Leeds-i kutatók mutatták ki egy 14 hónapos vizsgálat után, hogy van olyan terület, ahol Magyarország nem teljesít jobban. Szijjártó Péter Brüsszelhez fordul.

brit tudosok jobban teljesitenek.jpg

A kutatók szerint több olyan afrikai ország is van, amelyek a vízilófroclizás területén eredményesebbnek bizonyultak az utóbbi években, valamint Svédország és Csehország lepedékpátyolgatói is több nemzetközi elismerést zsebeltek be idén, mint magyar kollégáik.

Magyarország mindenben jobban teljesít! Ami pedig a vizsgálatot hirdeti, az valószínűleg Bajnai Gordon megrendelésére készült. Ezért hivatalosan is az Európai Bírósághoz fordulunk” – lett 3 cm-mel vastagabb bicepsze Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági ügyekért felelős államtitkárnak

10 KOMMENT

  1. @Pista bá: No persze hogy jobban teljesít abban hogy rosszabbul teljesít!
    Hát má hogy ne ….. pont ebben ne teljesítene jobban, hogy rosszabbul teljesít?
    Pista bá? ….Én igazán nem akarom kétségbe vonni éles látását ,de ha netán nem látja a pöcse végét az nem azért van mert nincs vagy nagy a köd, hanem esetleg mert nagy a pocakja s takarja!

  2. @Nyilas Mise:

    Azerbajdzsannal most kotottunk egy nagyszabasu balta export uzletet, ugyhogy mar azok is le vannak pipalva.

    Az angol tudosok utoljara epp a magyar futballt vilagitottak at, Devecserirol peldaul megallapitottak hogy brillians futballista, szep golt fejet Amszterdamban csak amikor a terfel cseret tanitottak neki az akademian akkor epp hianyzott – de ez a szep teljesitmenyen nem valtoztat.

    Magyarorszag sosem teljesitett jobban, es csak a java most jon!!! A magyar nyugdijasok eletszinvonalat irigyli a fel Bahreini kiralyi csalad ( oregedo kiralyi dinasztiak sorsa… hiaba, nem lehet mindenki magyar nyigdijas )

    A floridai nyugdijasokat tamogato XXII.keruleti Voros Csepel Nyugdijasklub vezetoje nemregen pedig azt nyilatkozta hogy egyre no a menekultstatuszt igenylo kanadai es svajci nyugdijasok szama.

    Friss Hireink:
    a kormany tamogatni fogja a Schmuck Andor Barati Kor kezdemenyezeset, hogy bevezessek a 145., es 146. havi nyugdijat, amit valoszinuleg mar iden elkezdik folyositani.

    Kozuti Hireink:
    K Andras 87 eves budapesti lakos a Ferraris amokfuto!
    A fel orszagot lazban tartotta, ki lehet a “ferraris tata”, aki tobb cserbenhagyasos gazolast kovetett el Kobanya es Kispest tersegeben. K. Andras elfogasakor azt nyilatkozta: kisnyugdijabol el, es felhaboritotta a nyigdijas tarsadalmat hogy megemeltek a 800 negyzetmeternel nagyobb feszitett viztukru medencek adojat, ot ezt ketszeres is erintette, tovabba maganrepulojet is elarvereztek nemregiben felhalmozott tozsdeadossagai miatt – ezert gazolt elkeseredeseben. Pere hamarossan kezdodik.

  3. A brit Taváresok mondjanak le! Szijjártó Péter Államtitkár Úr nagyon jól teszi, hogy bepereli a rágalmazó brit áltudósokat, de nem imperialista nyugati bírósághoz kéne fordulni, hanem olyan pártatlan magyar bíróhoz, akit személyesen Orbán Viktor Miniszterelnök Úr jelölt ki! Nem leszünk gyarmat!

  4. @Nemzeti Orbántroll: Teljes mértékben igazat adok neked! Igenis a komcsi befolyás alatt álló brit igazság szolgáltatásra ilyen nagy horderejű ügyet nem bízhatunk
    . Ide minimum egy Polt Péter kell aki megírja az ítéletet s egy Handó Tünde aki felmenti a tanúkat s átfogalmazza a vádat hogy a köz ember számára is érthető legyen!
    Természetesen Dr. Kotász odaadó munkájára számítunk!

  5. @Nemzeti Orbántroll: 🙂
    “de nem imperialista nyugati bírósághoz kéne fordulni, hanem olyan pártatlan magyar bíróhoz, akit személyesen Orbán Viktor Miniszterelnök Úr jelölt ki!”
    Tényleg, vajon az ítéletet már lehozták a Magyar Nemzetben?

  6. Ez sertés, és ez felháborító! Az angolok, valamint a britek már megint ócsárolják országunkat, valamint hazánkat és nemzetünket, amit eddig még soha nem tettek. Kétlik, hogy Magyarország jobban teljesít és „megdönthetetlen” bizonyítékokkal hozakodnak elő. Mindezek cáfolatára néhány példával szeretnénk szemléltetni a fejlődés megállíthatatlanságát. Ezek:
    – Elértük, hogy nálunk még a víz is egyre több folyadékból áll parlamentünk kormánypárti képviselőinek fejében, akiknek inteligenciahiányadosa is páratlan és pártatlan és megállíthatatlanul egyre jobb. – Egyre több férfi képviselőnk rendelkezik vak komondorral, hogy élettársuk átesését biztosítani tudja. Ebben is jobban teljesítünk. – Növelni tudtuk a korrupciót, sőt pénzügyekben is többet tudunk lenyúlni, mint bármikor, amiben kedves vezetőnk is jobban teljesít. – Nemcsak az egy főre esést, hanem az egy főre eső téglát is meg tudtuk duplázni. Ebben is jobban vagyunk. – A levegő vételt már kizárólag hazai forrásból biztosítjuk, és nem szorulunk a multikra, így azt 10 százalékkal csökkenteni tudjuk, hasonlóan a rezsicsökkentéshez. Gyorsabban közeledünk a hanyatló nyugathoz, vagyis a hanyatlásban is növekedünk. – Elértük, hogy a ma holnap legyen. – A világon egyedül mi építünk valamennyi magyar ember számára stadiont, színre, fajra, vallásra tekintet nélkül. – Az éhezés, kiemelten a gyermekéhezés vonatkozásában is igyekszünk utolérni Nyasszaföld és más afrikai ország szintjét. Tehát mindezek a példák bizonyítják, hogy Magyarország jobban teljesít!