A környéken lakókat kitelepítették, Németh Szilárd rezsibiztos a helyszínen tekintette meg a hatástalanítási munkálatokat.

rezsihunter.jpg

 „Ma reggel kaptuk a riasztást, hogy egy, a rezsiharcot nem támogató házmester esetleg rezsit rejtegethet, azonnal lépnünk kellett” – nyilatkozta a Terrorelhárító Központ (TEK) arcát letakaró és hangját elváltoztató szóvivője. A megadott címen a kommandósok egy raktárat találtak, ahol 30%-kal megnövelt gázdíjat és egy konténernyi egyéb, kisebb tételű áremelést halmozott fel a gondatlan tulajdonos.

Az ügy olyan jelentőségűvé nőtte ki magát, hogy jelenleg is a helyszínen tartózkodik Németh Szilárd rezsibiztos, aki kétmillió forintnyi visszafizetett államadóssággal segítette a hatástalanítást. „Nyilvánvaló, hogy kiknek állt ez érdekében– tárta fel az ügy részleteit hatékonyan a biztos. Hozzátette: január elsejéig folytatják a kiemelt ellenőrzéseket, hiszen csak az elmúlt héten két, kialakulóban lévő rezsidémont, öt gyengébb teljesítést és több tucat olyan gázszámlát is találtak, ahol a narancssárga rossz árnyalatával volt kiemelve az egész éves, számlánként mintegy 2000 forintos megtakarítás.

Az akció pontos részleteiről szerettünk volna további információt kapni a minisztériumtól, ám kérdésünkre közölték, hogy jelenleg minden munkatársuk sokkal jobban teljesít, így senki sincs az irodában.

67 KOMMENT

  1. A rezsicsökkentés leghatásosabb módja az, ha vesz a család egy akkora fürdőkádat, amibe minden beleférnek. Mikor jön a fűtésszezon, akkor a család beleül, és csak a kádban levő vizet kell fűteni. Oda készítenek mellé egy hűtőt, meg egy rezsót, így az anyuka a melegvizből kissé kihajolva tudja a családot ellátni, miközben a gyerekek nemzeti vizipisztollyal locsolják a melegvizet a hátára. Így a gyerekek is játszanak, meg az anyuka vízből kilógó testrészei sem fáznak. Kisebb gyerekek nyakára pici kis nemzeti mentőövet lehet rakni, hogy míg alszik, nehogy megfulladjon. Így aztán mindenkinek olyan jó dolga lesz, amilyen csak az anyja hasában volt, mert ugye ott is vízben kuporgott.

  2. @legeslegujabbkor: Igen, már látom, ma Vallosz (ejtsd: Fallosz) napja van.
    Na de ekkora? Mindjárt Karácsony után? Miért nincs kint a (+18)?
    Nagyon menős, swagos. Ezek mennek ma nálunk, meg a zikú40.
    Huj, huj, huj, neki is kijár.

  3. most jovok a helyszinrol, valosagos katasztrofaturizmus van most ott. Egy TEKes azt mondta nagyobb is mint ket tonnas csak nem akartak nagyobb riadalmat. ( fuggetlen ujsagirokat nem is engedtek oda, csak eros idegzetu kormanykozeliek vannak a helyszinen ) A bameszkodok kozott tartja magat a hir hogy jon Orban Viktor is, allitolag arra keszulnek hogy O egyedul fogja hatastalanitani – a kormany hiaba cafolta ezt a remhirt, azt mondtak eleg lesz Lazar is de Kover Laca keszultsegben lesz. Sokan latolgatjak hogy mi lenne ha elszabadulna – haaat a legoptimistak szerint is akkor a Gazprom allamositasa sem lenne eleg, bar ehhez szerintem Putyinnak is lenne par szava. En azt mondom ha ez innen kiszabadul ( tobb mint ket tonnas ! ) akkor az a minimum hogy hogy eladom a floridai nyaralom es par ferrarin is tuladok hogy tudjam fizetni az 45 negyzetmeteres panelomra a gazt es a villanyt februarra. Vegul is egyszer elunk. Miota dul a rezsiharc es csak Nemzeti MelegPontokon lehet meleget venni azota azert sokat javult a helyzet. ( ez a nemzeti melegpont nem a Csonka Pici fele, az masik szervezet ) Az igaz hogy nem olcso a meleg, es akinel 18fok van a lakasban azt elviszik izgatasert, de a kormany lapjaban miota egy faval megrakott kandallo kepe van az elso oldalon azota sokat javult a kozhangulat. Egy kozgep iroda elott tuntetes volt nemregen mert a egy hokamera szerint 21fokra hevitettek az igazgatoi targyalot – szemfules ellenzeki ujsagirok flashmobot szerveztek oda az interneten, de ez tobbet nem fordul elo mert a hokamerakat atszereltek kaleidoszkopra es be lesz tiltva a net. Tavaly Orban Viktor ismet betartotta amit igert – az igerte hogy tavasszal 50%-al no az eletszinvonal – mert addig faztunk es eheztunk, tavasztol mar CSAK eheztunk, ez tenyleg 50%-os emelkedes. Mondtam hogy erdemes szavazni a fideszre, ok tenyleg nem hazudnak. Mondjuk nekem konnyu, van kb 200 trafik engedelyem az jol hoz, de sokan nem igy vannak – hat tetszettek volna idoben a fideszre szavazni, en erre ezt tudom mondani.

