A túlárazott iPhone-ok miatt kormányváltó hangulat alakult ki. A kormány Első Világbeli Problémákat Kezelő minisztériumot hozna létre.

ozd-yolo.jpg

Dr. Oláh Lajos független parlamenti képviselő nemzetgazdasági miniszterhez intézett felvetése, miszerint „Túlárazott Magyarországon az iPhone!” felizzította az emberekben szunnyadó hipsztert, és spontán tüntetésekhez, valamint ByeAlex dalok énekléséhez vezetett országszerte. Az éhségmenetek mintájára iPhone-menetet is szerveznek Ózdról Pestre, aminek keretében felkeresik az összes útbaeső Apple Premium Resellert, vagyis a pestieket.

Az iPhone-ok olcsósításának persze nem mindenki örül.A férjem már így is az összes pénzünket el-Fruit Ninjázta” – panaszkodott egy borsodlightningi asszony. „A hülyéje pörgeti, pörgeti, de csak nem akar kijönni neki a három ninja. Én meg már nem tudom miből megvenni a gyerekeknek a napi betevő iTunes letöltést és a kaviáros bagelt”sírta el magát az egyszerű mexikói kulináris blogot üzemeltetőt és bonsai tippeket twitterező copy writer nő.

A helyzet tarthatatlanságát a kormány is érzékelte, és a magyar hipszterhelyzet mielőbbi rendezését tűzte ki célul. Az Első Világbeli Problémákat Kezelő minisztérium feladata lesz az iPhone kérdés megoldása mellett a macaron áfájának csökkentése, az iskolás korú gyerekeknek a napi háromszori ingyenes 4G internet biztosítása, az egykapus Starbucks rendszer bevezetése, valamint, hogy teljes egészében fair trade alapúak legyenek a Közgép megbízások.

9 KOMMENT

  1. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Gratulálok az új minisztériumhoz! Örülök, hogy olyan országban élhetek, ahol a felmerülő porblémákat ilyen gyorsan kezelik! Sajnos én nem tudom, hogy mit jelentenek azok a szavak, amik a cikkben vannak, amikor én fiatal voltam, akkor nem voltak ilyenek, de annyit tudok, hogy ha helyzet van, akkor aztat rendezni kell! Úgy, ahogy a Miniszterelnök Úr teszi! Kívánok Miniszterelnök Úrnak erőt, egészséget, áldott, békés ünnepeket és további négy boldog új évet!

  2. Talán, ha még lehetne-e itt ehhez hozzászólni egy kicsikét?
    Májne líbe dáma, und herék! Halló oldgirl, halló oldbojsz!
    Szehrbusztok shráácok! Káré kittyom Maargitom, mi újság a tarló alatt?
    Tuttálibe málibe, kicsi, kicsi Ózdi anti akváriuszai a hungarien állatövnek!
    Cukornád és gyapot ültetvényekre közmunkázni kiszemelt, Visnu isten pigmentdús
    teremtményei, kiket maga Gábriella sarki angyal áldott meg, s adta nékik inni vérét,
    a szent szódavizet, és enni testét, a szent házi nápolyit.
    Csak most, csak itt, csak forjú, van egy oriási ajánlatom.
    Méreg drága iphon helyett, sokkal szúlyosabb, méretesebb telephont hoz nektek a Jézuska.
    Bontott, Tokyo MCML, Boston 1878 (Puskás), fapados telefonfülke, amire szükségetek van.
    Olcsó, mert kilóra van, vagyis ingyen, ha gazdátok kikapcsolja a gravitációt a méréskor.
    Szépen fog mutatni a lelakatolt vízcsapok mellett, nem fog beázni tőle az biztos.
    Háló is lesz hozzá, világháló, ötös acélsodronyból, hogy véletlenül se vigyétek a MÉH-be.
    Tankönyv is lesz benne, bentlakásos oktatással, egyetlen, egyen tankönyvből, tudjátok,
    a Granyák, Grauer, Granyicsek, Gréninger és Gurbacsek ….., na az tanuljátok,
    az elég lesz nektek az egyetemen is.
    De ha kiolvastátok, akkor már soha nem mehettek külföldre ám.
    Melléklet: iphonebook song
    http://www.youtube.com/watch?v=66amTei75_U
    Mert ez az egész kezd felettébb retróba csapni itt.

  3. Ózd alsón suttogó propaganda folyik, szélesen hömpölyögve. Ennek témája az iphone-ok bejövetele. Ezek az idegenszívúek Egyiphonból érkeztek és piramisu alapú drónokat növesztenek a helyiek kárára. A felvidékről érkező drónos tótok, valamint az üvegesek is hanyatt estek, amikor ennek hírét vették. A helybéliek kis házuk előtti ipadon facebookolnak mások twittereznek. S kommentjeikben kormányunk közbeavatkozását követelik a nem várt vírusos drón-támadás ellen.