Egy budapesti megállóban több utas is működő kijelzőt látott, a BKK 1 órán belül kijavította a hibát.

bkk futarka.jpg

Több lakossági bejelentés után kiszállt a Budapest V. kerületi helyszínre három technikusunk, akik 47 perc alatt visszaállították eredeti állapotába a szerkezetet, amelyen újra a bkkinfo.hu webcím olvasható. Az okozott kényelem miatt az utasok elnézését kérjük, gondoskodunk róla, hogy ez többet ne fordulhasson elő” – áll a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKK) hivatalos közleményében.

Az ügyben szerettük volna megszólaltatni Vitézy Dávidot, de ő éppen egy Tarlós Istvánt ábrázoló vudubábut rugdalt a sarokban.

18 KOMMENT

  1. Ha már milliárdokat öltek bele közpénzből, hasznos dologra is lehetne használni addig a cca. 18 évig, amíg a BKK-nak sikerül a rendszert beüzemelni. Pl. kiírhatná, hogy “Magyarország jobban teljesít! (Orbán Viktor)”

    (Szerencsére narancssárga a kijelző, úgyhogy még a 62.525.000 db. LED cseréjét sem kell elvégezni a Közgépnek. Persze csak ha Németh Szilárd észnél van és nem hupilila színt határoz meg a szokásos egyéni Alaptörvény módosítójában.)

  2. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Örömmel tölt el, hogy egy olyan országban élhetek, ahol ilyen hamar kijavítják az üzemzavarokat! Az elmúlt nyolc évben ez nem így volt, de hála Miniszterelnök Úr áldásos tevékenységének, ez megváltozott! Kívánok Miniszterelnök Úrnak erőt, egészséget, boldog Mikulást, az elmúlt nyolc évért felelős hazaáruló ellenzéknek krampuszt!

  3. @Nemzeti Orbántroll :Én teljes mértékben egyet értek tarlós Dáviddal vagy Vitézy Istvánnal ….. vagy a vudu-bábuval. …… de Én teljes mértékben és pont az ellenkezőjére is gondoltam ha mindenki az ellenkezőjére gondolt természetesen fönt tartva az a jogát mindenki másnak hogy Én azzal teljes mértékben egyetértek egyetérthessek.

  4. Mondjuk szerintem ez az ország egészére igaz, ha valami véletlenül, netán magától működésbe lép (ne adj’ isten, helyesen ), akkor oda kivonul az illetékes szakembergárda és tönkreteszi, dolga végeztével pedig elégedetten mosolyog. A mottó pedig az, hogy tanulja meg csak a nép, hogy hol a helye, a végén még elkényelmesedik itten!

  5. Ezek a kijelzők nem azok ám, aminek az egyszerű járókelő látja.
    Ugyanis, teljes titoktartás közepette Vitézi Dávid, és Széles Gábor elkezdte kiépíteni
    az új magyar tömegközlekedési csoda, az utas átsugárzó, transzponder állomások
    hájtek berendezéseit. (maradjon már, drága mama: nem szkander, hanem szponder)
    Ha, majd jövő tavaszra üzembe helyezik a csillagkapu.hu.szelesg rendszert,
    az megrázza a világot.
    A megállóba érkező utast, gondolataiból kiolvasott uticéljához legközelebb eső
    ellenkapuba sugározza át a berendezés, egy szempillantás alatt, teljesen ingyen.
    Az egész egy laposelemmel működik amit gravitációs generátor tölt.
    Azért nyer a Fidesz, elsöprő fölénnyel majd, mert a készülő mobil kapukkal
    beszivattyúzzák a potenciális szavazókat, szétszortírozzák a fülkék között,
    biztosítva a totál 100%-ot.