  4. Jaj már! Hol vannak a jó kis ostoba seggnyaló fideszesek?
    Nekik biztos nem fog ez tetszeni. Pedig szétröhögtem magam:))
    Igaz, kínomban röhögtem egy párszor a sok baromságon, amit a fidesz nevű rablóbanda művelt az elmúlt 3-4 évben.

  5. Ja és németszilárdra egyszerűen nincs jelző! Talán csak az magyarázhatja dolgait, tudja, hogy jövőre lapátra kerülhetnek egy csomóan és ő nem szeretne. Inkább nyalja orbán seggét.

  6. @Hertelendi: Liberális picsogás. Nem tedzik, hogy az emberek jól járnak a zsebünkben maradt pénzzel.
    Olyan nincs, hogy németszilárd . Német Szilárd van , fosva rettegsz .
    Gondolom, ez most így első olvasatra kielégíti a hiányérzeted.

  7. A cikk nagyon tetszett. Hatäsvadäsz ujsägiro benyomäsät kelti. A hozzäszoläsok is klasszak. NSZ beismerte,h hülye a gazdasäghoz, csak egy droid, mint az a pär IQlight (pl Totof, retrovirus) akik hivatalbol kenytelenek közmunkäban vedeni a munder becsületet…ami mär nincs.

    Totof: majd akkor nyafogj megtakaritäsrol, ha az elelmiszerek nem emelkednek 50-200%-ot, miközben 15%-20 %-os rezsicsokkentest kapsz (persze azt ne felejtsük el,h arra a szintre viszik vissza az energiahordozok es szolgältatäsok ärait, amikor ätvettek a kormanyzäst).

    Itt egy erdekes link Neked es a hozzäd hasonlo ällami huszärok reszere:
    http://www.google.de/imgres?rlz=1C1BLWB_enDE535DE535&espv=210&es_sm=93&biw=1517&bih=740&tbm=isch&tbnid=YqdhbOoCXt62FM:&imgrefurl=http://piackutatas.blogspot.com/2012/10/elelmiszerarak-valtozasa-grafikonok.html&docid=tXHmCVz0KJwmEM&imgurl=http://2.bp.blogspot.com/-nilU67wzk9o/Umik_-6XjEI/AAAAAAAADDY/eQaNKMxjZH8/s1600/20131016_MTI_G0421.jpg&w=1600&h=1121&ei=uEmsUsuDHoOAhAfX2YCwDQ&zoom=1&iact=rc&dur=327&page=1&tbnh=136&tbnw=194&start=0&ndsp=28&ved=1t:429,r:4,s:0,i:92&tx=111&ty=69

  8. @Totof: elvtárs, már hiányzottál, Veled és a csákányoddal együtt csapunk oda kapitalista szelvényvagdosós nagytőkének. a Vörös Október ruhagyár ontja a kék konfekcióöltönyt. tudod, amit a hát megett kell össze fűzni. és akkor az imerijalisták menekülnek, és a kommenizmus világgyőzelmet arat, nemcsak a föld hatodán, de akár nyolcadán, vagy tizedén is! reggel indul a csepel teherautó, világosságot viszünk a falvakba (mert a petró elfogyott, áram meg nincs, nem is lesz, mert az imperjalisták meg nem viszik oda a drótot, mert úgy lecsökken a rezsi,hogy nem lesz beruházás, de ezért van a Vörös Október ruhagyár, a beruházás végett) de mi se áramot viszunk, mert az pézbe kerülne, és nekünk nincs pézünk, csak vasöklünk, ezért hitet viszünk egy jobb világba, ahol semmiért nem kell fizetni, mindenki igénye szerint veheti el a javakat. na ez lesz a kommenizmus. csak annyi a dolgunk, hogy megmonggyuk, hogy nekik mennyi az igényük, és az akkor úgy már ki is lesz elégítve, azt kapják, amit mondtunk.

