A szlovák milliomosnő – akit hat év fogházra ítéltek nem jogerősen első fokon négy ember halálát okozó közúti baleset miatt – a Magyar Ciarán Tobin Lovagkereszt polgári fokozatát kapta meg.

rezesova.jpg

Emlékeztessen ez a díj mindannyiunkat az értelmetlenül elvett és megtorlatlanul maradt magyar emberéletekre” – viselkedett érhetetlen módon Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter az elismerés átadásán. 

Kapjátok be hülye kis gyökér magyarok” – nyilatkozta a szlovák milliomosnő, majd rendelt még egy üveg pezsgőt a házi őrizetének otthont adó Duna-parti apartmanházbaA nyilatkozat után az ügyben eljáró bíró méltatta Eva Rezesovát, majd többször is megcsókolta annak talpát.

44 KOMMENT

  1. Ja, a bíróságnak a Fülemüle érdemrend rigófüttyös fokozatát kellene adományozni.
    A nyomozó rendőröknek pedig a Colombó hadnagy ballonkabátját kellene átadni, vagy a Monk a flúgos nyomozó érdemérmet.

  2. a sünök is csak az ijjeneket tuggyák lebuktatni akik anynira részegek hogy a hejszínről elvánszorogni sem tudnak…

    amugy nem engedik el mint tobint? vagy mint a baltást?

    jo kis biznic lehetne… szerintem visszakérhetnénk Kassát !

  3. Ez miért hír?Adhattak volna olyan lakást, ahol fával kell fűteni, ott még baltát is igényelhetett volna.
    Pletykák szerint, mivel a csuti tolvaj szereti mindenen rajta tartani a szemét(szemét), rövidesen az új stadion mellett kap szolgálati lakást a nő, mert ott majd tud produkálni valamit az ítélete alatt…..

  4. @Perde Dóra: Szerintem pedig a Tisztelt Bíróság lőtt túl a célon. (Gyk. a háziőrizettel.)
    Még Stolh Buci is ment a böribe, ennek a tizedéért (márha halottakat össze lehet egyáltalán mérni egy lesántult “táppénzcsalóval”).
    Ettől is lehet szeretni ezt a csodálatos országot, hogy itt ilyen kőkemény és kérlelhetetlen a jogbiztonság. Navracsics elvtárs ezek után komplett hülyét csinál magából, ha erőlteti a Tobin ügyet.

  5. @Dr. (cath.univ.) Adofizeto:
    én nem az ítélet vagy háziőrizet/börtön ügy megítélésére gondoltam, és nem az állásfoglalással nem értek egyet, hovatovább: úgy hiszem, hogy MAJDNEM mindent fel lehet viccesen is fogni, de ha az áldozatok hozzátartozója lennék, baromira szarul érezném magam attól, hogy egy egész ország ezen csámcsog, és rengeteg ember felhasználja az ügyet, hogy mindenféle komplexusát, dühét, nyomorát kifejtse vagy kiélje és baromira nem nevetnék nagyot ezen a cikken, kivételesen.

    ez most így szerintem nem vicces, de akinek az, az csak nevessen, illetve akinek ez jó alaklom valamire, az használja ki.

  6. @Perde Dóra: “de ha az áldozatok hozzátartozója lennék, baromira szarul érezném magam…” az ítélettől. Pont. Én az ország megvehetőségében és totális elvtelenségében vélek felfedezni tragikomikus elemeket, a posztból is ezt olvastam ki, persze nem nevettem rajta.

    “illetve akinek ez jó alaklom valamire” A vesémbe látsz! Ellenállhatatlan késztetést éreztem arra, hogy ezen ügy kapcsán megemlékezzek arról, mennyire gazemberek ezek ill. mennyire szarházi ez az ország.

  7. Ez tényleg felháborító ítélet..Mindenki tudja hogy mi történt:Szokásos “nagyautós” reagálás.Bekeményít a kis pöcs majd jó letolom a fa*ba a kis puntós köcsögöt hát mit képzel ez? Nekik hajtott ezerrel szándékosan! Ölni készült! Előre megfontolt 4x-es gyilkosság,Minimum életfogyt.Érthetetlen.Újabb alap arra mennyire nem kell komolyan venni a törvényt hisz úgysem lesz foganatja.Röhej

  8. @Perde Dóra Az “egész ország” nem “ezen csámcsog”, hanem kétségbe van esve az ilyen igazságtalanság-szolgáltatástól.A hozzátartozók pedig remélem egy parányi vígaszt lelnek az együttérzésektől.

