre a Putyesz italbárba! A Száz Csiklandós Puli az Európa szerte híres MarketingGazella tánccsoport egész estés előadása elmebetegeknek. A bejáratnál welcome drinket szolgálnak fel (a választék gőzölt szóbuborék és dodzsem), továbbá a rendezvény során akciósan kapható a CBA-ban a liszt. Erekcióval a belépés félárú!

19 KOMMENT

  1. Bocs, de ez szar lett. Ha kifiguráztok valamit, néha poén is kell bele. De ez olyan, mintha egy előszilveszter után, másnaposan, a wc felett görnyedve hoztátok volna össze, miközben végig azon gondolkoztok, vajon Süsü egy betépett viziló és a karácsonyi angyalka szerelemgyereke-é?

  2. Sajnos ezek a poénok egyre inkább ahhoz kezdenek hasonlítani, mint amikor egy lamantin alámerül egy szavakat rejtő gömbökkel teli medencében, és az lesz a poén amilyen szavakat előhúz belőle.

    Csak a Family Guyjal ellentétben ezek már fáradt viccek.

  3. a szilveszteri programok kozul nekem speciel a kozgep altal szervezett Palyazat Iro Szakkor tetszik, oda lehet elviszem a gyereket de azt mondtak masok rossz helyre szuletett igy esetelen lesz egyszem fiacskam arra hogy valaha is nyertes palyazatot irjon. Hat, nem egyszeru vilag ez, a palyazatirashoz tehetseg is kell, eleg megnezni Simicska rokonait: ok akkora tehetsegek hogy pl az egyik masodunokatestvere ugy nyert palyazatot hogy kozben az Antillakon nyaralt. Ezt nevezem en tehetsegnek! Szoval kisfiamra rafer a gyakorlas, elviszem erre a szakkorre.

    Az MSZP is szervez egy foglalkozast, ” Igaz beszed a magyar belpolitikaban” cimmel, de ezt mar egy erosebb mennyezetu helysegben rendezik meg mert ugye tavaly egy videki sportcsarnokban tartottak, aminek a tetoszerkezete nem birta el amikor Szili Katalin szolasra emelkedett. ( aztan a teto beszakadasat a hora fogtak, pedig tavaly nem is esett ho … )

    A Jobbik is tart egy kepessegfejleszto treninget, allitolag aki elvegzi az becsukott szemmel tud zsidozni es ciganyozni – juteszembe ide nem megyunk mert nincs arpad savos ing amit a gyerekre tudnek adni, anelkul tilos a bemenet.

    A FIDESZ decemberre elorehozott majalisa igerkezik a legvonzobbnak, allitolag ott mindenki jobban teljesit, lesz ingyen virsli amit a kilepesnel hatszoros aron fognak levonni mindenkinek a bankszamlajarol – miota csokkentettek a virsliszamlakat mindenki ehezik.

    nem tudom hova menjunk, felesegem azt mondta maradjuk itthon, en zsidozhatok-ciganyozhatok ehessen a nagyszobaban o meg a gyerekkel addig lemegy setalni es ha szolok neki megver gumibottal, amire ugyis nagy az esely az utcan is mert Memorial 2006 csoportosulast szervez a DK Gyurcsannyal.

    na majd meglatjuk.

  4. Na igen, én sem tudom eldönteni, hogy túl sokat vagy túl keveset ivott a szerzőgárda, hogy ez ilyen lett.

    Viszont, elárulná valaki -már csak hogy nehogy hülyén haljak meg- mi a bránert csinál ez a sok nő a képen?

  5. @Dr. (cath.univ.) Adofizeto:

    a kepen a veresegyhazi asszonykorus tartalekcsapata jatszik FIDESZ-t. Ez egy uj jatek, a kenobol fejlesztettek ki. A jatek lenyege hogy nincsenek szabalyok, teljessen mindegy hogy a jetokosok milyen szamokat karikaznak be es mikor. A jatek alapszabalya rogziti hogy a vegen a VIKTOR nevu narancsarga szinu jatekmester nyer, azaz elveszi a jatekosok osszes penzet. Oregebbek ismerhetik ezt a jatekot MSZP neven is, ott FERI nek hivtak a jatekmestert de ott a jatekszabalyok csak tobbsegi uton voltak elfogadva, a FIDESZ ben mar 2/3al szulettek meg a szabalyok.

    A jatekosoknak vegul is mindegy hogy VIKTOR vagy FERI a jatekmester mert ugyaugy elveszitenek mindent. ( Vannak jatekosok akik nem vesznek reszt a jatekban, ok kulfodre koltoztek. Ott is hasonlo jatekot jatszanak de ott nincs rogzitve hogy a jatekmester mindig nyer. Allitolag ott lehet kerni JARATOM A POFAM lapot a paklibol amire ra lehet irni minden jatekosnak hogy mi bantja de azert figyelembe ott sem veszik. )

  6. ,,,a Kossuth téren bemutatják a Hős Cincérek Harca nevű show-t, melynek keretében vagy inkább ketrecében Semjén Zsolt, fordított lovaglásban, kezén sétálva és lába között egy kancával vonul be……Őt szorosan követve Orbán Viktor menetel…, rezzzzent arccal adja elő jól begyakorolt PANTOMIM MŰVÉSZETÉT: A NAGY FALAT KIKERÜLVE…, Mögötte lohol Pintér Sanyi bá’, Hatalmas Lakatot görgetve maga előtt…után, FŐ A BIZTONSÁG !!!!!!! logóval ellátva……..és végül…de nem utolsó a sorban…
    Varga Miklós látható, amint kezében mini számológépével most is, mint mindig, összeszorított szájjal kiszámolja a ktsg-vetés majdani számait.., de az is lehet, hogy csak “maszületett” gyermekének szánja stafétabotként…..