  9. csak ezt szeretném én egyébként, ideológiailag képzetlen elvtársként tudni, hogy mennyi az annyi. hogy ugye régen is a zaranyat meg valutát, a dajcsnmarkot, meg a zosztráksillinget be kellett szolgáltani, meg váltani, most meg a kábszerrel van, hogy jelentős mennyiség, és ezt ugye a lethalis értékek alapján állapítják meg (mondjuk marihuánából nincs halálos adag, ha a tüdőrákot nem számítjuk, a pálinkából meg van, egy hat ezrelékes véralkohol szint már odabasz, de az meg mégis legális, nem értem elvtársak kéremszépen én ezt az ideológiát), hogy akkor csak azt kérdem én a tisztelt PB KB ÜBSZ VB elvársaktól, hogy rezsileg mennyit lehet otthon tartani, büntetés nélkül, vagy mennyi rezsit kell beváltani, vagy hát felajánlani népgazdasági hasznosításra? de akkor hogy meg ha nem, akkor mér nem lehet akkor azt mondani, hogy akkor legyen ezentúl háromhatvan a kila kenyét, 28.50 a r.sert.szelet pir.burg. sav.ub.

  10. @Dr. (cath.univ.) Adofizeto: 89 december végén egy pénteken 2-300 fős tömeg gyűlt össze a román nagykövetségnél. Aztán másnap a tömeg 1500-2000 fősre dagadt. Aztán megbukott a román kormány.
    Szóval az irány jó, én személy szerint nem tudok ott lenni, de drukkolok a tömegnek, hogy összejöjjön megint, ami akkor. (nem a román kormányra gondolok)

  11. @Poszt Olok001: @ornagy50: Nem bírjátok elviselni, hogy az Orbán kormány szembe megy a bankok meg a multik akaratával és nem hagyja, hogy gyarmatot csináljanak Magyarországból. És még sikeres is. Az emberek zsebében a rezsicsökkentéstől több pénz marad, amit a gazdaságba visszaforgatva elindul a belső fogyasztás. Ti ballib elvtársak meg csak az IMF akarata szerint árulnátok ki mindenféle oligarcháknak, amíg a teljes országot el nem adjátok.
    Biztos azért vagytok libsik, mert buzi zsidók vagytok.

  12. @Totof: Reménykedj csak, te szegény. Jövőre még nagyobbat fogtok bukni, mint az előző választáson. Ezzel az országgal nem történhetne rosszabb, mint egy újabb ballib rezsim. Bárkire szavaznék, hogy ne gyertek vissza, és szerencsére az ország kétharmada így van vele.

  13. @Totof: Te szimplán skizo vagy, vagy elmeséled inkább nekünk mi történt veled 22:21:56 és 22:28:23 között?! (Én CÖF-ös UFÓkra gyanakszom, esetleg Széles Gábor antigravitációs készülékére.)

  14. @Totof:
    Ejjj, de szép volt ez!
    NEM LESZÜNK GYARMAT!
    NEM LESZÜNK GYARMAT!
    NEM LESZÜNK GYARMAT!
    .
    .
    .
    .
    Ilyen IQ gyenge állatok láttán besírok a röhögéstől… 😀
    Az aranyhal akadémikus hozzátok képest!

  15. @Totof: @retrovírus:
    “Az emberek zsebében a rezsicsökkentéstől több pénz marad, amit a gazdaságba visszaforgatva elindul a belső fogyasztás.”
    Két rendör járörözik az utcán, azt mondja Totof tizedes a társának Retrovírusnak
    -Adok egy ezrest, ha megeszed azt a kutyaszart, ami ott van a lábad elött.
    Retrovirus felkapja és megeszi. Mennek tovább, egyszer csak azt mondja Retrovírus Totof társának.
    -Én is adok neked egy ezrest, ha te is bekapod azt a kutyaszart.
    Torof simán bekapja.
    Ballagnak tovább, egyszer azt modja Totof
    -Te komám, mi mind a ketten ingyen megettük a kutyaszart?
    -igen, de volt 2000 Ft pénzforgalom.

