Kihasználatlan gyerekmentőnkkel Ön is gyorsabban célbaér! (Fizetett hirdetés)

gyermekrak taxi.jpg

Dugó, csúcsforgalom, araszolás, miközben üres a buszsáv, senki nincs a villamossíneken, és Ön egyébként is egy faszagyerek vagy egy gátlástalan senkiházi? Itt a megoldás! Hívja a Gyermekrák Taxit! Megkülönböztető jelzésünket használva Ön a nap bármely szakában gyorsan célhoz ér. VIP-ügyfeleink számára biztosítjuk a járművek gyermekrákmentesítését, lélegeztető gép helyett pedig pezsgőt és homársalátát szolgálnak fel szakképzett ápolóink. Járművünk hívásra házhoz megy*!

* … ha a főnöknek épp nem kell a kocsi. De nem olyan büdös, ki lehet bírni mellette.

25 KOMMENT

  1. Rendkívül szellemes! :S

    A baj csak annyi, hogy sikerült a Szent Márton Alapítvány gyermekrohamkocsiját sikerült a képre rakni. Semmi köze a Gyemekrák Alapítványhoz, Baloghhoz. A kocsi is a Markó utcában az OMSz központjában lett lefotózva.

    Ezen a kocsin dolgozó emberek a lehető legmagasabb szakmai színvonalon, tudomásom szerint – az elején biztos így volt – mindenféle díjazás nélkül, karitatítív alapon dolgoztak.

    Élcelődés helyett szerintem egy rohadt nagy KÖSZÖNÖM járna nekik.

    Kedves “Patkó Bandi”, a szenzáció-hajhászás helyett egy újságírótól alapvetően elvárható etikus, körültekintő tájékoztatás talán hasznosabb lenne.

  2. Szívesen nevetnék de sajnos nem megy. Azt megszoktam, hogy az aluljáróban “beteg gyerekeknek” szöveggel próbálnak átverni képeslap tukmálók. De hogy ez a Balogh nagyban is tudja ezt, szörnyű. Remélem a mostani sajtóhullám kicsit leválasztja e csalót a valódi teljesítményt nyújtó alapítványokról.

  3. Sokkal érdekesbb lenne, hogy ezzel a kalapból előkapott hírrel, mit szeretne a magyar királyi tévé és az index is lefedni?

    Milyen vérlázitó gazemberség történt mostanában, hogy ez a hír folyik a csapból mindenütt?
    Simicska ellen még nincs vádemelés? vagy egy keresztapa épp háziőrizetben van/a sumák sünökkel együtt?

  4. @Egyallampolgar: “De hogy ez a Balogh nagyban is tudja ezt, szörnyű.” Csak a baj van ezekkel a Baloghokkal. Az egyik komondorozik, a msik taxizik… Pfff! Bele kéni írni az Alkotmányba, hogy minden Balogh köteles Jobbloghra módosítani a nevét.

  5. @Elegem Van: mindenkinek elege van de a fotelbol posztolnak…….

    nekem meg abbol van elegem hogy mindenkinek elege van, de csak a szaja jar. Nekem elegem volt, inkabb elmentem kulfodre, mert a sok millio “elegem van” skandalo nem csinal semmit. Ragyogo weboldalakat lehet irni szazszamra mibol kinek van elege – csinalni is kene valamit, nem?

  6. FIGYELEM!! Ez most nagyon morbid lesz!
    Jóérzésű emberek ezt ne is olvassák el, mert nagyon megbotránkoztató!
    Szóltam!
    Teljes félreértésben van a sajtó Balogh 2. (nem a komondoros) úr alapítványával
    kapcsolatban. Az alapítvány ugyanis, nevének megfelelően, frissen kikelt garnéla
    és folyami rák, azaz, “gyerek rák” szállítással foglakozik.
    Ezért nem tudhatnak róla a kórházak.
    A költő akváriumokból az éttermekbe szállítják a gyorsan romlandó ebirákokat.
    A képen éppen az aktatáskájában visz pár százat.
    Erre van engedélyük, akár a megkülönböztető jelzések használatára is.

  7. @visszakettopadlogaz: erről amit írsz, egy 1979-és kalandom jutott eszembe. A főnököm oda jött hozzám a melóhelyen, és nagyon letolt a lábamról, mert minden nap elmentem ebédelni 15 perccel előbb, mint ahogy az ideje volt. Mondtam neki, hogy azért, mert ha időben megyek, addigra az irodai dolgozók megeszik az összes jó kaját, aztán én sem fizetek érte kevesebbet, mint ők. Sőt, én negyed órával előbb megyek enni, azok meg háromnegyed órával mennek előbb. Lényeg az, hogy szép nagy cirkusz volt, a kollégák meg mind oda gyűltek, és mondogatták, hogy “fönök, mi mondtuk neki”, meg ilyeneket. Egy nem állt mellém. Lebaszás után főnök elment, kollégák meg elkezdtek röhögni, hogy “húbaszdmeg, ennek jól megmondtad”. Oszt’ hirtelen csak annyit tudtam mondani nekik, hogy “a kurva anyátok”. Onnantól nem szerettek. Szerinted azóta ez a mentalitás változott? Egyébként már én is otthagytam az egészet, mert úgy voltam, mint Te.

