A most készülő új házszabály szerint a jövőben a felállva kell köszönteniük az ülést vezető elnököt, amikor ő az elnöki emelvényre érkezik. A női és az idősebb képviselők tiltakoznak.

201312-kover.jpg

Az LMP, a Jobbik, a DK és az MSZP női tagozata anatómiai okokra hivatkozva követeli a szabálytervezet elvetését, Selmeczi Gabriella szerint az ellenzéki női képviselőknek folyamatosan a szabályszegésen jár az eszük, ahelyett, hogy dolgoznának.

Tiltakoztak az idősebb képviselők is. Több, 60 év fölött járó fiatal demokrata szerint nagyon veszélyes ez az ő korukban. Bár a Viagra segítene, a Parlament háziorvosa szerint ilyen korban napi több mint egy tabletta már szívleálláshoz is vezethet. Ezért is merült fel, hogy az idősebbeknek speciális Kövér László Köszöntését Segítő Őrezred fog segíteni felállni, megtámasztani, közben lélegezni, majd leülni.

Ráadásul a Kövér Laca nem is az esetem, szóval nem tudom hogy lesz ez, ha a Fidesz nyer a választásokon” – kommentálta a szabálytervezetet egy nemi identitásában 100%-ig biztos MSZP-s. A tervezet egyébként arra is kitér, hogy akadályoztatás esetén a képviselők kötelesek pozitívan füttyögni és hangosan dicsérni az elnök bajszát – Kövér László ezzel kapcsolatban tagadta, hogy a házszabály személyre lenne szabva, álláspontja szerint „bárki hordhat műbajuszt”

22 KOMMENT

  1. Off, de kíváncsi vagyok: a kikapcsolható gravitációval kapcsolatban nem lesz semmi?
    Vagy csak forrásmegjelöléssel, de változtatás nélkül bemásoljátok Széles Gábor interjúját?

  2. Legfőbb ideje, hogy megsportoltassák ezt a tunya népséget! Én még húsz fekvőtámaszt és az ülésterem békaügetésben való körbejárását is előírtam volna a képviselőknek az ülést vezető elnök elnöki emelvényre érkezésekor!

  3. A parlamenti függöny mindjárt felgördül. Kezdődik az űlés, amit az új házszabály szerint állás előz meg. A parlamenti őrség parancsnoka a gongra üt. A függöny szétnyílik, sömjén és cigarettaszagú füst száll fel a pulpitusról, s megjelenik Kövérház elnök, akit egy vak komondor pórázon vezet. Megszólalnak a fanfárok, s az ülésteremben a kormánypárt erekcióját magömlés követi. A Jobbik frakció vona kodik felállni, inkább cigánykereket hány. Jobb oldalon szűnni nem akaró viharos tapsvihar tör ki a Tisztelt Házban. Az elnök meghajol, majd lassú szárnycsapásokkal foglalja el helyét, majd hatalmas csengettyűjét meglóbálja. Halk, s egyre erősödő zene szól, a parlament kórusát a háznagy vezényli, a füst és köd ekkor sok képviselői agyat ellep. A Kereszténydemokrata frakció egy emberként keresztet vet, térdre ereszkedve fohászt mond. Az ellenzék pfujol, amikor a háznagy bejelenti a miniszterelnök érkezését. A kormánypárt hölgyképviselői felsorakozva pukedliznek. Kövér üdvözlő beszéde után pihenj-t vezényel. Kezdődik a törvénytelenkedés.

  4. A parlamenti függöny mindjárt felgördül. Kezdődik az űlés, amit az új házszabály szerint állás előz meg. A parlamenti őrség parancsnoka a gongra üt. A függöny szétnyílik, sömjén és cigarettaszagú füst száll fel a pulpitusról, s megjelenik Kövérház elnök, akit egy vak komondor pórázon vezet. Megszólalnak a fanfárok, s az ülésteremben a kormánypárt erekcióját magömlés követi. A Jobbik frakció vona kodik felállni, inkább cigánykereket hány. A legnagyobb ellenzéki párt azon mesterkedik, hogy pártja ülve maradjon, ezért a házelnök örökre kitiltja a parlamentből az egész frakciót. Jobb oldalon szűnni nem akaró viharos tapsvihar tör ki a Tisztelt Házban. Az elnök meghajol, majd lassú szárnycsapásokkal foglalja el helyét, majd hatalmas csengettyűjét meglóbálja. Halk, s egyre erősödő zene szól, a parlament kórusát a háznagy vezényli, a füst és köd ekkor sok képviselői agyat ellep. A Kereszténydemokrata frakció egy emberként keresztet vet, térdre ereszkedve fohászt mond. Az ellenzék pfujol, amikor a háznagy bejelenti a miniszterelnök érkezését. A kormánypárt hölgyképviselői átesve a vak komondoron, felsorakozva pukedliznek. Kövér üdvözlő beszéde után pihenj-t vezényel. Kezdődik a törvénytelenkedés.