  16. @Totof: Anyäd tenyleg ököllel ütött amikor megszülettel vagy csak oxigenhiänyos voltäl 10 percen ät, hogy ekkora balfek lettel?

    Megtenned, hogy reagälsz arra a linkre amit az elözö hözzäszoläsomnäl talälsz es az ärak alakuläsät mutatja? Amennyiben csak a demagog baromsägokat tudod fujni, kerlek dugd a fejed a közmunkäs fönököd seggebe es kerd meg,h egy jo kis kakiszürt fingsorozatot nyomjon 10 percen keresztül. 🙂

    Bocsi, de droidokkal nem fallabdäzok, idiotäkra meg nincs idöm. A sertegeteseid kb a szellemi szinvonaladon ällnak, igy azokon csak mosolyogni lehet…tudod…boldogok a lelki szegenyek.

  17. @Totof: “Nem bírjátok elviselni, hogy az Orbán kormány szembe megy a bankok meg a multik akaratával és nem hagyja, hogy gyarmatot csináljanak Magyarországból” – te nagyon hülye, amivel a Zorbán meg a barmai szembe mennek az a józan ész, az ilyen kis ratyik mint te meg lelkesen segget nyaltok nekik. Ki a fasz akarna ilyen gyarmatot bakker, semmi nyersanyag, cserében viszont garantáltan van legalább 2 millió agyhalott rezsiharcos.

  18. @retrovírus: …. melyik részén kell röhögni? Jaj de tudatlan vagy. Itt senki sem röhög. Mindenki sír!
    Ne mááá ,hát gondolj bele az a két tonna rezsi mennyi embert mérgezett volna meg s ráadásul már lejárt! S netán még ha az is kiderül ,hogy nem is magyar rezsi hanem szlovák csak Dunakeszin átcímkézték.
    Állítólag fényezetlen B rezsi volt s ezt akarták a magyar embereknek beadni!!!
    Most gondolj bele ha nem találja meg ez az áldott jó németszilárd. S a CBA-ba meg eladja neked a Lázár Vilmos aki amúgy nem adócsaló bárki bármit is állít!

  19. Nikaraguába kell exportálni a rezsit, segélyszállítmánynak álcázva. Ezt úgy lehet kivitelezni, hogy a rezsit jól szét kell teríteni a konténerben de az ajtóhoz közvetlenül használt kabátokat kell tenni. Persze előbb-utóbb büntetni fogják a rezsi csempészetet, de addigra már jó sok rezsitől megszabadulhatunk.

    Rezsiből lehetne stratégiai csapásmérő robbanófejeket is gyártani. Amikor becsapódik, egy hatalmas rezsifelhő keletkezik a célpont felett, maga alá temetve mindent és mindenkit. Reziduális hatása kitűnő: hosszú ideig szedi áldozatait és jóformán senki se tud elmenekülni előle.

    Lehetnénk rezsi-nagyhatalom. Persze lehet, hogy az ENSZ megpróbálna nyomást gyakorolni ránk, de majd a főnök egy dakota mondással eltereli a figyelmet.

  20. @vantaan: 🙂 Mindig is sejtettem, hogy az a sok E-vel kezdődő méreg az ételek összetevői között az EU-t jelenti, szóval de facto (‘oszt jóccakát) az EU akarja megmérgezni magyar emberek százmillióit!

  21. @Dr. (cath.univ.) Adofizeto: Persze ,hogy az E-vel van baj. …..de már Hála és Dicsőség az Orbán kormánynak az ország több területén is jelentősen visszaesett a E-tej, a E-szalámi, a E-hús és a E- kenyér fogyasztás. A korszerűbb egészségesebb élet mód felé halad az ország! Többen a búzafűlé, a csalánfűlére esküsznek (mert másra nem telik).
    S látványosan növekedett a kenyérkeresők száma is …….( a kukák környékén ) a rezsi csökkentés hatására!
    De Magyarország jobban (tejel) teljesít (az adócsalóknak)!

