Az ötletet egy disznóvágás során javasolta Lázár János Orbán Viktornak.

201311-hurka.jpg
A nemzeti dohányboltokban a fagylaltos fagyasztóláda mellett hamarosan egy újabb, nemzeti színű hűtőszekrény bukkanhat fel, amely a „Felcsúti Nemzeti Komatál-ellátó” feliratot fogja viselni.

A komatálon szereplő finomságokat a miniszterelnök felcsúti disznóvágásai biztosítják. Orbán Viktor ugyanis megfogadta, hogy mostantól február végéig minden reggel, munkakezdés előtt, hajnali 5 és 7 között, kabinetkörben felbont egy disznót. A miniszterelnök által személyesen töltött hurkákból és kolbászokból karácsonyig minden háztartás postaládájába eljut egy kis kóstoló, egy rezsicsökkentésről szóló levélke mellett, aki pedig rákap a májasra és a véresre, az a nemzeti dohányboltokban márciusig pénzért is megvásárolhatja a nemzeti komatálat.

11 KOMMENT

  1. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Gratulálok Miniszterelnök Úrnak ehhez a rendkívül jó ötlethez, és izgatottan várom a postaládámba a kóstolót! Pénzért is szívesen megvenném, mert a Miniszterelnök Úr és a Párt minden támogatást megérdemel, de sajnos nem telik rá a nyugdíjamból, mert az elmúlt nyolc év alatt nagyon sokat csökkent a nyugdíjak vásárlóereje.

    Jut eszembe, a múltkor azt mondta kittrabi, hogy azt már nem elmúlt nyolc évnek kell hívni, hanem forradalom előtti nyolc évnek. Kérdezném Miniszterelnök Urat, hogy mi volna ez ügyben az aktuálisan helyes terminológia?

  2. @Nemzeti Orbántroll: Kedves Nemzeti Orbántroll,

    mivel mi sohasem mondtuk, hogy forradalom volt, ezért a helyes kifejezés nem a “forradalom előtti nyolc év” hanem a “nemforradalom előtt elmúlt nyócév”. De, hogy minden kétséget eloszlassunk ezzel kapcsolatban, hamarosan gránit táblára is fel fogjuk vésetni és minden közhivatalban kifüggesztetjük az elmúlt nyócév művirággal és rohadt narancssal díszitett fogasára.
    Üdvözlettel
    O.V.

  3. @onmagam: Csak halkan merem megjegyezni, hogy, mivel a közvéleménykutatások szerint az ifjúság körében egyre népszerűbb a jobb oldal, igy a választásokat követően könnyen lehet, hogy az elmúlt nyócév újabb értelmet fog kapni.

  4. A nemzeti dohányboltokba való belépést ezért megszigorították, alsó korhatár 18 év, felső korhatár 40, mert utána már káros a vérkeringésre a sok zsíros, fűszeres étel. Az idősebbekre is gondoltak azért, az ő tejfogyasztásukhoz Orbán személyesen feji reggelente a tehenet.

  5. Nagy siker lesz a kómatál.
    Csodálkoznék rajta, ha nem Kerényi Imre találmánya lenne.
    Talán ezen dolgozott, azért nem mutogatták nyilvánosan.
    A szavazásra bírható magyar lakosság több mint fele ugyanis, tudvalévően kómás.
    Szükségük volt már egy népies jellegű, tároló edényre, nehogy leguruljanak
    a zalaptörvény műtőasztalukról, amíg a NENYIt olvassák rájuk a sámánok,
    tartva bennük a zagyhalált.

  6. „Reménység tölt el kedves barátaim, hogy sikerült visszaszorítani a dohányzás elleni harcunkat. Semmi sem bizonyítja jobban, mint az a minapi hír, amit megerősítettek szigorúan elkötelezett független hírforrásaink is, hogy nemzeti dohányboltjaink csökkenő bevételét sikerült ellensúlyozni növekvő profittal. Ehhez persze olyan ötleteket kellett bevetnünk, mint a disznótoros kóstolóval egybekötött kolbász- és fegyvertöltő verseny. A rezsiharc megköveteli szeretett hazánk minden jóindulatú Fidesz-közeli, pártoktól független magyar embertől, hogy egy emberként harcra készen induljon e nemes vetélkedőn, szigorúan 18 éven felül. Barátaim! Ma, amikor egész Európa egyik válságból a másik válságba zuhan, mutassuk meg, a hogy mi magyar emberek minden pillanatban résen vagyunk és jobbnál jobb disznótoros kolbászokat töltünk még nemzeti trafikjainkban is. Ezzel is a nikotinellenes forradalmunk malmára hajtjuk a vizet.” / Disznótorral a nikotin ellen: Orbán Viktor művei 1361. kötet. /

  7. @onmagam:
    Azé’ arra kíváncsi lettem volna, hogy ha eljut “O” ügynök szava, a H 2010 számú
    csomagmegőrző alján élő, pszihoorganikus programozottjaihoz, miszerint:
    “itt senki nem beszélt forradalomról”, hány milliárd idegsejt kapcsolat bomlik fel
    kipusztulás miatt a zagyukban, hogy észre se vegyenek semmit, sőt orgazmus szerű
    öröm érzés öntse el őket tőle, mint általában minden szavától.
    Viszont meglepő, hogy a prédikátor osztag ezt nem sulykolja tovább nekik.
    Úgy látszik, van egy megelőző, kímélő kód szó a beszédben, ami után következő,
    nem nekik szóló szövegrészt, figyelmen kívül hagyják az ombik, csak ülnek, átmenetileg
    kikapcsolt aggyal, várják az ellen kód elhangzását.
    Ha ezek egyszer magukhoz térnek, akkor olyan lesz, mint a valutahitelesek ránk szakadása.
    A stadion mellé 3 – 35 ezres pszihiátriákat kell majd építeni minden faluba.