  5. Most olvastam, hogy Lázár Jánosnak törte a seggét az elődje által kivályúsodott parlamenti ülőhely, és ez nála egészségügyi problémákat okozott.
    Lecserélik az összes parlamenti széket.
    Az fel sem vetődött, hogy olcsóbb lenne bele illő segget keresni.
    Tudom, a képviselő uraknak ingyenes az egészségügyi ellátás, pumpával minden felállítható.
    Mondjuk, lehetséges kivétel is, én például Szily Katalin kackiás bajuszának felállítására nem tennék túl nagy tétet, de láttunk már Szűz Mária szobrot is felállítva a budai vár falán.

  6. @Dinkainka: Ugye!? Az milyen fotogén lenne, amikor a képviselők kivörösödve, izzadságtócsában, az erőfeszítéstől szétrepedt nadrágban/kiskosztümben egymás fejéhez vagdossák a medicinlabdát Bajusz László vezényszavára!

  7. Nem vagyok e gyetológus, de minden normális emberszabású falkában a nőivarú egyedek
    felajánlják magukat a zalfahímnek, mikor az megjelenik, és amíg jelen van.
    Hátat fordítanak neki, kissé lehajolnak, peckesen, kihívólag megemelik farukat és
    megadóan visszanézve pislognak hozzá. Sivítozással előre mímelik a zorgazmust.
    Ha kedve szottyan a főkannak, akkor meghág párat, vagy úgy csinál, lássák a többi alkanok
    még mekkora ivarképesség tombol benne.Civilizáltabb fajoknál, mindet végig dugja.
    Ez olyan, mint ma a kézcsók, ugye.
    Persze, csak annak, aki nyújtja a kézét, mert egyébként nemi erőszaknak minősül.
    Némely alfahím, igazolva rátermettségét, még a liftajtót is feltépi, mielőtt kezet csókol.
    A főmajomnak, a többiektől eltérően, jól láthatóan dúsabb a szőrzete is, na ez már van.
    Ezt a régi, szép, ősi-ősi hagyományt, falka rituálét, az 1944 millió évvel ezelőtti állapotában,
    vissza kéne állítani a Parlamentben is, nem csak siváran felállni neki.
    Élő, egyenes adásban közvetíthetné a tévé, nem mint pornó parlameti nulladik órát,
    hanem politosexuális felvilágosító műsort, amolyan élő preambulumot.
    Lenne miről beszélni a népnek, egész nap, Kerényi Imre fotózhatna a galériájának.
    Mindent elsöprő nézettsége lenne, az biztos, pláne ha be is lehetne telefonálni hozzá.
    Akár ötezer forint/perc hívásdíjat is el lehetne kérni, főleg, ha bevezetnék a házelnök
    vesszejével való személyes büntetés kiosztást is, beleértve a frakciók nem csak
    nőnemű egyedeit.
    Huszonöt “botütés” a seggébe, a Marx tér közepén.
    Az lenne az igazi büntetés, nem a pénzbírság.

  8. Az ellenzék mondjon le! Nekem se könnyű felállni a lumbágóm miatt, mégis képes vagyok itthon a tévé előtt is vigyázzba állva tisztelegni, ha a Miniszterelnök Urat vagy Kövér László Urat mutatják a képernyőn! Aki parlamenti képviselő létére nem hajlandó ennyit megtenni a Nemzeti Összefogás érdekében, annak semmi keresnivalója a parlamentben!

  9. 4utemu fekvotamasz, az lehet a kitoresi pont mely gazdasagi helyzetunkbol.

    ( en tudok olcson hasznalt negyutemu fekvotamaszokat hozni romanbol – afat megbeszelhetjuk )

  10. Egész(ség) ügyi felmérés eredményei

    Az ágyszám csökkentő bizottság megállapítása szerint, a rendszerváltásnak van a legtöbb betege! A szülészet munka nélkül. A belgyógyász nyomorfekéllyel ápolja betegeit. A törvényhozásban a szív (elég)telenség aggasztó méreteket ölt. Ugyanakkor a vörös vérszívók kóros elszaporodása figyelhető meg, ami a szervezetet tovább gyengíti. A terepeauták tanácstalanok a kezelést illetően! Folyton vért kölcsönöznek, de a beteg saját vérét elszívják eladják! A sebész tehetetlenül nézi a sok sebből vérző országot! A fülész nem érti az elharapózó süketséget a jajkiáltások iránt! Az idegorvos idegbajt kap a sok bolondtól, aki őt akarja orvosolni. Az elmeorvos eszelősen keres egy ép elmét, hogy viszonyítási alapja legyen a bolondság eldöntéséhez. De nem talál olyan bolondot, aki hajlandó lenne magáról egy elmeorvosi vizsgálatot nyilvánosságra hozni. Az urológus a kiválasztást nem tudja feljavítani. A pangó vizelet a hólyagok feszülését okozza, s ez újabb feszültséghez vezet. A vérben felszaporodó vizelet az agy működését rontja (húgyagyúság), ami a katasztrófa bekövetkeztét előrevetíti. A boncmesterek a halálos kór okát boncolgatják. S a gyilkos vitákban erkölcsi hullák termelődnek, akik aztán temetetlenül tovább ülnek az ülésteremben.
    Cseppben a tenger, egészségügyünkben az egész ügyünk. 1992.