    Hajrá kövér Laci! …..hééé foggyá má le!

  22. @visszakettopadlogaz: Nem kell aggódni.. még ha nagyobb, azaz soktonnás rezsit is találnak.. már megvan a megoldás (éppen most szabadalmaztatom, mindenki meglássa, világszabadalom lesz belőle.. – ettől is dagadhat nemzeti(színű) büszkeségünk..).. szóval az ellensúlyozás/hatástalanítás megoldható.. Nem kell mást tenni, csak szépen beszórni/befedni kellően megválasztott mennyiségű/vastagságú REZSI-RIZSÁVAL.. (amit a földmutyi-akció keretein belül közérdekű használatra el/átvett bioterületeken fognak nagyipari módszerekkel megtermelni.. nemzeti őrangyalunk szakmai felügyelete mellett..- már 2014 áprilisa előtt nagytételben bevethető… a szórásban a közmédia is résztvesz..) Tehát aggodalomra vagy pánikkeltésre semmi ok.. kormányunk a helyzet magaslatán..

  23. @Szent-Királyi István: betarsulnak a ceghez, ez kivalo talalmany. Arra gondoltam, kulonbozo kiszerelesben kene kiskereskedelmi forgalomba hozni. 10dekas, 2kilos es 5kilos kiszereles lenne a megfelelo. A legkisebb egysegcsomag enyhe pletykakra, elszort ( max 5% ) rezsiemelesek ellen lenne jo. Az 2 kilos az idealis lenne hazmestereknek, bevethetnek erosodo rezsi pletykak ellen es kezdodo rezsituntetesek ellen hatasos tud lenni 5kg ebbol a csodaszerbol. Az 5kilos az a csodafegyver. Az kifejlett tunteteseknel, gaz ar haboruban, valasztasok eloestejen hat igazan, elementalis erovel.

    Hiszek a termekben, ezuton palyaznek egy Nemzeti RezsiRizsa ElosztoPont koncesszioert.

  24. @Poszt Olok001: Hiába tömi pénzzel a médiátokat a Telaviv Newyork budapest tengely, csak olyan diagramoka futja, amin 2012 még csak előrejelzés?
    A rezsinél maradva meg tény az , hogy nekem tényeim vannak , te meg fosva hazudsz .
    Orbán Viktor egy Szent, a lába nyomába nem érsz, csak Ő tudja az ilyen hitvány ballibsi népségtől megszabadítani Szűz Mária Országát!
    Hajrá Magyarország, Éljen Orbán Viktor.

  25. @visszakettopadlogaz: Ahogy sejtem, erre ma komoly kereslet várható annak ellenére, hogy ma a piacon hasonló kínálat van.. DE a jelenlegi állapotban komoly állami(bocs.. Nemzeti!!) megrendelés/igény várható.. viszont még nem döntöttem benne, hogy magánhasználatra esetleg kommandós kiszerelésben (papagájkommandók előnyben!! – nagytételben árkedvezmény!!) lehetne forgalmazni.. Nemzeti felhasználásra viszont ömleszetett állapotban.. fel kell készülni a vagontételes igényekre is.. és más nagyüzemi lehetőségre is.. Ha rendesen felfut, akár árasztásos eljárás is….(milyen kár, hogy az árvédelmi töltések ezt akadályozzák..) Rendben,. a betársulási kérelem elvileg elfogadva.. A Hiltonban tartandó munkaebéden (szervezése máris első feladatod) a további feladatokat megbeszéljük..A koncessziós pályázat jó ötlet..még csak azt kell meggondolnunk, ha a válságsújtotta EU is csatlakozik nemzeti rezsiharcunkhoz (másolja!!).. a bevezetéséhez mi szállíthatunk.. szóval terjeszteni kell.. arra is..Magyar Rezsi-Rizsát az EUnak!!

  26. @Totof: Kedves Totof, azt hiszem, tévedésben vagy.. Orbán Viktor még nem szent!!.. Bár azt hiszem sokan pártolnák az eljárás megindítását.. még talán a választások előttre is.. (bár az elég neccesnek látszik..) Tudsz valamit javasolni??