  6. @kittrabi: Tényleg nem szeretnék tippeket adni, de van a te módszerednél -több millió ember megröptetésénél- egyszerűbb megoldás is:
    1.) Szívcsakrákra és rovásírásra hivatkozva bebizonyítani egy távoli galaxis egyik civilizációjáról, hogy valójában “külhoni” magyarok (ez tök reális, már olvashattunk is ilyenről).
    2.) Megszavaztatni őket ’14-ben.
    3.) A több ezer fényévre hivatkozva, a szavazatokat gondolatátvitel segítségével adják le.
    4.) Széles Gábor bemondja a végeredményt.

  7. ez kerem szepen egy az egyben felre tajokaztatas, de most rendet kell rakni a fejekben amig nem keso.

    a BKK ( jogelodje a BKV, jogelodje a MavAut, jogelodje a Magyar Kiralyi Kozlekedesi Intezet, jogelodje – 133 napig – a Proletar Eloszto, jogelodje a K.u. K. Jobbagy Terelo Tarsasag, jogelodje a IISzulejman Rabszolga Tovabbito Pasasag, jogelodje a Dzsingisz Kan Futar Szolgalat, jogelodje a Neander es Volgye Korzeti Tavolsaglekuzdo Szervezet ) mindig nagy figyelmet forditott a tajekoztatasra. A nemregiben kihelyezett tajekoztato tablak az utazokozonseg gyors, pontos tajekoztatasat hivatottak szolgalni. MIvel a “gyors” es “pontos” kifejezeseket a BKK vezetoi nem ismerik, ezert beiskolazasuk folyamatban van, addig a tablak PROBA uzemmodban mukodnek.

  8. Újpesten is van működő kijelző.

    Nem tudom ez miért nagy hír.

    Az árpád üzletháznál a megállóban láttam ma délután. S jól is jelzett ki. Akkor jött a busz amikorra írta a kijelztő.

    Meg is lepődtem hogy működik.

  9. Baloldali ciberebűnözők ismét és nem először un.vírusos PC-hekkelést akartak elkövetni tisztelt utasaink megtévesztése céljából – írja a BKK a Napi Valótlanságok c. üzemi lapjában. Ennek ellenére a drága csúszópénzen vett utastájékoztató táblák a valóságot továbbra is úgy mutatják be mintha az nem a valós helyzetet tükrözné. Tehát ezt akarták manipulatív módon megváltoztatni említettek. De mi, helyiérdekű technikusainkkal azonnal felismertük, hogy ismét a Gyurcsány és Bajnai által fémjelzett, de Mesterházy által is jóváhagyott – Soros által pénzelt – baloldali propaganda a valóság teljes tagadását próbálja aljas műve előterébe helyezni. Ezt a merőben téves és hamis színben feltüntetett információt akadályozta meg polgármesterünk, kormányunk teljes jóváhagyásával és utasítására és azonnal visszahelyeztette a szerkezetre a valóságos helyzetet tükröző utastájékoztatást és annak égi mását. Így ismét a nemzeti együttműködés többségi akaratát kifejező hiteles információkkal látjuk el minden nekünk kedves utasunkat és szimpatizánsunkat, akik nem ülnek fel a kommunista propaganda aknamunkájára. Tehát ez után is működés elleni programmal állunk kedves utasaink rendelkezésére.

  10. Míg Pöstiában vért izzadnak a rendkívül bonyolult rendszer kigubancolásával, Győrben jó ideje működik hasonló tájékoztató szolgáltatás, csak itt egy hang be is mondja, hol jár a közelgő hányas busz, mikorra ér ide stb. Teljesen korrekt a poszt.

  11. Argentinában még jobb a menetrendi tájékoztatás: amikor eljött az ideje, az autóbusz megjelenik a megállóban, és azt minden utas látja, akinek van szeme. Hangjelzést is ad, sőt szagjelzést is. Amikor Nagy-Britannia a Malvinas-szigeteken korszerűsíteni akarta ezt a rendszert, a derék argentinok az utolsó szálig fellázadtak és döntő vereséget mértek a buzgómócsing angolokra. Az angol sajtó persze ezt másként tálalta a szita.uk hírportálon, de mi átlátunk a szitán.