  9. @Perde Dóra: @Dr. (cath.univ.) Adofizeto: Nem tudom, megvették-e valakit, és nem tudom, hogy hogy érezném magam a hozzátartozók helyében. Azt tudom, hogy Magyarországon egyetlen hatalmi ág van, amelyik még nagyrészt autonóm, független a politikától. És van egy politikai rezsim, élén a kormányfővel, aki a jog felett álló “igazság” nevében követel és követ el jogsértéseket. A jog számonkérhető, az “igazságot az erősebb határozza meg”… Én féltem a jogot az “igazságtól”, még ha meg is van a véleményem a döntés helyességéről…

  10. váratlanul kemény.
    szerintem viszont épp tobinnak akartak üzenni, hogy jöjjön csak nálunk elkezdeni a büntetés letöltését.
    de lehet, hogy még mások is be fognak jelentkezni.
    lesz még ebből sikertörténet és fellendülő közlekedésibűnöző-turizmus!

  11. Jók vagytok, fiúk!
    Éljen a groteszk, amiben pofán vág a tömény igazság, a lényeg!
    Ha durva, akkor az igazság durva benne.
    Altamira óta elég pár vonal, és mindenki felismeri a bölényt.

  12. Talán a Bírók akik a másodfok bíróságon ülnek határon kívül helyezik ezt az ítéletet, es a “…gyökér Szlovák…” hölgy nem a saját apartmant-jaban fogja tölteni az éveket?

  13. @Perde Dóra: Ne kötöszköggyé’ má’! Dór! Vagyinkább Trola.
    Má’ megint veszekednyi akarol? Az anyádistenit má’ neköd!
    Há’mostan akkor mivel etesselek, te? Nesze: mi, mi, mi. Egyed!
    Te vagy az Maaargit! Kiengedtek?
    Megismerlek ám a sötét barlagaidró’ amik kirakódika homlokodra, a szemed helyibe, is.
    Tiszta barlang a fejed. Mé’ nem menté’ te inkább barlangászho’?
    Hasznájjad má’ a plasztik sebész bomba készletet, amit a karácsonba kaptál anyádtól.
    Monttam (multidő 2t) párszor neked má’.
    Há nem? Há de! Naugye!
    Evagy te tévedve itten, he! A minotaurus balra a másodi vájatban fogaggya szüzeket.
    Ingyé’ hág, mennyé’ ahhoz!
    Kibarlangássza belőled a grotexodat is, mindet.
    Na megyek, mert Kancácska el akar lepni.

  14. @kispufi: “fellendülő közlekedésibűnöző-turizmus” Tyuhh! Micsoda sikerágazatot hallok itt felsírni! Egész Európából, mit … az egész világból átvállaljuk a gazdag bűnözők büntetésvégrehajtását. Fellendül a Rózsadomb ingatlanforgalma, a Gundel konyhája, a közeli kaszinók nyeresége. Az ENSz Emberi Jogi Bizottsága fikarcni kifogást sem fog találni a magyar börtönviszonyokon! Az Amnesty International bezzegországa leszünk, ez már kikerülhetetelen. Ha sikerül kellő számú vegetáriánus bűnözőt találnunk, a GreenPeace is messziről szalutál. Magyarország jobban börtönöz!

  15. @kittrabi:
    há’ ittvakujjak meg, ha kötöszködök én, Pityu! há’ merek én aszt?! há’ mér kötöszködés az, ha elmerengve filoszófálok, má’ asse szabad? mit szabad?

    főzni, takarítni, számbavenni ami még számít: azt szabad?!

    dé há’ akkor se értek egyet, na, ha te vagy maga a magasságos Minota Úr. tükör a francot, barlang. grotta. milyen állat lakik a mélyén- azt mutatja.

    igasság, a francot, még hallani sem szeretem ezt a szót. gasság, az igen, valaki ellopta a nagyít.

    há’ jól van, jót dumcsiztunk, csak mennyé’ lepőggyé’!

  16. @kittrabi: Á, ez hiánypótlás volt, bár nem tudom kellett-e. A hiány nagyon fontos dolog — a semmi például elképzelhetetlen nélküle. Sajnos manapság már kutyába sem veszik, kukába sem vetik. Bezzeg a cocilizmusban még külön neve is volt azoknak az áruknak, amelyek nincsenek: hiánycikk. De ma már maga a cocilizmus a hiánycikk. Ó móres, ó tompora!

  17. Hát már a HCS sem a régi, mert elkezdi megírni a valóságot (hogy Rezes-apuka végigkente a magyar igazságszolgáltatást, mi meg állva tapsoltunk hozzá).