  27. @Totof:
    Mi van Lencsés Pityuka, már a neved sem mered vállalni, még fosva sem?
    Eddig bátran, névvel firkáltál ilyen baromságokat.
    “A rólam kialakított véleményed továbbra sem érdekel , mert hazugság , ha ez nem jut el , akkor ma és ezen blogbejegyzésnél utoljára reagálok rád . A link nem tény . Amit írok az a tény . Fárasztalak ? 😀 Akkor minek reagálsz ? 😀 Te szerencsétlen . 😀 Én nekem van fogalmam a magyar nyelvtan szabályairól , azért lett 5 – ös a nyelvtan érettségim , és te csak irigykedsz . 🙂 😉 😀 Én meg már sírva röhögök . 😀 😀 😀 + 😀 A tény az pont azért tény , mert nem kell bizonyítani , ha ez sem jut el , első mondat jön .”

  28. @Totof: nyilvanvalo hogy megerdemelne a Szent nevet. A szentte avatasahoz ket csodat kellett teljesitenie Szent Laszlo lovag-kiralyunknak is, o a Tordai hasadekkal es a Cserhalmi csataval letudta mindkettot. Orban Viktor nem kettot, szazhuszonketto csodat teljesitett eddig, szerintem ha valaki megerdemli a szentte avatast akkor o biztossan. Demokraciakban szokatlan ha egy felkent apostoli szent kormanyoz de tegyuk szivunkre a kezunket: a trafik ugy kitervelese, letrehozasa es modositasa is igen messze all egy demokratikus ertekeket vallo oszragtol, szoval ez a szent dolog eloszor lenne csak furcsa, aztan megszoknank.

    @Szent-Királyi István: kozben dolgoztam kicsit a projekten, az elobb beszeltem Barrosoval o benne van a buliban ( 20% -ot es teljes anonimitast kert ) Putyinnal is rakerdeztem o rendelt is 40tonnat egybol aminek a felet Ukrajnaban kell lepakolni, Kinabol viszont szoltak az elobb telefonon gyartanak olcson es egyuttal mar hamisitjak is. Szoval – ahogy a muvelt francia mondja – lets go REZSI RIZSA

  29. Millyen szépen meg tudunk mi egyezni.. Totof még a rejtett forradalmi gondolatot is kivesézte az írásomból.. Ha dicsőnek önminősített politikusaink hasonló megegyezésre való hajlamot és felismerési készségeket villogtatnának.. mecsoda havaj lenne akkor.. (mi is mehetnénk nyaralni..) Amúgy meg éljen a RezsiRizsa!!!

  30. @Szent-Királyi István: A szenté avatás csak a holta után lehetséges. Ezek szerint a vezért valaki …….. bele se merek gondolni! Talán Kövér? Netán Lázár? …..vagy a Simicska?
    Húúú wazze mi lesz itt ?????
    S milyen csodát tulajdonítanának neki? ….. mert csoda az kell ám mert az nélkül nem megy! pl. …hogy úgy vette hülyére a magyart hogy csak na.?

  31. @Totof: Totof István Mester ! Hol hagyta maga a szóközöket az írásjelek elől ? Követeljük vissza Trianont és a hófehérséget az írásjelek előtt , különösen így Tél Tábornok Támadása Telének Táján !

  32. @Totof:
    Akkor nyiss meg egy új excel táblát (ha nem tudod mi az akkor végy elő papírt és ceruzát). Egyik oszlopba írd be azt a pár ezer forintot amit megspórolsz a rezsin a másikba a következő tételeket:
    – biztosítási adó
    – tranzakciós adó
    – távközlési adó
    – kamatadó emelése
    – áfa 27%-ra emelése
    – közműveknek nyújtott kompenzáció
    – közigazgatási illetékek emelése

    Külön oszlop lehetne az az ezermilliárdos ÁFA biznisz, (korunk olajszőkítése), amely kormányzati segítséggel működik. Csak pár ágazatban (teljes mezőgazdaság, IT szektor, elektronikai cikkek kereskedelme) kéne bevezetni a fordított áfát, és mindjárt nem lehetne százmilliókat keresni a számlagyártással és adócsalással.

