A helyi fideszes országgyűlési képviselő szentmisei ajándékáról még Ferenc pápa is szót ejtett a szokásos, karácsonyi Urbi et orbi imádságban.

kulcstarto.png

Régóta nem volt ilyen szép és bensőséges a karácsony nálunk. Gyermekeinknek azt kellett mondanunk még a múlt héten, hogy idén nem tud hozzánk eljönni a Jézuska, és lám mégis. Sosem hittük volna, hogy lesz egy világító kulcstartónk” – mesélte könnyeivel küszködve egy létminimum alatt élő helyi családból az anyuka.

Egy másik helybéli, a lassan tartósan 10 éve tartósan munkanélküli 45 éves Z. László szerint az ajándék felnyitotta a szemét. “Sosem hittem volna, hogy Szűz Mária hasonlított Hitlerre, ráadásul most már azt is tudom, hogy kire kell szavaznom áprilisban” – nyilatkozta egy Calvados társaságában.

Tegnap reggel pedig Ferenc pápa mondta – tört magyarsággal -, hogy szívesen elfogadna egy ilyen kulcstartóját, mert mindig elhagyja a lakáskulcsait.

17 KOMMENT

  1. “Sosem hittem volna, hogy Szűz Mária hasonlított Hitlerre, “

    De tényleg! Mi ez a bajuszféle ottan?
    Ez a szőrzet ékesíti a fideszes Szűz Mária ajakát?!

    Nem, ennyire még egy fideszes sem lehet hülye.
    Ugye csak vicc az az izé ottan?

  2. Emberek!Csoda, csoda történt! A mi Pöcs képviselőnk csodát tett! Népe és a hívők szeme láttára, füle hallatára megvilágította a kulcstartókat, amit híveinek és ellenségeinek is eljuttatott, hogy mindenki elolvashassa az Írást: Boldog karácsonyt! Pöcs országgyűlési képviselő. A hír a jó Isten segedelmével még a pápához is eljutott. Ferenc pápa azonnal misét celebrált, hogy kihirdesse: Pöcs Fidesz-képviselő urunk még álló helyzetben is csodákra képes. Megvan a csoda! Rövidesen megkezdjük a boldoggá avatási procedúrát, hogy a csodatévő Pöcs nemsokkal kielégülése után a boldogok sorába jusson. A hírt élvezettel hallgatták az országgyűlés kereszténydemokrata képviselői is, majd könnyezve de kielégülten mondtak fohászt, és késlekedés nélkül törvénytervezetet nyújtottak be, amit azonnal elfogadott a többség és az Alaptörvénybe is beiktatott: Boldog Pöcs csodás tettei. Eközben a lankadatlan keménységéről ismert Pöcs képviselő élvezettel hallgatta a méltatásokat. A hír hallatán Twitteres Tamás véletlenül ezt írta blog-bejegyzésében: „Ki a fasz ez a Pöcs?”

  3. @kuszkusz1: Felületes szemlélő számára a tárgy készítője mediterrán típusú hölgyet ábrázolt dús bajusszal és szemöldökkel. De a művész olvasóestjén elárulta, hogy biztos forrásból értesült arról, hogy Szűz Mária erős szőrzete a férfihormon túltermelés eredménye, ez a jele az ál-kétneműségnek. A pontos kórképet akkor láthatnánk, ha a babán nem lenne ruha.

  4. Na ugye, hogy nem fantomasz (franszia lovagrend) az a 143 milla EUs pénzt
    elnyerő fröccsöntő cég a jászapáti dinnyés (dr. Pócs*) telephelyén.
    (* bár, életrajzában nem említ semmiféle iskolát, csak dinnyeföldet,
    de Palibá után, ránézésre jár neki a cím)
    30 milla (20%) le, a maradék 110 millából tízezer foszforeszkáló, “pócsi”, csodatévő
    Szűz Mária, az maga a jobban teljesítés. Felzárkózás Európához.
    Hasítunk vazzeg!
    Van itt ötletesség, meg innováció, öcsém, ízirájder.

  5. Nekünk már egy jó ideje világító kulcslyukunk van. Hinnye! Gyere keblemre másik felem, te világítókulcstartó-tulajpárom. Meghívlak. Egyáltalán nem kell félned nálunk. Bár az előszobában elromlott régen a villanykapcsoló, igazán mégse olyan veszélyes hogy nem lehet lekapcsolni..

  6. Én karácsonyra XBoxot kaptam. Olyan X formája van, hogy csak na! Pontosan belefér három perec közepe, ha előtte leették körüle a kerek részt. Ha forró vízbe állítom, pillanatok alatt szoftverré változtatja a bele helyezett hardvert. Csodákra képes a mai technika, na!