    Inkább valami vicceset, mert ez kurvaszomorú…

  18. @Semerreretyó: Rád már nem hathat semmilyen agymosás.
    Gondolkozz el azon, hogy a pikelysömör milyen rossz hatással lehet a börtön tűrésre. Ezért kell szegény Rezesovának bérelt luxusházban vedelni a rabok keserű italát! A csokit lopó tinik is többet kaptak években, mint a négy ember halálát okozó nő. Nem érdemes fél literes palackkal dobálni a rendőrt sem, mert években az is többet ér. Éppen most olvastam egy bíróról, akinek 400 milliós luxusautó gyűjteménye volt, csak magyarázata az eredetére nem. Még bíró, bár már kezdeményezték a felmentését.
    A törvény kimondja azt is, hogy a bírót fel kell menteni, ha vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségét szándékosan elmulasztja, vagy a vagyonnyilatkozatában – a vele közös háztartásban élő hozzátartozók adatait is ideértve – lényeges adatot, tényt szándékosan valótlanul közöl, illetve elhallgat, vagy a vagyonnyilatkozatát és a személyes adat kezelésére felhatalmazó nyilatkozatát visszavonja.

    Ettől függetlenül, mondom neked lassan, hogy TE is megértsed, tapló dolog megsérteni az áldozatok emlékét, ilyen ritka szar, szinvonalat nélkülöző irománnyal. Kurvára tapló! Nem is vicces. És az igazságról nem is beszéltem. Neked nem kell tettetni a tudatlanságot.

  19. Nem semmi mik vannak! :/
    saját bőrömön tapasztaltam ahol saját testvérem húzott csőbe csupán összeférhetetlensége végett…
    gondolt egyet elment 2010 októberében a r.örségre ésfeljelentet: ,hogy én ráhúzgálom a kormányt meg hasonlók,üldözöm,autóját tolom magam előtt meg hasonló HAZUGSÁGOK!!!…
    “NEM KÖVETTEM EL SEMMILYENNEMŰ BŰNCSELEKMÉNYT!!!! ezt most leírom.. “

    na ésszép lassan egyelég csúnya ügy lett belőle amiböl kimászni nem tudtam csak bele és bele nyomtak mégjobban …. így lettem egy 2rb. közúti veszélyeztetés áldozata ártatlanul! :@
    amiböl egy év vezetéstöl eltiltás minden kategóriábol 250ezer forint pénzbirság és 99735forint perköltséget is a nyakamba vertek . Mégegyszer leírom csak ,hogy érthető legyen a SEMMIÉRT!!!

    Holott :
    félrevezette ahatóságokat,
    rágalmazás,
    becsületsértés…
    “De nekem szavazati jogom nem volt mondhattam én bármit.”
    kaptam egy kirendelt ügyvédet aki úgy mond sz@rt az egészre hazadolgozott a másik oldalra…
    (tehát nagyon úgy zajlott a dolog ,hogy nem volt tisztességes)

    Hihetetlen de saját bőrömön megtapasztaltam ,hogy
    Magyarországon jogalkotás van de Igazságszolgáltatás NINCS!!!
    És a büntetés is aránytalat tetthez mérten!

  20. Tehát ha úgymondviccböl ilyen büntetési tételeket szabnak ki akkor mennyi jár annak aki elüt egy embertvagy mint jelen hírben is ,hogy halálos gázolás … mniimum 20év dekínok közt élje meg! “ha meg éli”
    a többi meg amit a bánatban élő hozzátartozók szánnak

  21. Húsz évet kap az a terrorista, hegyi bozót ralis, aki a 35 732 345 számú úton
    megrongálta DDDR Hende Csaba nagyvezír legkedvesebb szolgálati, magán jellegű
    Audiját, mikor az a köz szolgálatában rezsiháborúba ment harcolni, függetlenül
    a fidesz kampánytól.
    – Pedig szóltak neki, hogy marhacsorda közeledik. -védekezett a paraszt ember
    12 éves, kirendelt sztár védőügyvédje, a kis Csabika.
    A tisztelt bíróság ezt figyelmen kívül hagyta, mert a sértett nadrágját gombolta,
    persze 30 évre titokban a pad alatt.

  22. @maskep: Tökéletesen igazad van.
    Ha jól emlékszem, az igazság nevében hoztak 5 évre visszamenőleges hatályú törvényeket is ezek a szarháziak. Megette a fene, ha hazaáruló, elmebeteg maffiózók határozzák meg, mi az igazság…