  33. @sacman: A bankköltségek növekedése messze meghaladja a tranzakciós adó mértékét, szóval akár külön tételsoron is szerepelhetne!
    Hála Orbán Viktor tökösségének, aki MEGTILTOTTA, hogy a bankok közvetlenül továbbhárítsák a tranzakciós illetéket, a bankok (legalábbis az enyém, egy HAZAI, MAGYAR takszöv) a tranzakciós adóm kb. 4-szeresével növelte a bankköltségemet. Ezt onnan tudom, hogy minden hónapban közlik, mennyi tranzakciós illetéket fizetett a bank utánam (!) (inverz Németh Szilárd :), ez kb. 900-1000Ft/hó, a bankköltségem pedig 4000-5000Ft/hóval növekedett.

  34. @vantaan: ..van itten csoda aztán bőviben!! ha csak a ..”jobban teljesít” listát vesszük is.. DE ezt nehogy má MI döntsük el.. legyen má valami dóga a szenttéavatóknak is!! (nem baj, ha megdógoznak egy kissé a juttatásaikért..) ha meg fennakadnának, elég csak a szóvivők népes gyülekezetét bevonni ötletadóként.. reggeltőlestig sorolnák a sok-sok csodánakvalót.. de hogy eddig túléltük, az is maga a CSODA!!! (mer vót egy csődben lévő az átvevéskor.. aztán még ránktámadtak.. aztán mégjobban, amikor zseniálisan feltárták— hogy Görögországhoz képest is.. és ha a reggeli Cavintont nem felejtettem volna el bevenni, még hosszan tudnám én is sorolni.. de az erre hivatottak ugye.. ŐK aztán tudják.. mer ők nem felejtik el bevenni.. hogy velünk is bevetessék.. – mámint a csodákat..) Addig is éljen a RezsiRizsa!!

  35. É , sa kötelező mártírhalállal mi lesz , ámberek? Az kimarad a heppiendből?
    Aszentségit!
    Végig a Via Lázár (Tobacco road) két oldalán, Hódmezővásárhelyig kiakasztgatva.
    Mit, mit? Találd ki. Mindszent felé, ha úgy jobb.
    Jó szentek lesznek, mert már most maguk felé hajlik a kezük, mind a nyolc.

    Láttam a kéttonás rezsi kolosszust. Az egy hatalmas lószobor.
    Arkhimédesz szerint hamis, vagy üreges, mert csak vizet szorít ki,
    ami, mint köztudott, tavaszi szelet vet a választó madaraknak (Virág e.t. népdala)
    Be is húzták a lovat a szittya sumérok a Parlamentjükbe. Nagy a diadalünnep.
    Hol láttam már ilyet?
    Mindegy, nem szólok, mert se rokonaim, se ismerőseim.
    Ki is kérném magamnak, még a10%-os genetikai azonosságot is.

  36. Példabeszéd a rezsi természetéről:
    Villanszámla:
    6.732 Ft = 5.300 Ft nettó + 1.431 Ft áfa
    Rezsiharc nélkül, 20%-al több lenne:
    8.078 Ft = 6.361 Ft nettó + 1.717 Ft áfa

    A spórolás: 1.346 Ft, (narancssárga alapon, kék betűvel),
    A megfizetett áfa: 1.431 Ft, (vörös alapon, sárga betűkkel)
    adóbevétel kiesés 286 Ft, (ceruzával)

    A spórolás hazafias visszaforgatása a nemzetgazdaságba:
    beruházás zsírba, kenyérbe és sóba: 1.346 Ft, (1.060 + 286 Ft áfa)
    Adóbevétel: 1.717 Ft, OK. (radír)

    Figyelem: A zsíroskenyér fogyasztása káros az ön és környezete egészségére,
    ezért családbarát, nemzeti ügyes kormányunk 27%-os, világcsúcs adóval próbálja
    meg korlátozni önt az önpusztításban.
    (tojás, tej, cukor, hús, zöldség, minden ehető bele tartozik ebbe)

    Ha a spórolást hozzászámítjuk a 47.000 Ft/fő elégséges jövedelemhez,
    ami ugye 37.000 + 10.000 áfa, akkor ez már tényleg tündérország.

    Oligarcha testvérnél ugyan ez, igazságosan, csak hússzor, harmincszor akkora,
    de ő az áfát azért ügyesen visszaigényli. (pofa be kurva Horváth!!)
    Na ők, tényleg jobban teljesítenek.

  37. A probléma, hogy pontosan így működnek ezek a széllelbélelt cicaharcosok. Mint a kommunizmusban, kell ellenség. EU meg a bankok túl konkrét volt, de a Rezsit mindenki utálja. Ráadásul senki nem látta még.