  8. @kittrabi: ja igy ertheto es logikus. A surgossegi rak-szallitasnak osi hagyomanyai vannak magyarhonban, mar Attila hun vezer is egy nagyobb szallitmany rakkal jarta nyugat europat, bar paran a kontingens tagjai kozul nem tudtak viselkedni es a rakert kapott busas jovedelembol finom roviditalokat vasarloltak, ennek hatasara leittasodva tortek-zuztak. Attila vezer viszont nem koltotte el a rakert kapott busas jovedelmet, hazaterve pompas lakhelyet epitettet, a helyet ahol fenyes lakhelye allt el is neveztek Rakospalotanak. A rak nepszeru etel volt mindig a magyarok szamara, a “Szaz Legnepszerubb Raketel” es a “Rak, Rak te Mindenem” zenes valtozata best seller volt a kora kozepkorban, az irodeakoknak nagy megkonnyebbules volt mikor – a konyvkereskedok hosszas unszolasara – Guttenberg feltalalta a konyvnyomtatast. A rakok szallitasa minden korban fontos kozugy volt, a ket haboru kozotti idoben volt kulon Magyar Kiralyi Rakszallitas Ellenorzo es Felugyelo Miniszterium is, Rakoscsaban.

    Lathatjuk, a kek lampa es szirena egyaltalan nem tulzo egy ilyen fontos es nelkulozhetetlen etel alapanyag szallitasanal, mint a rak.

  9. @kittrabi: vegul is ha valahol 12 szemelyre foznek rakot de csak 11 es fel szemelyre van rak a raktaron akkor oda egy gyerek-rak is eleg, azt meg ugye surgossen oda kell vinni mert megromlik a tobbi – latod a media a hibas, ha megirtak volna a teljes es igaz sztorit akkor nem lenne felhaborodas.

  10. @visszakettopadlogaz:
    igazából nem is ez a baj. Persze, én is kikelek magamból néha, amikor olvasok egy vérlázító cikket, de mit is lehet erre tenni? Semmit. Szervezzek tüntetést? Dobáljak macskakövet? vagy mit?
    Amit tehetek:
    1. Az alapítvány biztosan számíthat arra, hogy tőlem 1%-ot garantáltan nem fog kapni.
    2. (a többi, az országban történő érdekességre reflektálva) elmegyek szavazni. Nem úgy, mint a sok fotelforradalmár, én tényleg elmegyek szavazni. Figyelem a híreket, elolvasok mindent több forrásból is és veszem a fáradtságot azon az ominózus napon, majd behúzom az ikszet a belátásom szerint.
    Viszont sokan hőbölögnek ezerrel, de amikor kell, akkor le se szarják a lehetőségeiket. Ezt hűen tükrözi az elmúlt évek választási részvétel aránya. “az én szavazatom se nem oszt, se nem szoroz; úgyse én döntöm el; el van az már döntve, hogy ki a nyertes..” és hasonló jól megalapozott indoklások. Akkor meg nem kell csodálkozni, legfőképpen nem pampogni a köztes 4 évben.

  11. @visszakettopadlogaz: vagyis: visszaső kettősgázoló padló, azaz: lógáz két padlót visz!
    Sajnos, a rejtjelfejtő osztály csak mostanára birkózott meg very furfangos üzenetével.
    (a poén kedvéért van ám ez kedves idegenbe szakadtnak mutatkozó magyar testvérem,
    v2pg ügynök, nem keverendő egy másik, nevében 2-est hordozóval, akiről tudjuk ám.)
    Szóval asszondod, hogy már Attila is rákos volt.
    De hol voltak akkor a magyar agysebészek, a precíziós csákányaikkal, azeri baltáikkal?
    Történelmi levezetéséből egyenesen következik, hogy ez az alapítvány bizony egy
    szélsőkommunista, alvó sejt, a “Rákosi gyermekei” csoport, “gyermek Rákosi” néven
    álcázott, terrorista gyanús, harci járműve, amiből megint lövetni akarnak a békés tömegbe
    Mert az nem létezik, hogy húsz év alatt csak úgy eltűnik majd egymillió igazhitű
    kommenista párttag, a megfertőzött családjával együtt.
    Itt vannak közöttünk, és alig várják az alkalmat, hogy rátörjenek önmagukra.
    Ez a bizonyíték, úgyhogy ki lehet engedni az elmegyógyintézetből a három régi jóbarátot,
    mert nem paranoidok, csak megijednek, mikor tükörbe néznek.
    A kocsiban rejtett Rákosi és Kádár szobrokat szállítottak a rezsicsökkentés elnyomására.